Sanırım bu dünyada kısmetim yok

bizim eski kurumda bir hatun vardı nası güzel hiç sevgilisi de olmamıs ümitleri kesildiği anda 38 yaşında evlenmiş eşi onun için ülke değiştirmiş tr yerleşmiş bir de kızları olmuş nasıl güzeldi umudunu kaybeden insan ne işinden, ne çevresinden tat alır.
bizim topiğe bak atanmak için kendimizi yırtıyoruz yüksek puanlarla açıkta kalıyoruz yat kalk şükret
illa evlilik diye tutturup hüsranla sonuclandığında keşke hayırlısı deseydim dersin

Iyide okadar seviyorsan onla evlenseydin.bu tur evlilikler oluyor.benim tanidigim bir doktor arkadasim bayan bu arada lise mezunu birinle evlendi gayette mutlu .

Katılıyorum. Zaten kısmetin nasibin o olsaydı olurdu. Sadece çevre yüzünden de değil, o ezilirim diye düşündüğü için de bitmiş gibi görünüyor. Sen o kadar severken onu ezmezdin. Sana güvenip sevseydi başkalarının da ne düşündüğü önemli olmazdı. kendine haksızlık etme. Olmayacağı varsa o kişi ile doktor olmasan da olmazdı. Her şerde bir hayır vardır. Bu şekilde bak bence olaya.

U
Kod:
Iyide okadar seviyorsan onla evlenseydin.bu tur evlilikler oluyor.benim tanidigim bir doktor arkadasim bayan bu arada lise mezunu birinle evlendi gayette mutlu .

Evet oluyor ama imanın çok zor ailem kesinlîkle istemedi olmaz dedi o da ailem beni istemiyor bem de kendimi yanında daha düşük hissediyorum buna katlanamam dedi gitti ne yapabilirim ki gitmesin istedim ailem istesin istedim ama olmadı sanırım ciddi anlamda depresyondayım

Bu işler kader kısmet işi arkadaşım ne zaman karşımıza çıkacağı belli olmaz,doğum saati,düğün saati birde ölüm saatini kimse bilemez o yüzden kafanıza bunları takmayın siz sınavınıza odaklanın.birde eski erkek arkadaşınızın meslegi neydi ve ne mezunu idide aileniz bunu sorun yaptı.

Merhaba..
Bi kere "kısmetim yok" u unut lütfen...
Herkesin bir kısmeti vardır...
Ben 32 yaşında evlendim..
Kuzenim 43 yaşında evlendi...
Diğer kuzenim de 38 yaşında evlendi..
Kısmetin ne zaman geleceğini bilemeyiz..
Harika bir mesleğin var..
Zamana bırak aşk meşk işlerini...
İnsanlara yardım etmenin tadını çıkar..
Çok sevdiğim bi "koca karı"sözü vardır...
Bana zamanın da çok söylendi..
"Uzaktır gelemiyordur,küçüktür büyüyemiyordur"..
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..
İsyan yok.

Son düzenleme:
Kariyer yalnizlik getirmez,tam tersine kariyerin sayesinde is ortamina girersin,yeni insanlarla tanisirsin. Tanistigin erkekler tarafindan daha da bir saygi gorursun, hele ki doktorsan. ben olsam meslegimle gurur duyardim ve onca yil okuduktan sonra en sonunda calisma asamasina gelmisken hevesle calisirdim. Su an etrafinda kimse olmayabilir ama hep boyle olacak diye birsey yok. Ayrica etrafta birileri bile olsa, ben kismetsizim diye dusune dusune etrafa o elektrigi verirsin, kimse de olmamaya devam eder o zaman. Kisir dongu yaratma, hayatindaki pozitif seylere odaklan. Gerisi zaten zamanla gelir, 24 gercekten cok erken bir yas benim gorusum, hele ki okumus,meslegi olan biri icin.

hayat size güzel, tus okurken çıkacak kısmetiniz öyle geliyor bana, şimdiden hayırlı olsun doktor hanım

Umarım öyle olur ama inanın hiç umudum yok çünkü benim hayatım hep böyle geçti okul hayatım hep îyiydi o konuda şanslının ona bi şey demiyorum çok şükür ama aşk hayatım o kadar kötüydü ki hap şu ana her şeyden daha önemli geliyor inanın evli olur 3 -5 çocuğu olan yaşlı teyzelere bile özenmeye başladım en azından evlenebilmîş çocukları var diye

MÜCADELE edebilirdin.sonucta sen saniyor musun hep birbirine denk insanlar evleniyor .aileler istemesede evleniyor insanlar .her zaman kolay olmuyor.sen mücadele etmemissin.neyse artik onu unut.sevmissin anladigim kadariyla ama gecmiste kaldi.artik dusunmemeye calis.kariyerine odaklan .tadini cikar mesleginin

Canım ankaradaysan eğer iki tane bekar erkek arkadaşım var öğretmenler tanıştırayım

Ben de yaş kırka dayanmış da panik başlamış zannettim ilk başta :)) 24 yaş nedir yahu? Üstelik 6 sene okumuş doktor olmuşsun. 24 yaşındaki erkeklerin çoğu şu anda üniversitelerini bitirmeye çalışıyorlar, o yüzden karşına çıkmıyorlardır sanırım

Benim kaç tane arkadaşım var, biri 31 yaşında mesela, bekar. Ama ne o umutsuzluğa kapılıyor, ne de biz ona "evlenemedi" gözüyle bakıyoruz. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz, Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah :))

Ankaradaymıssın. Ne guzel bende :)))
Yaslarımız yakın bırbırıne senınle bence kuafore gıdelım
Sonra sacımızı yaptıralım. Deyısıklık ıyıdır
Bıraz kıyafet fena olmaz :)
Ayrıca evrene olumlu enerjı vermen cok onemlı bısı beklerken ne ostedıgın cok onemlıdır

anahtar kelime arkadaş çevresi, gerisi boş :) güzel bir çevre edin orada bir an önce. akşamları, hafta sonları, nöbet sonraları gezin eğlenin. sonrası gelir

Son düzenleme:
arkadaş çok haklı bende 24 yaşındayım ve hep eğlence tarzı adamlar yüzünden evde kalacağım kafasındayım amaaan kalırsam kalayım sanıyorsunuzki evlilikler çok iyi eşler çok mutlu kendi kendi kendime yeterim diyorum en kötüsü çok haklısın 24 yşındayız adamı tanımak evlenmeyi istemek derken ooo bakmışın 30 olmuşuz herkes mesleğin iyi diyor ama her şey meslek değil hayırlısı be gülüm

arkadaş çok haklı bende 24 yaşındayım ve hep eğlence tarzı adamlar yüzünden evde kalacağım kafasındayım amaaan kalırsam kalayım sanıyorsunuzki evlilikler çok iyi eşler çok mutlu kendi kendi kendime yeterim diyorum en kötüsü çok haklısın 24 yşındayız adamı tanımak evlenmeyi istemek derken ooo bakmışın 30 olmuşuz herkes mesleğin iyi diyor ama her şey meslek değil hayırlısı be gülüm

konu sahıbı ben senı cok ıyı anladım.
sımdıye kadar böyle sanssızdım sımdıden sonrada böyle devam edecek sanıyorsun.
ama oyle olmuyor. aşk zamansızca kapını calıp, kalbınde atmalar başlayıncada gelıp burda baslık açma:)
yemeğe çıktık bana gul almış cok mutluyum falan:)

sana tek önerım cevre baskısına aldanıp karsındakınınde senınle aynı statüde olmasını bekleme...
o zaman boşanma daha cok oluyor. ve tam anlamıyla aşk evlılığı olmuyor...

sana başarılar mutluluklar dılıyorum...

ama oyle olmuyor. aşk zamansızca kapını calıp, kalbınde atmalar başlayıncada gelıp burda baslık açma:)

sana tek önerım cevre baskısına aldanıp karsındakınınde senınle aynı statüde olmasını bekleme...

öle deme karamsar olma bak ne güzel mesleğin elinde elbet kısmetin gelir seni bulur bir gün daha vakti saati gelmemiştir bence
bu arada ama ben doktorum diye tepeden tepeden bakıp armudun sapı üzümün çöpü diye ince eleyip çok sık dokuyorsanız bilemem seçen seçilmişe kalır derler insanlara şans verin
allahta nasip kısmet etmişse olur mutlaka ama kaderin yalnız yazılmışsa oladabilir üzülme isyan etme mevlam ne eylerse güzel eylermiş vardır bir bildiği de geç öteye

Ankarada mıymış?

ben sordum söylemedi

küstüm

öle deme karamsar olma bak ne güzel mesleğin elinde elbet kısmetin gelir seni bulur bir gün daha vakti saati gelmemiştir bence
bu arada ama ben doktorum diye tepeden tepeden bakıp armudun sapı üzümün çöpü diye ince eleyip çok sık dokuyorsanız bilemem seçen seçilmişe kalır derler insanlara şans verin
allahta nasip kısmet etmişse olur mutlaka ama kaderin yalnız yazılmışsa oladabilir üzülme isyan etme mevlam ne eylerse güzel eylermiş vardır bir bildiği de geç öteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…