Yaşımın çok genç olduğunun farkındayım ben gidişatın kötü olmasından dolayı endişeleniyorum dediğim gibi hep kısmetsiz bi insan oldum talibim olmadı bi kişi hariç hani desem ki takiblerin bar ama bana uygun olmadığı için olmadı tmm diyeceğim beni kimse beğenmiyor inanın ben de önceleri kariyer her şeyden önemli derdim ama şimdi gözümde kariyerin zerre kadar değeri yok kariyer insanı yalnızlığa itiyor doktor olmasaydım eski sevgilimle evlenirdim mutlu olabilirdim ama şu amda toplum şanslısı yüzünden üst meslekle evlenmek zorundayım o da olmuyor işte olmuyor
Açıkçası senin doktor olduğunla alakalı şüphe uyandırdın içimde. Bu kadar eğitim görmüş, uğraşmış, didinmiş biryerlere gelmiş ki çok kişinin hayali bir insan nasıl böyle keşke doktor olmasaydım da eski sevgilimle mutlu olurdum filan der ki? Nasıl böyle dar bakabiliyorsun hayret!!
Eminim onla evlenip aylık günü gelsinde kocam bana harçlık versin diye beklediğin zzmanlar olsaydı daha çok kafana vururdun. 30 yaşında evlendim hiç doğru dürüst sevgilim bile olmadı o zamana kadar. İyiki de böyle olmuş..
Devlet hizmet yükümlüsü olarak atandınız sanırım, hangi ildesiniz merak ettim
Evet dhy ile atandım Urfa'ya atanım ama inş tus okursa aisitanlığa başlayacağım 2aylığına filan burdayım
Ben doktorla asaydım onunla evlenirdim evet mutlu da olurdu. Mesela ben de onunla aynı meslekte olsaydı. Hiç bi sorun olmazdı illa ev hanımı olsaydım demiyorum ki inanın onun nişanlısının yerinde olmayı çok îsterdim deseler ki sen ona mesleğini ver nişanlısı doktor olsun sen de onun nişanlısı ol hiç düşünmeden kabul ederdim gerçekten her şey kariyer değil mutlu etmeye yetmiyor hatta bazen mutsuzlaştırıyor doktor olduğu a inanmıyorsun inanmayabilirsşn ama tamamen gerçekleri yazdım ne kadar iyi eğitim alırsan al insanların zayıf noktaları olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?