Sanırım hamileyim ama korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz?

gizeminanc

İnanç
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
8
0
1
37
13 aylık bir oğlum var.Bu ay adeti 2 3 gün gecikti sanırım hamileyim ve kendimi kötü hissediyorum bebeğim çok küçük ve bana çok düşkün eğer hamileyim onu üzmek çok korkuyorum kardeşi olsun istemiyorum ama eşim çok istiyo şimdiden havaya bile girdi napicam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

kardeşlerin yaş aralığı ne kadar kısa olursa o kadar iyi.yegenlerimin arasında 4 yaş var çok çatışıyorlar. aradaki fark daha az olsaydı arkadaş gibi olurlardı der her zaman.
Rabbim kimisini vererek kimisinide veremeyerek imtihan ediyor.
inşaallah en kısa zamanda bizlerede nasip olur.

kardeşlerin yaş aralığı ne kadar kısa olursa o kadar iyi.yegenlerimin arasında 4 yaş var çok çatışıyorlar. aradaki fark daha az olsaydı arkadaş gibi olurlardı der her zaman.
Rabbim kimisini vererek kimisinide veremeyerek imtihan ediyor.
inşaallah en kısa zamanda bizlerede nasip olur.
İns allahım gönlüne göre sağlıkla nasip eder herkese...
Ben daha çok oğlumu ihmal etmekten onun uzulme sinden korkuyorum birbirimize çok düşkünü yanlış düşünüyorum biliyorum aslında ama allah biliyo ya korkuyorum kararsizim

bir test yap içini rahatlar neden kendi kendini bitiyorsun böyle? Hamileysen bile çocuk doğana kadar oğlun 2 yaşına girer çalışmıyorsan dert etmene gerek yok

benim bi arkadaşımda kızı 14 aylıkken hamile kaldı üzüldü etti ama şmdi çokmutlu kardeşler daha çok bağlı olur birbirine Allah vermişse vardır bildiği sıkma canını zorlanacaksın tabiki ama üstesinden gelir anneler hayırlı olsun

Canim once bir test yap belki hamile degilsindir. Eger hamileysen de hic kafana takma melegin doğduktan sonra dusuncelerin degisir emin ol ve pes pese arkadas gibi buyurler abisiyle. Aralarinda mukemmel bir dayanisma olur. Herseyin hayirlisini dile allahtan ;)

Back
X