- 27 Nisan 2009
- 2.893
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.418
- 683
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Malesef yıllar sonra eşiniz düzelsede sizde gidenlerin telafisi olmuyor. Her şer gördüğümüzde bir hayır varmış diyelim.Merhaba arkadaşlar seneler sonra buraya sırf içimi dökmek için gireceğimi hiç düşünmezdim. 11 senedir hayatımda olan 7 yıllık evli olduğum 5 yaşında ki çocuğumun babasıyla sanırım boşanıyoruz. O kadar çok anlatmak istediğim şey var ki ama insan acaba ben mi hatalıyım diye yine de kendine soruyor ya en çok bu beni yaralıyor çok uzun anlatmadan konu başlıkları ile geçmek istiyorum
Bu evlilik sürecinde bir kadınla iltifatlı mesajlaşma , kumar ve kumar borcu ,habersiz para harcama, arkadaş ortamından kopamama, yalanlar , bilgisayar bağımlılığı vs vs bir sürü şey yaşadım. Düzeldi mi evet ama benim ona öfkem söylenmelerim bitmedi onunda bana sevgisi sanırım kalmadı. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Farklı şehirde ailemden uzak yaşıyorum. Birilerine ihtiyacım var. Boşancağını bilmek çok zormuş. Hemde çocuğun varken …
Uff en gıcık olduğum erkek tipi. Böylesi insanı valla erken yaşlandırir bak.Evet kamuda çalışıyorum. Eşimin konuşma, konuşabilme gibi bir iletişim ağı yok hatta en ufak bir kavga da konuşmak istemiyorum diyip kendi kabuğuna çekilir ve gerçekten ağzından laf alamazsın sen orada istediğin tadar çırpın
umrunda değil
Evet kamuda çalışıyorum. Eşimin konuşma, konuşabilme gibi bir iletişim ağı yok hatta en ufak bir kavga da konuşmak istemiyorum diyip kendi kabuğuna çekilir ve gerçekten ağzından laf alamazsın sen orada istediğin tadar çırpın
umrunda değil
O kadar anlatıyorum kendime ama beni hatalı olduğuma öyle bir inandırdı ki manipülasyonu çok iyi yapıyorDüzeldi mi düzeldi demişsiniz ama eşiniz gerçekten düzelseydi, ona olan öfkeniz ve söylenmeleriniz biterdi, hala taze ve canlı duygularınız.
Acaba hatalı olan ben miyim nedir ya, siz mi bir adama iltifat ettiniz, kumar oynadınız, yalan söylediniz,habersiz para mı harcadınız, arkadaş bilgisayar bağımlısı mısınız?
Cevap hayır ise evliliği kurtarması gereken kişi siz değilsiniz, gereksiz kahramanlığa gerek yok, yemediği halt kalmamış hala daha yok konuşmak istemiyormuş yok kabuğuna çekiliyormuş yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o misal.
Artık bende görüyorumBazı şeyler düzelmez bence sadakat olayı doğru dursa bile beyin ölümü gerçekleşmiş miladı dolmuş iliskinin en kesin kanıt şimdi siz cesedi alıp onu yeniden yaratmaya calistiniz olmadı tabi hak ettiği gömülmekti taşa vurursun vurursun çatlamaz derken son bir hamle güm buna dönmüş .Her zaman yeni baştan olabilir fakat kendinle yeni baştan .Yoksa böyle olmuyor buda hayatın gerçeği .Keşke daha önce yol alsaydiniz.Gerci şimdide yerinizde sytabilirsiniz bu evliliğin bu ilişkinin çoktan bittiği buradan görülüyor sizi bilemiyorum .
Suskunlukla cezalandırıyor evet hatta bana bu kavgamızda söylenmelerinin ceremesini çek dediO sizi manen boşamış zaten, bağı kopmuş.
Suskunlukla cezalandırıyor.
Boşanma sorumluluğunu almak istemiyor, onu da size yıkacak sorumsuz.
Size tavsiyem ona laf anlatmayı bırakın.
Gündeminizden çıkarın bu adamı.
Öyle bir yok olun ki, siz değil o boşanmak zorunda kalsın.
Evde yalnızca kendinize yemek yapın, maddi hiçbir katkıda bulunmayın, çocuğunuzla gezin eğlenin, kudurup kenara kısılsın.
Biraz da o düşünsün nolcak bu evlilik diye.
Merhaba arkadaşlar seneler sonra buraya sırf içimi dökmek için gireceğimi hiç düşünmezdim. 11 senedir hayatımda olan 7 yıllık evli olduğum 5 yaşında ki çocuğumun babasıyla sanırım boşanıyoruz. O kadar çok anlatmak istediğim şey var ki ama insan acaba ben mi hatalıyım diye yine de kendine soruyor ya en çok bu beni yaralıyor çok uzun anlatmadan konu başlıkları ile geçmek istiyorum
Bu evlilik sürecinde bir kadınla iltifatlı mesajlaşma , kumar ve kumar borcu ,habersiz para harcama, arkadaş ortamından kopamama, yalanlar , bilgisayar bağımlılığı vs vs bir sürü şey yaşadım. Düzeldi mi evet ama benim ona öfkem söylenmelerim bitmedi onunda bana sevgisi sanırım kalmadı. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Farklı şehirde ailemden uzak yaşıyorum. Birilerine ihtiyacım var. Boşancağını bilmek çok zormuş. Hemde çocuğun varken …
Bu durum insanı sinir hastası yapıyor ve her seferinde insan yerine koyulmadığım için sinirleniyorum ben suçlanıyorum
Sorun şu ki saydığınız tüm şeylerin aslında sadece kadının görevi olmaması. Aile ataerkil yetiştirmiş olsa bile, evlenince erkek bireye de evin sorumluluğunu paylaşma bilinci aşılanmalı. Ev beraber pisletiliyor. Beraber temizlenmeli. Bir kişi yemeği yapıyorsa diğeri bulaşıkları halletmeli gibi. Bütün sorumluluk kadına yüklenince elbette erkek birey şımarır ve kendini kral gibi hisseder. Kadın kendine bile zaman ayıramaz bu şekilde. Bir başkasının eğitemediği birey için mutsuz olmaya gerek yok. Eşit olmalı.Her bu tarz konuda yazarım yine yazacağım . Bizler bekarken çıkarken nişanlıyken gözlerinin içi gülen hayattan umutlu kadınlardık ama evlendikten sonra öyle insanlara denk geldikki kimi sorumsuz kimi baba olduğu halde şeyinin derdine düşen kimi ben hayatımı yaşayacam diyen kimi kumara kimi zengin olma sevdasına kapılan kimi bekarken evden kaçıp evlenince ailesine tapan kimi her akşam ortamlara gidip hala bekar olarak yaşamak isteyen... Vb. kadınlar olarak hep çırpındık ne için mutlu olabilmek için huzur bulmak için! hem çalışıp para kazanan, hem yuvasını temizlikle yemekle ayakta tutmaya çalışan, hem çocuk doğuran hem çocuğu çırpınarak büyütmeye iyi yetiştirmeye kendini adayan kadınlardık e destekte olmayınca sinirli hale geldik öfkeyle dolduk sonra kadının karşısına erkekler çıkıyor sen busun sen sesini yükseltiyorsun sen öfkelisin sen sinirlisin delimiyiz durduk yere sinirli olalım bir düşünseler bu kadın bu hale nasıl niye geldi !!!!! Belki akşam çocuk uyuduktan sonra hanımını dinlese dertleşse karşılıklı bir kahve içse anlamaya çalışsa sorun çözülecek. Kamudaymışsınızda kurun düzeninizi hayatınıza bakın yavrunuzla salın ipini onunda gitsin
Hakkınızda hayırlısı olsun evet boşanmak çok zor ve yıkıcı ama ortada bir yuva yokmuş kiMerhaba arkadaşlar seneler sonra buraya sırf içimi dökmek için gireceğimi hiç düşünmezdim. 11 senedir hayatımda olan 7 yıllık evli olduğum 5 yaşında ki çocuğumun babasıyla sanırım boşanıyoruz. O kadar çok anlatmak istediğim şey var ki ama insan acaba ben mi hatalıyım diye yine de kendine soruyor ya en çok bu beni yaralıyor çok uzun anlatmadan konu başlıkları ile geçmek istiyorum
Neyi bekliyorsunuz adam sizi silmiş size psikolojik şiddet uyguluyorSuskunlukla cezalandırıyor evet hatta bana bu kavgamızda söylenmelerinin ceremesini çek dedi
Bu süreç sizi depresyona sokabilir. Ben aylarca depresyondaydım süreçteyken.Merhaba arkadaşlar seneler sonra buraya sırf içimi dökmek için gireceğimi hiç düşünmezdim. 11 senedir hayatımda olan 7 yıllık evli olduğum 5 yaşında ki çocuğumun babasıyla sanırım boşanıyoruz. O kadar çok anlatmak istediğim şey var ki ama insan acaba ben mi hatalıyım diye yine de kendine soruyor ya en çok bu beni yaralıyor çok uzun anlatmadan konu başlıkları ile geçmek istiyorum
Harika harika yazmışsınız sanki bir günde delirdik bütün yükü çekmeye alıştık bir sevgi ilgi görsek yine katlanılıyor ama malesef bir de yaptığını beğenmeyen durmadan yetersiz hissettiren insanlarHer bu tarz konuda yazarım yine yazacağım . Bizler bekarken çıkarken nişanlıyken gözlerinin içi gülen hayattan umutlu kadınlardık ama evlendikten sonra öyle insanlara denk geldikki kimi sorumsuz kimi baba olduğu halde şeyinin derdine düşen kimi ben hayatımı yaşayacam diyen kimi kumara kimi zengin olma sevdasına kapılan kimi bekarken evden kaçıp evlenince ailesine tapan kimi her akşam ortamlara gidip hala bekar olarak yaşamak isteyen... Vb. kadınlar olarak hep çırpındık ne için mutlu olabilmek için huzur bulmak için! hem çalışıp para kazanan, hem yuvasını temizlikle yemekle ayakta tutmaya çalışan, hem çocuk doğuran hem çocuğu çırpınarak büyütmeye iyi yetiştirmeye kendini adayan kadınlardık e destekte olmayınca sinirli hale geldik öfkeyle dolduk sonra kadının karşısına erkekler çıkıyor sen busun sen sesini yükseltiyorsun sen öfkelisin sen sinirlisin delimiyiz durduk yere sinirli olalım bir düşünseler bu kadın bu hale nasıl niye geldi !!!!! Belki akşam çocuk uyuduktan sonra hanımını dinlese dertleşse karşılıklı bir kahve içse anlamaya çalışsa sorun çözülecek. Kamudaymışsınızda kurun düzeninizi hayatınıza bakın yavrunuzla salın ipini onunda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?