Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
37
kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi

Evliliği unut. O zaman neler neler gelir karşına.
Sal gitsin tabiri caiz ise; gez, toz, eğlen . O gezilere eğlenmek için katıl.
Bence evlilik değil aradığın, sağlam bir arkadaşlık çünkü yaşamadığını bir şeyin eksikliğini hissedemezsin . Sadece o arkadaşlığı evlilikle sağlayacağını düşünüyorsun.

Ne güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?
Çok mantıklı ve makul bir yorum :)). Yorumunuza bayıldım. Vakti zamanı vardır. Doğru zamanda doğru kişiyle olmak önemli. Ama bence de çılıgınca gezin. Tadını çıkarın

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende çocuk istiyorum artık yaşıtlarım baya eğleniyorlar hayatı yaşıyorlar evliyken de .
herşey yaşında güzel inşallah daha fazla yas almadan hayırlı bir talip çıkar banada size de ..bende 31 oldum buarada. Daha küçük gösteriyorum Allahtan ama Yinede erkekler daha küçük istiyor kendi 35,36 misal 30 yaşındaki kadına burun kıvırıyor.24,25 arıyorlar .Yahu ne bu küçük sevdası ..
Vallahi ben aklı başında bir adam arıyorum. Ne dediğini bilecek ne istediğini demiyorum çünkü saçma sapan istekleri var erkeklerin .Güzel sevebilen , nezaket sahibi, evet tam da bunu istiyorum nezaketli, kromsu hareketleri olmayan kültürlü , eğitimli, ve güzel seven İşte..bana gelenlerse hep kro .kültür sıfır , iki günde kıskançlık yapan iki günde konuşma onla YOk bunu yapma diye kısıtlamaya giren..hiç işim olmaz tabiki.
Daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum ki tipe değil önce huya bakıyorum..huy karakter davranış konuşma ....hepsi tamamsa tamamdır o adam.
Ama devir zor adamlara bakıyorum dıştan on numara görünüyor insta da dudak büzen kızı beğeniyor istek atıyor anam.kime güveneciiiiik:)
He buarada mümkünse sosyal medyayı evi barkı gibi sahiplenip kullanmasın ..bu kadar :)

Bunlari dusunerek kendine eziyet ediyorsun hayatini buna endekslemeden yaşamaya çaliş arkadaş ç3vrenle daha sık gezmelere katilmalisin tabiki cozum degil ama devamli yeni insanlarla tanismak gerekiyor bu konular icin .. ama karsina cikacagin garantisi yok

Umutlu, seni hatırlıyorum, bilirsin evlilik kısmet meselesi :) varsa olur, yoksada bekar kalmakta güzel :) şimdi evime bakıyorumda evli isem ah toplayım, yada başka sorumluluklar :))) asıl mesele düzgün evlilik yada ilişki yürütebilmek, yoksa yalnız kalmaktan ötürü evlenmek olunca Allah korusun farklı sınavlara tabi tutulabiliriz.... bahar olmadan çiçekler açmaz, zamanı daha var....nasipte varsa olur....

Erkek beyni bambaşka işliyor ya:)) dediğinize katılıyorum. Doktor bir arkadaşım lise mezunu . Mümkünse evden dışarı çok çıkmamış. Ev kızı modunda takılan birini istiyor. Sessiz -uysal ( küçümseme gibi düşünülmesin sadece kendi yaşantısından çoook farklı birini tercih ediyor)
Adam 32 yaşında 22 den büyük istemiyor:)
Garip olaylar vessalam

Yasın geldi artık çovuk sahibi olmak için de gec kalırım kimseyi bulamayacağım düşüncesine kapılmışsınız .
Ben sizi Anlıyorum . Burada çoğu kişi aman boşver gerekli mi vs diyor ama onlar neden evlenmiş o zaman ya da kendileri o yasta bekar olsalardı emin olun takardı kafaya . Onun için hiç takma vs gibi yorumlar yapmayacağım .
Yasın da gelmiş evlenmekte doğal bir istek .
Yeni kişilerle tanış , sosyal ol , sosyal sorumluluk projelerine katıl , kütüphanelere git , gezilere turlara vs Sıklıkla katıl , sosyalleş yani biraz , kurslara katıl , yüksek lisans yap vs vs . Yani bunları sadece evlenmek için de yapma ama eğer varsa nasip olur alnında da yazıyor ya ...
Öyle evden işe işten eve gelmekle kısmet bulunmaz malesef

Ben de 30 oldum ve aynı hissiyattayım.Şanssızlık mıdır artık adı herneyse , nereye gitsem ne yapsam istediğim gibi birine denk gelemiyorum.Karakterli ve merhametli insan evladı yok gibi ya da bize denk gelmiyor.İnsan hem eş hem arkadaş olan yoluna yoldaş biri olsun istiyor daha geç olmadan.En güzel yaşlarımız boşa gidiyor sanki.En azından benim düşüncem bu.Anne olma isteği de baskın gelmeye başlıyor ister istemez.Allah isteyen herkesin gönlüne gçre verir inşallah

Nerden hatirliyorsun canim fal konusundan mi :)

Ne güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?

Her konuda da don yikama konusundan bahsediyorsunuz da burda evliliginden yakinanlar don konusundan yakinmiyor ki psikolojik manevi siddet aldatilmadan yakiniyorlar degersizlik anlasilmama aldatma bunlar olmadiktan sonra don yikamak neden zor olsun??

Insan sevdigi kisinin donunu yikamaktan gocunmaz anne baba cocuk olsun ister es olsun.

Öyle canim ama evli olanlar bunu anlayamaz. Insallah allah hepimize hayirli nasipler verir

Deniyorum artik kismetse olur degilse yapcak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…