• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim hic bir zaman evlenemicem

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
keşke şimdi senin yerinde olabilsem bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. bende senin gibiydim zamanında kafama göre takılırdım istediğimi yapardım. Ama şimdi öylemi kesinlikle değil evleniyorsun hele bide seni anlamayan bir koca bulursan işte o zaman hayatının en kötü yönlerini görüyorsun ve keşke hiç evlenmeseydim diye diye kendini yıpratıyorsun. Şimdiki aklım olsa inan ki kesinlikle evlenmezdim gelmişim 34 yaşına afedersiniz b...k mu vardıda evlendim diyorum kendime. Bana şimdiki aklım ve geçmiş zaman lazım

Bende 29 olmak üzereyim şu an aday adayı bile yok:)
Görüşmeler yapıyorum bazen öneren kişiler makul kisilerse. Kabul edebileceğim durumları değerlendiriyorum ama olmuyor. Ya egolu tipler çıkıyor karşıma ya da elektirik meselesi tutmuyor.
Bir de geçmişte zamanınızı boş yere harcadığınız kişi varsa daha da ağır gelebiliyor insana...anlıyorum. Beni terk edip aldatan adam evli ve çocuklu şu an. Ben böyleyim .
Bazen sorguluyorum sizin gibi. Sonra diyorum ki kurtuldum ben çok şükür. Karaktersiz biriyle evlenmekten mesela bu bile mutluluk sebebi diyorum :)
Verilen öneriler gibi gez , toz vs demiycem. Böyle aktiviteleri koca bulmak için yapmaya pek sıcak bakmiyorum:) ama bundan bağımsız olarak hayatın bekar tadını çıkarmalıyız, buna katılıyorum.
Gezmek , işimizde kariyer yapmak , yeni bir enstrüman öğrenmek, yabancı dilimizi geliştirmek gibi. Bunlar oyalanmak için yapilmamali gerçekten kendimize değer verdiğimiz ve yapmak istediğimiz için yapılmalı .
Ben kendime hedefler koydum, evliliği de saldım gitti:) şu ara kafama takmıyorum ancak insaniz zaman zaman daha duygusal hissedebiliyoruz .. bu duygu tamamen geçmiyor bazen sakinleşiyor bazen artıyor . Insanlara karşı cool kalmak lazım evet Rabbimize karşı gerek yok bence :) dua da edebiliriz, iyi insanlarla yolumuzu kesistirmesi icin.

Erkek beyni bambaşka işliyor ya:)) dediğinize katılıyorum. Doktor bir arkadaşım lise mezunu . Mümkünse evden dışarı çok çıkmamış. Ev kızı modunda takılan birini istiyor. Sessiz -uysal ( küçümseme gibi düşünülmesin sadece kendi yaşantısından çoook farklı birini tercih ediyor)
Adam 32 yaşında 22 den büyük istemiyor:)
Garip olaylar vessalam
Hiçte öyle değil. Aksine sorunlu gibi bakıyorlar

Bi evlenen pişman bi evlenmeyen.
Don yıkamaya ne meraklısınız kızlar :)
Şaka şaka şimdi linç yemiyim durduk yere.
Güzel bacım, kaderin seni ummadığın anda bulacak. Hayırlısını dile, hayırsız bir evliliktense hayırlı bekarlık yeğdir. Kısmetin dahilde evleneceksin ve inşallah ömür boyu evli olacaksın zaten o yüzden bekarlığın tadını çıkar.

Bende böyleydim diye başlayan cevapları sevmem ama aynı dertten muzdariptim herşeyden umudumu kesmiştim sonra o çıktı karşıma herşey hızla gelişti senesine kalmadı şimdi düğüne gün sayıyorum üstelik bendende iki yaş küçük ve bunu hiç sorun etmiyor. Yıllarca geç kaldım evlenmeye dediğim içinde şimdi sanki başkası evleniyor benim yerime gibiyim. Çok seviyorum seviliyorum inan onu bile sorguluyorum. Nasipte varsa bigün çıkıyor karşımıza öyleymiş yaşamayınca inanmıyor gerçi insan .
Yaş kaç?

Back
X