Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Her konuda da don yikama konusundan bahsediyorsunuzda burda evliliginden yakinanlar don konudundan yakinmiyor ki psikolojik manevi siddet aldatilma degersizlik bunlar olmadiktan sonra don yikamak neden zor olsun??

Insan sevdigi kisinin donunu yikamaktan gocunmaz anne baba cocuk olsun ister es olsun.

Ben anlamiyorum kendisi evli cocuguda varmis ee ozaman bosan madem don yikamak zor geliyor. Ben yikamak istiyorum belki kime ne.

Onlar artık elde yıkanmıyor canım makına yıkıyor :KK66:
Makineye de kendi uçup gitmiyor. Asıp kurutması bir de üstüne ütülemesi var :süslü::süslü:

Her konuda da don yikama konusundan bahsediyorsunuzda burda evliliginden yakinanlar don konudundan yakinmiyor ki psikolojik manevi siddet aldatilma degersizlik bunlar olmadiktan sonra don yikamak neden zor olsun??

Insan sevdigi kisinin donunu yikamaktan gocunmaz anne baba cocuk olsun ister es olsun.
Ben de gocunmuyorum da evlenmek şart değil ki. İnsan baba evindeki sorumsuzluğu özlüyor bazen. Mesela hafta sonu bekarken ne yapsam nerede gezsem derdim şimdi kız uyusa da camları silsem derdindeyim.

Makineye de kendi uçup gitmiyor. Asıp kurutması bir de üstüne ütülemesi var :süslü::süslü:

Ben de gocunmuyorum da evlenmek şart değil ki. İnsan baba evindeki sorumsuzluğu özlüyor bazen. Mesela hafta sonu bekarken ne yapsam nerede gezsem derdim şimdi kız uyusa da camları silsem derdindeyim.

Yalniz yalniz gezmek de zevk vermez ki insana hayatta her seyin yeri farkli ve herkesin kisiligi de farkli ayrica cocuk sahibi olmak evlenmeyi gerektiriyor.

Canım evlilikte işbölümü olacsk öyle kadın her işi yaparsa erkek yan gelip yatarsa olmaz ki zaten misal makınaya kadın atacak erkek asıp kurutacak ütüsünü de dönüşümlü yapacaklar . Ayrıca herkes kendi çamaşırını kendi atsın makinaya ;)
;)

Canım evlilikte işbölümü olacsk öyle kadın her işi yaparsa erkek yan gelip yatarsa olmaz ki zaten misal makınaya kadın atacak erkek asıp kurutacak ütüsünü de dönüşümlü yapacaklar . Ayrıca herkes kendi çamaşırını kendi atsın makinaya :KK66:
:KK66:
Bizim evde işler öyle yürümüyor. Yemek ve alışveriş eşimde, diğer işler bende :eğlence:

Evlenemicem düşüncesindekiler zaten genelde evlenemiyor.Evlenemicem düşüncesi sizi sarıp sarmaladıkça daha da zorlaştırıyorsunuz olacak güzel şeyleri.Evlenmeyi istemek doğal.Bakmayın siz burda evliliği kötüleyenlere de güzelleyenlere de.Ben de hep yalnızdım , yaşım gençti ama tüm arkadaşlarım ya evli ya nişanlıydı , bazıları hamileydi.Hep boynum bükük kalırdı o ortamlarda.Kısmet bir anda geldi , 24 yaşında eşimle tanıştım 28 yaşında evlendik.Evlilikten de korkan biriydim üstelik.Kısmetiniz bir anda gelicek , inanın buna.Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza.

Ne güzel işte. Al vizeni git Avrupa'yı gez. Sevgilin olsun, seviş eğlen. İlla birinin donlarını yıkamak şart mı?

Aman ya, bir don yıkama muhabbeti almış başını gidiyor. Ne zaman evlilikle ilgili bir konu açılsa biri konuyu dona getiriyor muhakkak. Herkesin diline öyle bir pelesenk olmuş ki...

Yahu, "evlilik = don yıkama" seklindeki bir eşitliğe indirgenen bir evliliğiniz varsa boşanın Hanımefendi. Sizi tutan nedir?

Evlenemicem düşüncesindekiler zaten genelde evlenemiyor.Evlenemicem düşüncesi sizi sarıp sarmaladıkça daha da zorlaştırıyorsunuz olacak güzel şeyleri.Evlenmeyi istemek doğal.Bakmayın siz burda evliliği kötüleyenlere de güzelleyenlere de.Ben de hep yalnızdım , yaşım gençti ama tüm arkadaşlarım ya evli ya nişanlıydı , bazıları hamileydi.Hep boynum bükük kalırdı o ortamlarda.Kısmet bir anda geldi , 24 yaşında eşimle tanıştım 28 yaşında evlendik.Evlilikten de korkan biriydim üstelik.Kısmetiniz bir anda gelicek , inanın buna.Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza.

Benimde söylemek istedigim buydu. Cevremde herkes evlendi, ben öyle kaldim. Amin insallah cok tsk ederim

Belkide seni yipratmamak icin sana sormuyolardir hem evlilik planlandigi zaman olmaz ki . Ben cok sinir olurum hala hayatinda biri yok mu yada nasil gidiyo diye iliskime karşılamasına. En iyisi sen guzel bi tatile cik ama kendin icin tek basina kafani dinle emin ol iyi gelcek sana da

Benzer konular vardı :) aslında biliyoruz, kimse sorumluluktan kaçmıyorda, asıl olan iyi insanla karşılaşabilmek... var mi benim kaderimde yok mu ben bilmiyorum, ama sanki varmış gibi hissiyatım var, umudum belki, umut da fakirin ekmeği işte... evet insan arıyor aile sıcaklığını, hele ben kalabalık bir ailede büyüdüm ve gurbetteyim...
aklıma bu konu takıldıkça, ben dünyaya geliş sebebim anne olmak yada eş olmak değil, onun için çok takmamak lazım, ha yaşım 27 ama bizim oralarda yaşıtlarımın çocukları okula başladılar...
Umutlu1988 Umutlu1988 umarım istediğin biriyle en yakın zamanda karşılaşırsın.

Aman ya, bir don yıkama muhabbeti almış başını gidiyor. Ne zaman evlilikle ilgili bir konu açılsa biri konuyu dona getiriyor muhakkak. Herkesin diline öyle bir pelesenk olmuş ki...

Yahu, "evlilik = don yıkama" seklindeki bir eşitliğe indirgenen bir evliliğiniz varsa boşanın Hanımefendi. Sizi tutan nedir?
Ben eşimle mutluyum. Ben baba evinde de mutluydum. Konu sahibi baba evindeki günlerini zehir etmesin diye bir cümle kurdum. Size dert olan nedir?

Benzer konular vardı :) aslında biliyoruz, kimse sorumluluktan kaçmıyorda, asıl olan iyi insanla karşılaşabilmek... var mi benim kaderimde yok mu ben bilmiyorum, ama sanki varmış gibi hissiyatım var, umudum belki, umut da fakirin ekmeği işte... evet insan arıyor aile sıcaklığını, hele ben kalabalık bir ailede büyüdüm ve gurbetteyim...
aklıma bu konu takıldıkça, ben dünyaya geliş sebebim anne olmak yada eş olmak değil, onun için çok takmamak lazım, ha yaşım 27 ama bizim oralarda yaşıtlarımın çocukları okula başladılar...
Umutlu1988 Umutlu1988 umarım istediğin biriyle en yakın zamanda karşılaşırsın.

Amin insallah canim
Sanada allah gönlüne göre birini nasip etsin

Ben eşimle mutluyum. Ben baba evinde de mutluydum. Konu sahibi baba evindeki günlerini zehir etmesin diye bir cümle kurdum. Size dert olan nedir?

Evet, o don da konu sahibinin evlilik isteğini alıp götürdü zaten. O derece etkili oldu yani. Çok yaşayın siz!

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Okadar kismetimi tepip beni sevdigini asik oldugunu soyleyen bir adamla evlendim.Görüntüde merhametli,insan evladi :) Kendi ayaklari uzerinde hem okuyup calisan bir insan olmama ragmen sizinle ayni beklentiler icerisindeydim..Insan neticede ne kadar flört edip ayni evde yasayip biseyler yasayabilir karsi cinsle..Burasi Türkiye özgürlüklerin sadece lafta kaldigi kadinlarin dul diye damgalandigi ülke..Velhasilkelam erkekler kac yasinda olursa olsun cocuk kaliyorlar cogu zaman yapamadik bitti..Insanlar onyargilarindan kurtulup sevdigim adamla mutlu olmama firsat birakmadilar..Sebep olarak evlenip ayrilmis olmam..Demek istedigim hayaller,beklentiler güzel ama dogru insanlari hayatimiza dahil edebildigimiz sürece..Yalnizlik bir derece daha katlanilabilir.
Cocuk,mutlu yuva hayali bunlar belli yasa gelmis kadinlarin hayali..Bir zamana kadar özgür takilmak keyif veriyor belli bir sureden sonra paylasim,deger gormek,sevilmenin resmi olanini yasamak istiyoruz :) Güzel,cekici,hamarat,zeki,akilli olmak yetmiyor bazen..Biraz sans,biraz kader biraz da insan faktoru sekillendiriyor yasadigimiz hayati..Cogumuz mutluluk maskesi takinan mutsuZ insanlariz aslinda.Maske takmaya gerek kalmadan samimi mutluluklar bizimle olsun..:KK66:

Evet, o don da konu sahibinin evlilik isteğini alıp götürdü zaten. O derece etkili oldu yani. Çok yaşayın siz!
buyurun siz daha mantıklı konuşun o zaman. Evlilik diye tutturmanın manasızlığını anlatmaya çalıştım. Evlilik sadece akşam koltukta sarmaş dolaş film izlemek değil, dünya kadar sorumluluk getiriyor demek istedim ama sizin sadece don çitilemekten ibaret bir dünyanız var ki anlamadınız....

Back
X