Sanırım bu dünyada kısmetim yok

konu sahıbı ben senı cok ıyı anladım.
sımdıye kadar böyle sanssızdım sımdıden sonrada böyle devam edecek sanıyorsun.
ama oyle olmuyor. aşk zamansızca kapını calıp, kalbınde atmalar başlayıncada gelıp burda baslık açma:)
yemeğe çıktık bana gul almış cok mutluyum falan:)

sana tek önerım cevre baskısına aldanıp karsındakınınde senınle aynı statüde olmasını bekleme...
o zaman boşanma daha cok oluyor. ve tam anlamıyla aşk evlılığı olmuyor...

sana başarılar mutluluklar dılıyorum...

Tşk ederim beni anlaşılsın gerçekten aynen öyle hayatımın aynen bu şekilde devam etmesinden çok korkuyorum hani desem ki kısmeti bi kuzum taliplerin var nasılsa birini seçerim saha 24 yaşındayım olur kafama takmam ama öyle değil ne yazık ki hiç talibim yok kimse hiç bir şey gelip söylemiyor bulunduğum ortamlar hep bahsettiğim gibi böyle şeylere pek uygun olmayan ortamlardım hoş gerçi uygun olan ortamlarda da olmadı çirkin bi kız olduğumu düşünmüyorum ama öyle abartılı bi güzelliğin de yok standart biriyim etrafındaki herkesin üniversiteden devam eden ilişkileri var nişanlılar evliler asistanlıkta d öyle olacak diye korkuyorum yalnızım çok yalnızım benimde denilmeye ihtiyacım var şu an yalnızım tek kalıyorum ne okuru bana destek olacak biri olsaydı telefonla konuşmak bile yeterdi sevdiğim insanla öyle kolay kolay çevre de yapamıyorum bulunduğum yer küçük bi yer pek kafe filan da yok evden île işten eve ortamım sdc hastane ki hastane de çok küçük akşam dışarı çıkmak zaten mümkün değil başlayalı 1 hafta oldu pek arkadaş d edilemedim dediğim gibi evli nişanlı insanlar herkes kendi hayatında

Kız kardeşim 27 yaşında, doktor ve de bekar :) Sizin gerçekten uzun ve zorlu bir öğrencilik döneminiz oluyor. Tıp fakültesi bitince mecburi hizmet, TUS ve asistanlık derdi başlıyor. Uzman dr. olana kadar öğrencilik hayatınız devam ediyor. Bence doktor bir bayan için 24 yaş evlilik için çokkkk erken Umutsuzluğa kapılmanı gerektiren bir durum yok. Kardeşimin arkadaşları genellikle asistanlıkta tanıştılar eşleriyle sevgilileriyle.
Ben ne yapayım, doktor de değilim yani sizin gibi uzun bir öğrencilik sürecim de olmadı, 30'uma merdiven dayadım hala bekarım

Son düzenleme:
ben 31 yaşındayım etrafımdakı yobaz ınsanlar sacma sapan konusmasa vaktı gecıyo falan gıbı..moralım hıc bozulmaz ben sevebılecegım adamı beklıyorum...kısmet olmayınca cok gezmelerede gıtsenız denk gelmeyebılıyor demek kı..ama kendıme guvenıyorum guzel buluyorum yetmez mı..siz daha 24 yasındasınız yapmayın boyle..

evet haklısın ben merdıvenı dayadım 31 ım..doktorda degılız öğrencılık yıllarımda olmadı..hayırlısını dılıyorum.elbette evde bekleyerek bırı karsıma cıkar demıyorum ama kısmet ne yapalım..

canım uun süredir bu ruh durumundayım saçlarımda ciddi değişiklikler yaptım bir sürü alışveriş yaptım onlar sadece o günü kurtarıyor ertesi gün yine aynı hayatımda bu konuda olumlu en ufak bş gelişme olmadığı için ne yazık ki pozitif enerji veremşyorum evrene ben her yere ne umutlarla gidiyorum mutlu olacağım diye ama hep hayal kırıklığına uğruyorum hep hayal kırıklığı mutsuzum gerçekten çok mutsuzum bana mutluluğu verecek olan insana her şeyimi verebilirim yeter ki mutlu olayım biraz düzelsin bu ruh halim diye antideprasan başldım ankaraya gidince psikiatriste gitmeyi düşünüyorum bu ruh halinden kurtulmak istiyorum gerçekten çok yalnızım

Budurumdan kendın gene kurtulabılırsın ama
Sen anka geldınde haber et bana :) uyusuk gezme etme :)

Saclarında cıddı deyısıklıkler dıl dogru deyısıkler yapmanonemlı hepsı bu

:))tek derdin bu olsun ben sana bulurum nasıl birisin benim eşim astsubay arkadaşları var

evet öğrencilik hayatımız uzun ama tusu kazandıktan sonra artık bi şeyler yapılabilir nişan evlilik illa asistnlığın bitmesi beklenmez ben tusa girdim puanım fena değil inş yerleşirim bi yere diye düşünüyorum şu anda bulunduğum yerden gitmek istiyorum oysa ki gelmeden önce hevesliydim ama hayal kırıklığına uğradım tek bir arkadaşım bile yok aile yok tamamen yalnızım ve çok sıkılıyorum doğru düzgün alışveriş yapılacak bş yer bile yok ama yanımda bana destek olacak biri olsaydı dayanırdım katlanırdım telefonda konuşmak bile yeterdi kısmetse 2 ay kadar sonra tus açıklanır asistanlık olur inş o zaman önümde artık bii engel kazmayacak evilik için tabi karşıma biri çıkarsa zaten hemen evleneyim demiyorum ama beni sevecek koruyacak birine ihtiyacım var

urfayı bilirim büyük şehirden sonra orası size zor geldi belkide
mozaiğe gitseniz bile etrafınızda evli çocuklu çiftler öyle yeni birisiyle tanışma ortamı kafe felan yok.
oraya atanmış dr.larda asistanlığında evlenmiş olanlar, tabi yeniler ne durumda bilemiyorum kafa dengi kız arkadaşınız varsa onunla boş günlerinizde vakit geçirin.. bende 23 yaşındayım sizin gibi düşünüyorum kuaför bakım vs. bir iki günlük sana gerçekten iyi hissettirecek mutlu edecek birşeyler lazım bende arıyorum umarım hayırlısıyla mutluluğu buluruz

valla toplumun ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli..herkes sadece konuşur ama marlyn monroonun bir lafı vardır Kariyer yapmak harika .Ama soguk gecelerde kariyerinize sarılıp yatamazsınız.haklısın aslında

urfa merkezde olsam yine iyi en azından avm ler var küçük de olsa ben ilçesindeyim burda kızlar tek başlarına bi kafeye gidip ne yazık ki
cafeler de genelde erkek ağorlıklı tek gitsem hoş olmaz yanımda bi kız ya da erkek arkadaşım olsa gidilebir de yok işte herkes kendi ailsiyle gidiyor 2 tane kız var benden 1 yıl önce atanmışlar çocukluk arkadaşılarmış ama onlar da birlikte takılıyor aynı evde kalıyor hastnede muhabbettimiz iyi ama mesela akşam yemeği dışarda yiyelim diyorlar birbirilerine beni davet etmiyorlar belki de aklıllarına gelmiyordur bilmyorum ben de ben de geleyim mi diyemiyorum onlardan daver bekliyorum çok kaynaşamadım yani bunlar hepsi üst üste geldi evli çocuklu insanları görünce gerçekten çok özeniyorum onlar bu dünyadaki en değerli şeye sahipler sevdiğiyle evlinmiş olan hele bi de çocuğu olan insalar gerçekten çok çok şanslısınız değerini bilin Allah bize de nasip etsin inş

aynen öyle çok güzel söylemiş kariyere sarılıp uyuyamazsın:))) gerçekten çok istiyorum evlenmeyi inş olur inş kaderimde evlenmek vardır yoksa gerçekten tükeneceğim isrediğin kadar yüksek mevkide ol insanlar mesleğine hayranlık duysun sana sevgiyle şefkatle bakan bi çift göz olmadıktan sonra her şey boş mutlu olamazsın ben zaten çok fazla keriyer yapmak istemiyorum bence kadın kariyer yaptıkça erkek onu çok sahiplenemiyor erkekler kendilerine bi nebze ihtiyacı olan kadınlar daha çok seviyor koruyor sahipleniyor ben bu yüzden uzmanlık istemiyordm aslında ama ailemin zoru ve büyük şehirde yaşamak için istedim ama şu an evli olsaydım eşim tusa girme deseydi girmezdim inanın onunla küçük yerde yaşamaya da razıyım ama tek başına olmuyor küçük yerler çekilmiyor ben korunmayı sahiplenmeyi çok seven bi kızım ama ne yazık ki yaşayamadım şimdiye kadar hiç eski seviglim bile şu anki nişanlısını daha çok koruyor duyuyorum çünkü o ondan daha düşük bi mevki de ben de böyle bi hayat istiyorum ama olmuyor hşç bi şey dılardan göründüğü gibi değil ne yazık ki kariyeri olan kadınlar mutlu olamıyor çünkü çok güçlüymüş hiç bir şey ihtiyaçları yokmuş gibi görünüyor ama öyle değil o kadar zayıfım ki

Universite mezunu herkesle evlenebilirsin bence. Kendinde degisiklik yap giyim tarzinda sac seklinde makyajinda. Belki de guzelligini golgeleyen sensindir. Gulumse etrafa insanlar pozitif insanlari sever. Bana da talip cok da noluyo cogunun amaci farkli. Gelen taliplerini degerlendir her acilana inanma.

talip yok ki değerlendireyim giyimimme kişisel bakımıma dikkat ederim işe başladıktan sonra bir sürü alışveriş yaptım saçlarımı değiştirdim güzel giyinmeye çalışırım makyajımı yaparım ama dediğim gibi bulunduğum ortamlar uygun değil genelde hep evli nişanlı sevgilisi olan insanlar bi kısmetsizlik var yani hayırlısı bakalım umarım her şey yoluna girer

doktor olmuşsun bacım daha ne kısmeti?koca mı?boşveeeer .kocadan yana kimin yüzü gülmüş...belki sen allahın sevgili kullarındansın..karşı cinsin seni üzmesine izin vermiyor böyle düşün..hem yarınlarda ne olur seni ne bekler ne bileceksin..daha 24 yaşındasın ayol..şıtttt kendine gel akıllı ol..başına bela ayağına pranga takma..erkeklere tüküreyim sözde en iyisi benim koca onada tüküreyim..bu cinsin içinde iyisi yok..boş ver

bunu atlamışım kusura bakma eski sevgilim meslek lisesi mezunuydu teknik eğitim fakültesini bitirmişti teknik öğretmendi yani bi üniversitede okutmandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…