Yaş 24 evde kalacagim,
kocam olsa uzmanligimi almam,
erkekler kendilerine ihtiyaci olan kadinlari daha cok seviyo ..
Senin icin okumak, cehaletini bile almamis, uzgunum..
tıp mezunu yeni atanmış bi doktora göre yaşınız hala küçük bence.. ne biliyim genellikle doktorlar 30unda felan evlenirler gibi geliyor bana ya da daha geç..sizin sahip olduğunuz iş erkeklerin size yaklaşmasını engelliyor olabilir..yani mesleği size uygun bi erkeğin karşınıza çıkması olası ama biraz zaman alıcı olacaktır bence.. şimdilik paranızı kazanıp hayatın tadını çıkarmaya bakın..çünkü yaşınız gerçekten küçük... bi de asla umutsuzluğa kapılma kısmetinde varsa o gelip seni bulacaktır zatenTek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor
venus seni beğenmeyip reddettikleri oldu mu? Bu da etkiliyor olabilir.. Ablam Ben 26 yaşındayım ve 2 aylık evliyim,bu yaşıma kadar üniversite de 1 kişi ile görüştüm,kararımızla devam etmedik.. Atandım hiç isteyen yoktu 26 yaşıma kadar.. Ailem evde kalacağım diye çok korktular :))) yansıttılarda.. sadece 1 aile istemeye geldi başka hiiç isteyen yoktu... hatta görüşme yaptırmak istedi arkadaşlar.. ve çoğunda erkekler beni beğenmedi :))) kimi görüşlerimi,kimi dış görünüşümü.. bende beni beğenen yok diye sıkıntı yapmıştım,ama şu zamanda erkekler büyük oranda karısının parasına,kadrosuna bakıyor.. öyle karar vermelisinki seni sen olduğun için sevsin,ne doktorluğunu ne kadrona baksın.. kolay değil canım,ben düşünmemeye çalıştım,rahat oldum çooook dua ettim.. Allah öyle bir yakışıklı koca verdiki bana çok şükür.. :)) Allah ım neyin armağanı yakışıklı eşim diyorum.. ama Çok dua etmiştim hayrlısı olsun diye.. ve inanırmısın eşimle beraber namaz kılmak,kitap okumak,müzakere etmek müthiş.. bunları yapmayınca hiç anlamı kalmıyor evliliğin.. acele etme canım,Allah hayrlı zamanda hayrlı insanla karşılaştırsın.. hayrlısı için çok dua et. düşünme bu meselenin üstüne gitme,yoksa cidden olmuyor,bu düşünceyi aklından sildiğin zaman geliyor eşin :)
Allah yardımcın olsun..
sizi çok iyi anlıyorum, ama teklif gelmemesinin sebebi bence uzaktan tıp okuyan, ciddi, idealist bir kız imajı çizmeniz.size yaklaşmaya çekinmiş olabilirler.sizin kalbinizi de çok attıracak biri de olmamış anladığım kadarıyla.o kişiyi unutamama sebebiniz bence hayatınızdaki tek erkek olması.bence gerçekten isteyeceğiniz, sevebileceğiniz biri karşınıza çıktığında olsun diye bekleyin.ister 24, ister 34, ister 40 yaşında.siz ideailst bir doktorsunuz ve eğer bir erkeği isterseniz birlikte olabilirsiniz.
bu zamanda da kimse kimseye güvenmediği için evlendirmek istemiyorlar,tanıştırmak istemiyorlar.. Herşey Allah'tan canım,hayrlısı için dua et inşaAllah.. gayet rahat ol,bak abla tavsiyesiilerde bu yazdıklarına güleceksin
Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor
Sevgili venus12,seni çok iyi anlıyorum cok benzer seyler hissediyorum ben de ama daha yeni başladı bende bu durum27 yaşındayım,öyle cok gezeyim tozayım hayallerim olmadı.27 olduktan sonra ise evlenmeliyim artık düşüncesi yerleşmeye başladı kafama.hep 30 a kadar yolu var demiştim evlilik için ama kısmetten öte yol yok inan.ben de cok kısmetsizim su yaşıma kadar hiç ciddi biri cıkmadı karsıma ama bu bundan sonra da cıkmayacak anlamına gelmez.umutlu ve sabırlı olup bol bol dua ediyorum.bence sen de öyle yap :)
Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?