Turkiye'de mutsuz kadinlar ordusu var cherry. Bazilari ciddi sinirini asiyor.Ben evlilik karari verirken bana gelen onerileri soyleyeyim, hic birini de erkekler soylemedi hepsi kadinlardan geldi.
1. Gez toz eglen, parani kazan ye (18 yasindan beri yalniz yasiyorum, bunun 10 yili yurtdisinda yalniz yasamak).
2.Daha gencsin cok mu acalesi var(30larimda yol aliyorum ve cocuk sahibi olmak istiyorum , sanirim 60 yasina kadar dogurabilecegimi saniyorlar).
3.Cocuk icin evleniyorsan evlenme (cidden mi sana mi soracagim, soyleyenlerin hepsinin cocugu var).
4.39 yasina kadar bekle, olmadi evlatlik alirsin ya da sperm bankasindan aliriz, sorun olmaz beraber buyuturuz(sana mi
sordum ben bunu, soyleyenin anlasamadigi nefret ettiigi bir kcoasi ama cocuk sahibi olmak istedigi icin surdurdugu bir evliligi var, benim cocugumun yasayasagi toplumsal baski onun icin sorun degil bunu gogusle diyor, ama kendisi aynisini yapmiyor)
5.Niye acele ediyorsun ki, biz evlendik de ne oldu( soyleyen 21 yasinda evlenmis insan).
6.Ya sanki kafan karisik gibi, bence evlenme (ehh yuh yani tabi ki kafam karisik olur, yasim geregi daha mantikli bakiyorum olaya , deli dumrul gibi dalmiyorum isin icine, arti eksi degerlendiriyorum).
7. Nisanlin kedi gibi hic pesinden ayrilmiyor. ne gicik bir durum (soyleyenin esi evde hic degil gece gunduz calisiyor, pazar gunleri bile evde degil, tek basina yalniz cocuk buyutuyor)
Ee arkadas herkes sizin esinize benzemez, belki mutsuz olacak belki de mutlu ama birakin bunu o deneyimlesin hele 30 yasindaki kadina evlilik icin erken demek kimseye dusmez bence.