- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
olaya sürekli bir pencereden bakıyorsunuz.Adam diyoki anneme babama ben bakıcam,bu zamana kadar sevgisinden hiç bir saniye zerre kadar şüphe etmediğim adam bana bunu söylüyor.siz olsaydınız,elinizde de imkan olsaydı iki aileye de uzak bir yerde oturmayı tercih etmez miydiniz?ya da sırf sevdiğim adamla evleneyimde nasıl olursa olursun diyerek hayatımla kumar mı oynayayım?
erkek arkadaşınız tek çocuk mu ?
canım tam şu anda aynısını yazacaktım biliyor musun, tabiki beterin beteri var orda en azından kira ödemeyeceksiniZ falan ama elinizde şu anda imkan var herkes en iyi kendi durumunu bilir ve ona göre değerlendirir canım
bence bu durumda orta yol bulunmalı.aklıma şu geliyor.geliriniz madem güzel.eşinizin ailesine yakın ama içinize sinen güzel bir ev alsanız.erkek arkadaşınıza da ailenle yine çok yakınız her daim beraber oluruz falan deyin.durumu da sadece o eve ısınamamış gibi beyan edin aileyi hiç katmayın.zaten yakın olacaksınız ya onlara.
altlı üstlü oturmak bence aynı evde olmaktan bile kötü. çöpün akacak laf,evde kavga olacak onlar gelecek,şöyle bağıra bağıra sevişemeyeceksiniz bile.ama yakın bile olsanız başka apartmanda olursanız,çalışıyorsunuz da zaten en fazla haftada 1-2 görüşürsünüz.
böylelikle eşinizde siz de birer taviz vererek orta yolu bulmuş olursunuz.
bu arada bazı arkadaşlar demiş ya "daha şimdiden bunları mı düşünüyorsun" diye.bense daha şimdiden bunları düşünebildiğiniz için tebrik ediyorum sizi.bizler de evlenmen önce bazı şeyleri öngörebilseydik sanırım bu kadar dert topiği açılmazdı.
ha birde şunu söyleyeyim evlenene kadar isteklerin için çabalamaktan vazgeçme.çünkü evlendikten sonra bunları kabul ettirebilmen daha ZOR ollacak.
2tane ablası var.biri nişanlı.mayısta evlenip istanbula yerleşecek.diğer ablası da yarım saat mesafede oturuyor o da evli.ama evet evin tek oğlu
Sevdiğim olsun, evleneyim tek göz odaya razıyım.
aynen, ev kucukmus buyukmus bunlar dert mi yeter ki sevsin ya ooof of
bence iyi düşün.insan nişanlı yada sevgiliyken onunla evleneyim başka birşey istemem modunda oluyor.evlenince işler ve istekler değişiyor.kendimde eşimle evleneyim hiçbirşey istemem diyordum.ama öyle olmuyor.
karamsar düşünüyor olabilirim ama nişanlın kesinlikle başka eve taşınmaz.(paranız olsa bile)o ailesinden ayrı olmak istemiyor bunuda onlar yardıma muhtaç olduklarında yanında olayım diyor.o zaman sende bende aileme yakın olmalıyım de bakalım ne diyecek.
aynı apartmanda olmak aynı evde yaşamak demektir bence.siz yatmadan yatmaya evinize çıkarsınız o zamanda bolca kavga edersiniz.çevremde bunlar yaşandığı için söylüyorum.kaynanalar aman gelini istemeyiz biz aynı apartmanda da olsak da misafir gibi gideceğiz derler.ama kızı alana kadar.evlendikleri günde kahvaltıyı bile evlerinde yaptırmazlar.illaki onların evinde yenecek.yeni gelinsin her misafire kaynanaya ineceksin ve onunla gezeceksin.para biriktirin vaadiyle 3 öğün yemek orada yenecek.hiç özelin olmayacak.vıcık vıcık bir ilişki olcak.sende kaynanana sinir olup eşine patlayacaksın.
arkadaşım belki çok olumsuz şeyler düşünüyorum ama çevremde bunlar yaşandığı için yazıyorum.belki sizçok iyi anlaşacaksınız.ama bunlarıda yaşayabilirsin.bunları göze al.gücün var mı.sevgin bunların üstesinden gelebilecek misin.
nişanlın yumuşamış gibi görünsede seni kandırıyor.evlenince hiçbirşey değişmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?