sanırım depresyondayım...sadece konuşmak istiyorum

bu akşam çıkmaları konusunda çok kavga ettim eşimle. ama nafile. onun kendine ait özel hayatı varmış. iş,aile,arkadaşlar ayrıymış. evliyiz diye her dakika yanımda olamazmış...
ve evet haklısın yalnız kalıp düşüne düşüne kendi kendi mi hasta ediyorumç umursamayayım diyorum. 2-3 gün görmezlikten geliyorum sonra patlıyorum. birde diyorki artık haftada bir düzenli oynayacaklarmış kağıt. zaten haftada 2-3 günde akşam işe gidiyor. ee ben ne olacak devamlı yalnız otur evde tabi düşün düşün kafayı ye sonra.

madem öyleyse seninde kendine ait özel hayatın olabilir. halk eğtim merkezlerinin düzenlediği akşam kurslarına katılmayı deneyin. ne bileyim gitar kursu olur, bağlama olur, el işi gibi değişik faaliyetlerle kendinizi yatıştırabilirsiniz. böylelikle çevrenizde genişler. eşiniz yok akşama biryere gidemezsin dediğinde de özel hayatım dersiniz

bak bunu bende öneririm. bende gitar kursu alıyom haftada bir ama olsun eğleniyom kendimce. ya bazen monotonluk insanın kanına o kadar işliyorki hiçbirşey yapası gelmiyor. en iyisi zorlamak. ben devamlı kitap okuyorum, netten dizi izliyorum falan. e mutlumuyum yooo, kocam ilgisiz mi eveeet, yalnız mıyım eveeet. aman olsun diyorum bazen. bazende bunalım takılıyorum. ama en büyük ilaç kkburaya girmek okumak yazmak çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…