• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim hic bir zaman evlenemicem

ay ümitsiz vaka dedikleri bu olsa gerek.Yine cvap evlilikle ilgili .Git boşan ne demek ya :).Canım sana ben evliliğimin e sini mi andım.Sana ben evlilik çok kötü evlenme mi dedim.İdrak idrak çok önemli,.Gerçekten bu kafa iyi değil.Ağır evlilik sendromundasın.Ciddi anlamda destek almalısın.Umarım en yakın zamanda iyi bir evlilik yaparsın.

Yok ama durmadan bana yaziyorsun. Isin gücün yok sanirim burda bana takiliyorsun. Üstelik asagliyorsun. Allaha havale ediyorum seni.

Yok ama durmadan bana yaziyorsun. Isin gücün yok sanirim burda bana takiliyorsun. Üstelik asagliyorsun. Allaha havale ediyorum seni.
Aşağılama nerde var anlamadım.Sen bana yazarsan tabiki cevap veriyorum.Mesajımı ters algılayıp ters cevap veren bi de ortada çok büyük bir şey varmış gibi Allah a havale etmek ne ya.Hayatta biraz olgunlaşarak iyi niyetlerle bakın.Bak ben yine de sana evlenmeni dilerim demişim.Beddua insanın dönüp dolaşıp ayapına takılır bir abla tavsiyesi.Bu kadar kolay kimseye beddua etmeyin.Havale etmekte bedduadır.Hayırlı günler.

Aşağılama nerde var anlamadım.Sen bana yazarsan tabiki cevap veriyorum.Mesajımı ters algılayıp ters cevap veren bi de ortada çok büyük bir şey varmış gibi Allah a havale etmek ne ya.Hayatta biraz olgunlaşarak iyi niyetlerle bakın.Bak ben yine de sana evlenmeni dilerim demişim.Beddua insanın dönüp dolaşıp ayapına takılır bir abla tavsiyesi.Bu kadar kolay kimseye beddua etmeyin.Havale etmekte bedduadır.Hayırlı günler.

Ozamna yzdiklarini tekrar oku dalga gecen sensin. Sanada iyi günler

Yürü git o zaman evlenme depresyonundayım diye psikoloğa görün.Hayatta ki tek hedefim bu,evli olanlara gıcık oluyorum,yorum yazmaları bile hasetlenmeme sebep oluyor,hayatım aklım herşeyim kocadan ibaret de.Sen daha insanların ne demek istediğini algılayamacak kadar evlilik odaklı olmışsun.Gez dolaş zamanı vardır evlilik odaklı olma dedik.Ayy neyse biz napalım burdan şimdi sana ASllahım bu kıza acil evlenmeyi bnasip et de idrak etme gücü açılsın.ANLAYANA ANLADIĞI DİLDEN CEVAP.Önce saygıyı öğren sonra kocaya gidersin.

Burda asagalama var sence yok mu ???? Kime ne dedigini iyi düsün. Kalp kiriyorsun belki. Insanin evlenmemesi senin dalga konun olamaz. Kimi allaha havale edecegimi sana sormayacagim. Seni ediyorum ayni bu yazinda dalga gectigin icin. Simdi bana yazmasan sevinirim.

Burda asagalama var sence yok mu ???? Kime ne dedigini iyi düsün. Kalp kiriyorsun belki. Insanin evlenmemesi senin dalga konun olamaz. Kimi allaha havale edecegimi sana sormayacagim. Seni ediyorum ayni bu yazinda dalga gectigin icin. Simdi bana yazmasan sevinirim.
Ya güzelim mvar git işine.Cevap yazmıyorum illa devam ediyorsun.Sen ilk yazdığını görmeyip ben cevap verince aşağılama oluyor.Gerçekten sana takıntılarından kurtulmanı,güzel bir gönül ve bakış açısıyla bakmanı dilerim.

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Allah hayırlısını versin, işin gücün paran varmış. Gez toz sosyal aktivitelere katıl. Hayat illa evlenmekten ibaret değil. Vakti zamanı gelince o da olur elbet ama biraz akışına bırakmak lazım. Kendini evliliğe odaklayıp, hayatı yaşamayı, anın tadını çıkarmayı erteleme. Önüne çıkan ilk adamı da eş adayı olarak görüp acele kararlar verme. İlerde evlenince ev işleri çalışma hayatı çoluk çocuk derken bu günlerini arayabilirsin

Ya güzelim mvar git işine.Cevap yazmıyorum illa devam ediyorsun.Sen ilk yazdığını görmeyip ben cevap verince aşağılama oluyor.Gerçekten sana takıntılarından kurtulmanı,güzel bir gönül ve bakış açısıyla bakmanı dilerim.

Bak hala laf sokuyorsun.

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
ne kadar şanslısın kıymetini bil

Konu sahibi biraz sakin ol ama.Yazan evliler de biraz laf sokmadan düzgünce empati yaparak yazsın derim.Hep böyle oluyor nedense.
Bu tür konularda hemen hemen aynı şeyler yazılıyor.
Evlenmek isteyeni aşağılama,bazen hakaret,kociş meraklısı olmakla suçlama vs..
Yok kendini geliştir,yok kursa git,yok uçurumdan atla,amuda kalk bilmem ne işte.
Ya hu nerden biliyorsunuz yapmadığını,nasıl kanaat getirdiniz o kadar çapsız biri olduğuna?
Belki her haliyle seni 10'a katlar. Ne bu hadsizlik?
Takıntı haline getirme denebilir en fazla.
Yaw insan bir yaşadığı coğrafyaya bakar,sanki çok gelişmiş bir ülke de herkes istediği gibi sevgilisini koluna takip keyif yapabiliyor .
Ula daha memlekette şort giydiği için tekme yiyenler var. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Evet arkadaş bu ülkede birçok kadının karşı cinsle rahat olabilmesi için evlenmesi şart.
Baş kaldıran ya da daha nezih yerlerde yaşayanlar şanslı sadece.

Seni en iyi ben anlarım bir ara bende de vardı bu takıntı buldum bir tane şimdi de kurtulamıyorum.. biz düşünürken geçiyor en güzel yıllarımız be güzelim geri de vermiyorlar. Kurslar sosyalleşmek ve yeni adaylar bulmak için mantıklı kafa da dagıtmıs olursun hem. Ne kadar güvenirsin bilemem internet siteleri var tanışma amaçlı oraya üye olabilirsin. İnş ask kapını çalar ve musmutlu olursun birgün ve burda paylaşırsın.Bütün bekarlara gönüllerindeki gibi esler nasip etsin rabbim. Yalnızlık allaha mahsus çünkü...

Yok kendini geliştir,yok kursa git,yok uçurumdan atla,amuda kalk bilmem ne işte.
Ya hu nerden biliyorsunuz yapmadığını,nasıl kanaat getirdiniz o kadar çapsız biri olduğuna?
Yaw insan bir yaşadığı coğrafyaya bakar,sanki çok gelişmiş bir ülke de herkes istediği gibi sevgilisini koluna takip keyif yapabiliyor .
Ula daha memlekette şort giydiği için tekme yiyenler var. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Evet arkadaş bu ülkede birçok kadının karşı cinsle rahat olabilmesi için evlenmesi şart.

Cok tsk ederim beni anlayan cikti anlatmak istedigimi yazmissin.

Teknolojisi ve ahlaki değerleri sağlam olan degil de, Sevgilisini koluna takıp rahat rahat gezen,keyif yapanların cok oldugu ülkeler mi gelişmiş ülke statüsüne giriyor.. O zaman gözünü sevim benim ülkemin gelişmemiş olmasının!!

Konu sahibi arkadasım, merak etme kısmetin en uygun zamanda karsına cıkacak ama, bu arada sosyal aktiviteler cok iyi geliyor boş vaktin olmamalı.. aktif olmalısın.. ve de hep neşeli:KK47::halay:

Teknolojisi ve ahlaki değerleri sağlam olan degil de, Sevgilisini koluna takıp rahat rahat gezen,keyif yapanların cok oldugu ülkeler mi gelişmiş ülke statüsüne giriyor.. O zaman gözünü sevim benim ülkemin gelişmemiş olmasının!!

Konu sahibi arkadasım, merak etme kısmetin en uygun zamanda karsına cıkacak ama, bu arada sosyal aktiviteler cok iyi geliyor boş vaktin olmamalı.. aktif olmalısın.. ve de hep neşeli:KK47::halay:

Tsk ederim canim insallah

Evlilik değilde konu ne olursa olsun çok istediğimiz hep düşündüğümüz şeyler çok geç oluyor. Vazgeçince oluyor. O zamanda bir anlamı kalmıyor biliyorum. Hayatı gelişgüzel yaşamak gerektiğini anladım. Evlilik şöyle böyle demeyeceğim çünkü evlilik sevdiğin adamla mükemmel iyiki eşimleyim. Bende iş yönünden sınandım hiç pes etmedim oldu. Şimdi de bebek istiyorum muhtemelen oda çok çabayla olacak. Ama eskisi gibi üzülmüyorum artık. Biz mutluluğu birşeylerin gelmesine bağlayarak mutsuz oluyoruz sadece. Bugün var oysaki yarın belki yok.

Back
X