Sanırım hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi hilaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok teşekkürler ben de böyle düşünüyorum uzak olsun tatlı olsun öyle candan sevsin endişelensin o zaman kendi ailesi gibi yoksa bişeyleri içine atıp da mutsuz olmasın yapmacık sevmesin..

Aynen.. Biz de başta tuhaflıklar yaşamadık değil açıkçası. Ama zamanla her şey oturdu, çok şükür. Dip dibe yaşıyor olsak belki adlarını duyunca bile sinirden saçlarım dikleşecekti, ama böyle çok iyiyiz, Allah bozmasın. E şimdi hangisi daha güzel? Di mi ama...

Son düzenleme:

çok haklısın canım Allah bozmasın darısı arkadaşımızın başına inşallah.. biz kötü niyetli olduğumuzdan mı böyle istedik sanki tam tersi kötü şeyleri önlemek adına böyle yaptık, bu da daha sonra çok iyi anlaşıldı zaten.

İnşallah. Ama zaten hayatını bu derece ilgilendiren bir konuda önce emin olup sonra adım atmak isteyen, geleceğini şansa bırakmayan, akıllı bir insan. Doğru adımı atacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

elbetteki haklısın erkek arkadaşın da biraz düşünürse anlayacaktır bence aile ile altlı üstlü oturmak her zaman zor olmuştur ilk önce önemsenmeyen şeyler daha sonra seni rahatsız edicek en basitinden kapıyı açsan aşağıdan duyacaklar vb.

canım sen kendini çok güzel ifade ediyorsun seni çok iyi anlıyorum umarım yardımım dokunuyordur..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin gerçekten çok yardımı dokunuyor ama bi kaç gün ileriye atmalıyım bu konuşmayı.Bugün hastaneye gittiler,erkek arkadaşımın teyzesi yoğun bakımda morali zaten bozuk,çok yüz vermesemde bi kaç gün kendisine gelmesini bekleyip karşısına alıp tatlı sert bir konuşma yapmak istiyorum.Dediğiniz gibi beni ailesine katmak yerine benimle bir aile olmayı isteyip öğrenmeli

Çok teşekkür ediyorum umarım doğru seçimleri yapabilirim.

tatlı sert meselesini sonraya bırak bence şuan çok uygun değil gibi böyle bi durumda kesinlikle ailem diyecektir teyzesi taburcu olsun ondan sonra konuş der,m ben bu arada aynı sorun bende vardı nişanlımın evi 2 abisi ile altlı üstlü idi o da başta diretti ama şuan yeni evimizde baş başayız emin ol halledeceksin

Çok teşekkür ediyorum umarım doğru seçimleri yapabilirim.

Sizin niyetiniz de çok güzel, bunları önceden konuşup hayatınızın gidişatına ortak yön verme çabanız da çok güzel. Yukarıda bir arkadaş uzun uzun anlatmış kendi eşine "aile bilinci"ni nasıl aşıladığını. Umarım siz de başarabilirsiniz. Olmadı, "hayatım annen seni doğurdu çoktan"ı da bi deneyin

canım çok güzel söylemişsin umarım seni anlar konuşurken yapıcı ol yıkıcı olma tamam mı ona çok ters geldiği için gerilebilir sen yine de geri adım atma bu ikiniz için sonuçta bu arada çok geçmiş olsun inşallah teyzesi bi an önce sağlığına kavuşur..

arkadaşlar benim için dua edin..ayrıca darısı başıma inşallah

bence her iki taraftan da uzak oturmak en mantıklısı.
kayınvalidem 10 ay kadar bizde kaldı. çok iyi anlaştık kavga gürültü olmadı çok şükür ama aynı evde olmak hiç hoş değildi. kendi evimde misafir gibi geçti 10 ay. kafasına göre yaptı, etti.
kendi annemler bize 10 dk mesafede. ama annem onun kadar rahat değildir o konuda.
sizin durum biraz farklı , alt katınızda olacak kayınvalideniz.
olur olmaz zamanlarınızda çıkıp gelecek, kendi evi gibi kullanacak.'nasılsa oğlumun evi' diyecek. Belki gelen-giden misafirlerinize karışacak.
eşinizle bağınız ne kadar kuvvetli olursa olsun bir süre sonra bu sizi rahatsız edecek.gerginlik yaşayabilirsiniz. tabi kayınvalidenizin kişiliği ile yakından ilgili bu saydıklarım.Eğer burda okuduklarımız gibi zor bir kadınsa işiniz de zor. Düğünü hemen yapmayın derim, nişanlılık döneminde belli olur zaten neyin ne olacağı.

Erkeklerin analarinin cani can, bizimkilerinki patlican malesef. Alimen yasli bana ihtiyaclari var demek belki o kisinin acisindan guzel bir sey ama bence dupeduz bencillik. Ben neden evlenirken illa ki aileme yakin oturacagim diye tutturmuyorum o zaman? Benim ailem de yasli? Onlar da bakima muhtac? ama yok, erkek kizi almis, kendi ise gidecek, her turlu bakimi da gelin yapacak.

Neredesinfiruze ve camille arkadaslarin soylediklerine birebir katiliyorum. Tatli dille cozmelisin canim bunu. Zaten kararini da vermissin, ic huzurun icin ne iyi gelecekse onu yap. Ben ayni duruma koydum da kendimi, aynen bastan tavrimi ortaya koyar boylece omur boyu istemedigim bir hayat icin iskence cekmezdim. Kim ne derse desin, ta basindan yemekleri beraber yemek istemekle evlilige burnunu sokmus bir aileyle mumkun degil huzur bulamazsin.

Burada paylaşınca ve gerçekten bunu yaşayan arkadaşlarla da konuşunca kendimi daha iyi hissettim.En azından iyi kötü bir fikrim var artık.Bundan sonrası hastamızın iyileşip hastaneden çıkması ve benim erkek arkadaşımla oturup konuşmam.Evet belki onu kaybedebilirim,ama o da beni kaybeder..Yapacak bişey yok ortak bir hayat için ikimizde fedakarlık etmeliyiz.eğer gerçekten istiyorsa..

bence sevdığın adam evlendığınde sevmedığın adam olabılır..
hem kaynanalarla oturacaksın..hemde evın durumu canını sıkacak..bence halletın bu konuyu yada ılışkını gozden geçır..aılesıne bağlı bı adamla hayat geçmez

Valla ne diyim bilemedim
Sonuçta sevgiliniz açık açık söylemiş size böyle böyle diye
Saklamamış taşınırız dememiş benim halim bu demiş ailesinden de vazgeçmeyeceğini peşin peşin söylemiş.Sende seviyorsan bişeylere göz yumacaksın maalesef
Sonradan tüm bunları bilerek evlenip hayatı ikinize de zehir edeceksen bence şimdiden bişeyleri göze al

açık açık konuşması iyi olmuş işte arkadaşımız da açık açık konuşursa biraz gerginlik olacak ama sadece bikaç gün olacak ömür boyu değil ve arkadaş niye göz yumsun ki durduk yerde, oturup konuşup sorunu çözmek varken? ilişkisini niye hırpalasın niye mutsuz olsunlar? bence arkadaş kafasını netleştirdi ve bikaç güne kalmaz sevincini paylaşacak inşallah her şey yolunda gider

Arkadaşlar devam etmelimiyim bitirmeli miyim bilmiyorum çok garip bir durumdayım,ne yapacağım ben Allah'ım ya

kusura bakmayında bunun için güzel giden
bir ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorsanız siz erkek
arkadaşınızı bence sevmiyorsunuz
çoğu insan evim olsunda tek odası olsun derken
siz var olan evi beğenmiyorsunuz
evlendiğimden beri kiracıyım ve artık bıktık
şu anda 2 oda bir salon yani sizin tarif ettiğiniz gibi bir evde
oturuyoruz çocuğumda var keşke uygun fiyatla ev sahibi
satsada alsak diye düşünüyorum ayda 600 700 kira vermektense
çocuğununda odası olmayı versin canım

olaya sürekli bir pencereden bakıyorsunuz.Adam diyoki anneme babama ben bakıcam,bu zamana kadar sevgisinden hiç bir saniye zerre kadar şüphe etmediğim adam bana bunu söylüyor.siz olsaydınız,elinizde de imkan olsaydı iki aileye de uzak bir yerde oturmayı tercih etmez miydiniz?ya da sırf sevdiğim adamla evleneyimde nasıl olursa olursun diyerek hayatımla kumar mı oynayayım?

canım tam şu anda aynısını yazacaktım biliyor musun, tabiki beterin beteri var orda en azından kira ödemeyeceksiniZ falan ama elinizde şu anda imkan var herkes en iyi kendi durumunu bilir ve ona göre değerlendirir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…