Sanirim delirmeme ramak kaldi...

Ailenizle eğlenceli bir şeyler yapsanız, pikniğe vs gitseniz. Öncesinde ve sonrasında çalışmanız kolay olur.

Daha 3. Girisim olcak ama sanki 4. ye hazirlancak gucu bulamiyorum artik ben iste her insanin da psikolojik saglamligi bir olmuyor sizi azminizden dolayi kutlarim insallah benim de son olur artik cekip gitmek istiyorum buralardan insan evine sığmıyor bi yastan sonra bunu anladim..her evlilikte kurtulus degil ama eskiden atanmadan asla diyen ben simdi dogru bi insanla yuva kurmak bile istiyorum

Ailemin tutucu tavırları elimi kolumu bagliyor iste kesinlikle 24 yasinda gormuyorlar. Bi ara yeni mezun oldugumda ucretli ogretmenlik yapmaya baslayacakken ilk gun babam goturmustu yolda gördüğü arkadaşına cocugu okula yazdirmaya götürüyorum demisti düşünün artik ailemi karsima alarak rizalari olmadan bi ise kalkiscak yapim yok benim de ama buna mecburum artik sanırım

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bu zamanda her şey artık çok zor. Evlilik kaçış değil. Eşime guvenmesem atanmadan evlenmezdim kaçış değildi benimki öyle gelişti olaylar sadece. Birkac gün çalışmayın kafa dinleyin. Ben moral çöküşü yaşadığım zamanlar kitabın kapağını açmaz kafa dinlerdim. Bir süre dersi düşünmeyin enerji depolayın. Sonra yeniden başlayın. Ben özünde tembel ve tahammülsüz biriyim ama ufak hedefleri büyüte büyüte günde 800-1000 soru çözer hale gelmiştim. Eşim hala der senden böyle bir performans beklemiyordum diye. Kapasitem olmadığı için değil rahata düşkün olduğum için sadece.

Allah razi olsun cumlelerin yasadiklarimi yasayan bi insanin agzindan dokuldugu ne kadar belli.O zaman simdi kalkip kalan son gucumle 1 ay daha elimden gelenin en iyisini yapmaya ve hep iyi dusunmeye odaklancam.bir ayin sonunda da acil is kurs tatil gibi arayislara baslicam toparlanmak için ama simdi biraz daha sabretmeliyim rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Içeriği bu tarz olan konulara yaptığınız yorumları çok beğeniyor ve kuvvet alıyorum. Kendimi yalnız hissetmiyorum, kendi adima çok teşekkür ederim.

Ben teşekkur ederim güzel düşünceleriniz için.♡
Asla yalnız değiliz, bence bazı sıkıntılar paylaştıkça azalıyor, bir de ben sanırım yazmayı, düşüncemi paylaşmayı seviyorum. Küçücük de olsa bir ışık yakabiliyorsam çok mutlu olurum. Sevgiler.

Şu son 1 ay öyle değerli ki . Çalışın emek verin. Mesleginizi elinize alın sonra zaten hepsi olur.

bende bugün bununla ilgili konu açtım siz iki sene sonra bunalmisinz ben daha yeni üniversiteden mezun oldum bunalimdayim buraya yazdım belki derdime çare bulan olur diye içimi döktüm . Ortak duyguları paylasiyoruz ben çok kötü boşluğa düştüm ailemle kalmak onların kurallarıyla yaşam istemyorum kendime ait düzenin kendi kurallarım mesleğim olsun istiyorum ama daha çok vakit var bende bu sene kpss ye hazirlancagm sizin bölüm neydi ?

Türkçe..gecen yil da bunalimdaydim ama dayanilmycak hadde geldi atanma stresi bi yana aileyle yasam bi imtihan zaten.. Mesala gecen yil hala ozel kesinlikle dusunmeyen atanmadan evlilik dusunmeyen ben artik ruh sagligim icin ozel olsun bi yerde baslamayi asla evde durmamayi aile evinden kurtulmak için dogru kisiyle tanismayi bi yolabgirmeyi yuvami kurmayi istemeye basladim..

Bir an bu yazıyı ben yazdım sandım.
Aynı durumdayız
Ben ücretli öğretmenlik yapıyorum
Siz de yapabilirsiniz

dünya bı yana ailemz bi yana ama o kapidAn bi kere çıktım daha eskisi gibi olmuyo her şey batyo onlar batyo siz batyosunuz ben su bi buçuk ayda bunaldim kalan bi buçuk sene napcam bilmiyorum ben tezcanliyimm bu kpss gibi saçma bi sınava sadece bi yılımı vercem bu yıl adam gibi caliscam olursa olur olmazsa olmaz ya ozelde ise ya da uygun biriyle evlenmeye en azından omurboyu aile yanında kalmaktan iyidir. Insallah hakkimizda hayırlısı olur feraha eririz ..

Bir an bu yazıyı ben yazdım sandım.
Aynı durumdayız
Ben ücretli öğretmenlik yapıyorum
Siz de yapabilirsiniz
Bir donem yaptim ama inanilmaz yoruluyordum emegimin karsiligini alamamak zoruma gitti sonu yok evde dizimi kirip calisip atanmaliyim dedim ama su 1 yildir bu kadar yipranacagimi uzulecegimi tahmin etmemistim..

Bir donem yaptim ama inanilmaz yoruluyordum emegimin karsiligini alamamak zoruma gitti sonu yok evde dizimi kirip calisip atanmaliyim dedim ama su 1 yildir bu kadar yipranacagimi uzulecegimi tahmin etmemistim..

Haklısınız ama evde oturarak daha çok bunalıma girersiniz
Hiç olmazsa çalışınca çevreniz de olur

Insallah canim benim hepimiz oyle. Ben de sen gibiyim evde olmak ve hazirlanmak insani pskilojik yonden asiri yipratiyomus ben de suan icin artik bi daha hazirlanmayi dusunmuyorum su sınavı da atlattıktan sonra bi is bulup yoluma bakmak istiyorum o zaman belki yuva kuracagim biri de cikar karsima bu yonden de cok yalniz ve boslukta hissediyorum artik iyice asosyallestim anne babamdan baska dogru duzgun insan görmüyorum

Ben KPSS çalışırken özellikle sosyal hayatı sifirlamistim çünkü başka türlü kazanmak mümkün değildi. Hergun sabah 6 da kalkar gece 11 e kadar odamdan çıkmazdim. Gördüğüm yüzler de ailemin yuzuydu. Arkadaşlarımı çok geri çevirdim. Ders çalışmam lazım diye. Kpss puanimi aldim rahatladim sonra da bol bol gezdim. Sizin de az kalmış bence şuan sınava odaklansaniz daha iyi olur.

Turkce gayet iyi ataniyor. Gayretle olur. Yasiniz ilerlemis degil. Ne bu tukenmislik anlamadim. Beklediginiz ama gelmeyen biri mi var?
Yasim ilerlemedi ama hayallerim gercek olsa yasayacak enerjim kalmadi resmen cok yiprandim 3 yildir ayni stres kaygi.. Bekledigim biri yok ama bu surecte 2 yillik iliskim bitti o da etkiledi beni insan ilgiye sevgiye ihtiyac duyuyor boyle bi surecte Allah ailemi basimdan eksik etmesin ama her sey paylasilmiyo onlarla insan duygusal bi boslukta yasiyor iste..

Al bendende okadar benim tüm arkadaslarim ortamım sevgilim üniversite okudugum şehirde kaldı . Yaşadığım şehirde ne arkadaşım var ne bi şey hergün ev temizliyorum bende dershaneye yazılım derse konsantre olcam ama insan atanmak istiyo gitmek istiyo kendi hayatını düzenini yuvasını kurmak istyo beklemek insanı çok yipratyo ben dusunuyorum bu ömür boyu böyle devam ederse diye bi de evlenememkte var hayat tam cehennem olur işte o zaman gencligimiz curuyo emek harcamaktan beklemekten umit etmekten en çok buna üzülüyorum sen yeteri kadar şans vermisin sınavà olmuyosa çokta zorlamamak gerek gerçekten yipratyo insanı

Yaa maşallah size ben bu sekilde yapsam kesin kafayi yerim ama iste herkesin psikolojik saglamligi bi degil bu tempoda hazirlanmadigim icin fazlasiyla kaygiliyim sanırım ama ben de bugune kadar calistim elbet son bir ayi bari dediginzi sekilde gecirip telafi etmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…