- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Çok mantıklı ve makul bir yorum :)). Yorumunuza bayıldım. Vakti zamanı vardır. Doğru zamanda doğru kişiyle olmak önemli. Ama bence de çılıgınca gezin. Tadını çıkarınNe güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Ne güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Onlar artık elde yıkanmıyor canım makına yıkıyorNe güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Aynen bacımNe güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Umutlu, seni hatırlıyorum, bilirsin evlilik kısmet meselesi :) varsa olur, yoksada bekar kalmakta güzel :) şimdi evime bakıyorumda evli isem ah toplayım, yada başka sorumluluklar :))) asıl mesele düzgün evlilik yada ilişki yürütebilmek, yoksa yalnız kalmaktan ötürü evlenmek olunca Allah korusun farklı sınavlara tabi tutulabiliriz.... bahar olmadan çiçekler açmaz, zamanı daha var....nasipte varsa olur....
Ne güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Ben de 30 oldum ve aynı hissiyattayım.Şanssızlık mıdır artık adı herneyse , nereye gitsem ne yapsam istediğim gibi birine denk gelemiyorum.Karakterli ve merhametli insan evladı yok gibi ya da bize denk gelmiyor.İnsan hem eş hem arkadaş olan yoluna yoldaş biri olsun istiyor daha geç olmadan.En güzel yaşlarımız boşa gidiyor sanki.En azından benim düşüncem bu.Anne olma isteği de baskın gelmeye başlıyor ister istemez.Allah isteyen herkesin gönlüne gçre verir inşallah
Yasın geldi artık çovuk sahibi olmak için de gec kalırım kimseyi bulamayacağım düşüncesine kapılmışsınız .
Ben sizi Anlıyorum . Burada çoğu kişi aman boşver gerekli mi vs diyor ama onlar neden evlenmiş o zaman ya da kendileri o yasta bekar olsalardı emin olun takardı kafaya . Onun için hiç takma vs gibi yorumlar yapmayacağım .
Yasın da gelmiş evlenmekte doğal bir istek .
Yeni kişilerle tanış , sosyal ol , sosyal sorumluluk projelerine katıl , kütüphanelere git , gezilere turlara vs Sıklıkla katıl , sosyalleş yani biraz , kurslara katıl , yüksek lisans yap vs vs . Yani bunları sadece evlenmek için de yapma ama eğer varsa nasip olur alnında da yazıyor ya ...
Öyle evden işe işten eve gelmekle kısmet bulunmaz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?