- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Surec o kadar uzun ki artik dayanamiyorum..1 yıldır atama olmadi bu sinava yeterince calisamadim sanki her sey yine kotu olcak ve ben boyle delirip gidecek gibi hissediyorum1 ay kalmış zaten. Sınavı anlatırsanız hepsi geçecek. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz pes etmeyin.
Imkanim yok malesef ailem musade etmez. uni okuyup tekrar aile evine donmek bile imtihan olarak insana yetiyor1haftalığına tatile çıkıp kafa dınlemye ne dersın ?
İmkanın yoksa 1 ay daha sık kendını azim et. Çalış sınavına
Surec o kadar uzun ki artik dayanamiyorum..1 yıldır atama olmadi bu sinava yeterince calisamadim sanki her sey yine kotu olcak ve ben boyle delirip gidecek gibi hissediyorum
2 yildir ayni seyleri yasamaktan cok bunaldim son aylarda iyice kotu olmaya basladim oturamadim pek basina cunku basinda duramiyorum artik o kadar emek veriyoruz ama dogru duzgun bi atama olmuyor..Neden çalışmadınız? Bölümünüz ne peki?
Bende merak ettim bölümünü?eger atamasi gercekten olmayan bir bölümse hic ugrasma,başka alanda iş ara2 yildir ayni seyleri yasamaktan cok bunaldim son aylarda iyice kotu olmaya basladim oturamadim pek basina cunku basinda duramiyorum artik o kadar emek veriyoruz ama dogru duzgun bi atama olmuyor..
2 yildir ayni seyleri yasamaktan cok bunaldim son aylarda iyice kotu olmaya basladim oturamadim pek basina cunku basinda duramiyorum artik o kadar emek veriyoruz ama dogru duzgun bi atama olmuyor..
2011de mezun oldum. Ama hayatımı atanmaya bağlamadım. Evlenmeye de. Bence sen de öyle yap.Ben 24 yasinda bekar atama bekleyen bi öğretmenim.2 sene once mezun oldum ve henuz atanamadim hala kpss calisiyorum ailemle yasiyorum ama calistiklari için gun boyu evdeyim kucuk bi yerdeyiz ve arkadas sosyal cevrem sosyal aktivite vs pek yok arkadaşlarımin cogu atanip evlenip hayatlarini bi yola koydular ben 2 yildir bu hayati yasamiyorum sanki cam bi fanusun icine hapsoldum kaldim öylece.. evde oturmaktan 2 3 yuz disinda kimseyi gormemekten hayatimin monotonlugundan felaket bunaldim sinavima 1 ay kaldi ve kitap acacak gucu bulamıyorum boyle olunca sinava olan umudum da azaliyor ve gittikce iyice kotu oluyorum yasadigimiz yerde ozelde calismam vs icin de pek imkan yok malesef.Duygusal olarak cok boslukta hissediyorum hayatimda biri olsun artik bi yola giriyim hayatimi bi düzene sokuyum istiyorum ama evde oturarak boyle birini bulmamin da bi imkani yok.Lutfen bana bi seyler soyleyin tavsiyeler verin yoksa artik kafayi yiyecegim korkarim
Insan ister istemez geri kaldigini hissediyo daha cok bunalima giriyo cogu arkadasimin cocugu bile oldu bunu kontrol etmek elimizde pek degil kiSana tek tavsiyem asla ve asla kimsenin hayatıyla kendini kıyaslama
Ne yapiyorsun peki 7 yildir? Baglamak istemesem bile hayatim elimde olmayan sartlar yuzunden buna bagli suan2011de mezun oldum. Ama hayatımı atanmaya bağlamadım. Evlenmeye de. Bence sen de öyle yap.
Aynen sanırım yapmam gereken bu..ailem il disina karsi cikacak ama bi sekilde ikna etmek zorundayim aksi halde gercekten kotu olmaya basliycamSon bir gayret gösterin. Olmazsa da farkli alana yönelin en iyisi. İl, ilçe dışı da olsa aramaya çalışın.
Turkce..Bende merak ettim bölümünü?eger atamasi gercekten olmayan bir bölümse hic ugrasma,başka alanda iş ara
Ben 24 yasinda bekar atama bekleyen bi öğretmenim.2 sene once mezun oldum ve henuz atanamadim hala kpss calisiyorum ailemle yasiyorum ama calistiklari için gun boyu evdeyim kucuk bi yerdeyiz ve arkadas sosyal cevrem sosyal aktivite vs pek yok arkadaşlarımin cogu atanip evlenip hayatlarini bi yola koydular ben 2 yildir bu hayati yasamiyorum sanki cam bi fanusun icine hapsoldum kaldim öylece.. evde oturmaktan 2 3 yuz disinda kimseyi gormemekten hayatimin monotonlugundan felaket bunaldim sinavima 1 ay kaldi ve kitap acacak gucu bulamıyorum boyle olunca sinava olan umudum da azaliyor ve gittikce iyice kotu oluyorum yasadigimiz yerde ozelde calismam vs icin de pek imkan yok malesef.Duygusal olarak cok boslukta hissediyorum hayatimda biri olsun artik bi yola giriyim hayatimi bi düzene sokuyum istiyorum ama evde oturarak boyle birini bulmamin da bi imkani yok.Lutfen bana bi seyler soyleyin tavsiyeler verin yoksa artik kafayi yiyecegim korkarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?