Sanirim hic bir zaman evlenemicem

buyurun siz daha mantıklı konuşun o zaman. Evlilik diye tutturmanın manasızlığını anlatmaya çalıştım. Evlilik sadece akşam koltukta sarmaş dolaş film izlemek değil, dünya kadar sorumluluk getiriyor demek istedim ama sizin sadece don çitilemekten ibaret bir dünyanız var ki anlamadınız....

Tamam. :KK47:

Bende 25 yasinda evlendim.ama benim gorustugum en iyi arkadaslarimin hepsi evlenmisti.arada bulusuyorduk arkadaslarla.herkes ya kaynanasindan ya bebeginin bezinden gazindan bahsediyordu.ben fransiz gibi oturuyordum aralarinda.arada samimiyetimize istinaden takiliyorlardi yokmu hala biri diye.uzun bi sure onlarla gorusmek istemedim.sonra bi anda sevdigimiz bi komsumuz esimin ailesinin ogullarini evlendirmek istedigini duymus.gel seni tanistirayim demis esime.bi kac gorusmede evlilik karari aldik.jet hiziyla oldu hersey ama bir anda hersey degisti.zamani varmis demek.su an 11. Yili evliligimizin sukurler olsun.insallah sizede boyle ummadiginiz anda hayirli iyi insanlarla karsilastirsin.

Son düzenleme:
Bende 25 yadinda evlendim.ama benim gorustugum en iyi arkadaslarimin hepsi evlenmisti.arada bulusuyorduk arkadaslarla.herkes ya kaynanasindan ya bebeginin bezinden gazindan bahsediyordu.ben fransiz gibi oturuyordum aralarinda.arada samimiyetimize istinaden takiliyorlardi yokmu hala biri diye.uzun bi sure onlarla gorusmek istemedim.sonra bi anda sevdigimiz bi komsumuz esimin ailesinin ogullarini evlendirmek istedigini duymus.gel seni tanistirayim demis esime.bi kac gorusmede evlilik karari aldik.jet hiziyla oldu hersey ama bir anda hersey degisti.zamani varmis demek.su an 11. Yili evliligimizin sukurler olsun.insallah sizede boyle ummadiginiz anda hayirli iyi insanlarla karsilastirsin.

Amin insallah siz hamilesiniz sanirim benim icin dua eder misiniz... allah sizede bebeginizi saglikli kucaginiza almayi nasip etsin...

Okadar kismetimi tepip beni sevdigini asik oldugunu soyleyen bir adamla evlendim.Görüntüde merhametli,insan evladi :) Kendi ayaklari uzerinde hem okuyup calisan bir insan olmama ragmen sizinle ayni beklentiler icerisindeydim..Insan neticede ne kadar flört edip ayni evde yasayip biseyler yasayabilir karsi cinsle..Burasi Türkiye özgürlüklerin sadece lafta kaldigi kadinlarin dul diye damgalandigi ülke..Velhasilkelam erkekler kac yasinda olursa olsun cocuk kaliyorlar cogu zaman yapamadik bitti..Insanlar onyargilarindan kurtulup sevdigim adamla mutlu olmama firsat birakmadilar..Sebep olarak evlenip ayrilmis olmam..Demek istedigim hayaller,beklentiler güzel ama dogru insanlari hayatimiza dahil edebildigimiz sürece..Yalnizlik bir derece daha katlanilabilir.
Cocuk,mutlu yuva hayali bunlar belli yasa gelmis kadinlarin hayali..Bir zamana kadar özgür takilmak keyif veriyor belli bir sureden sonra paylasim,deger gormek,sevilmenin resmi olanini yasamak istiyoruz :) Güzel,cekici,hamarat,zeki,akilli olmak yetmiyor bazen..Biraz sans,biraz kader biraz da insan faktoru sekillendiriyor yasadigimiz hayati..Cogumuz mutluluk maskesi takinan mutsuZ insanlariz aslinda.Maske takmaya gerek kalmadan samimi mutluluklar bizimle olsun..:KK66:

Insallah seni daha cok mutlu edecek biri cikar karsina, iyi ki dersin

Evlenip birkaç çocukla ortada kalmaktansa bekarlık en güzeli. Bu devirde kimseye kolay güven olmuyor.
Evliyim mutluyum ama yinede evlilik çok zor akraba, etraf, maddiyat, iş yoğunluğu bir sürü şey sıkıntı oluyor.
Bekarsın madem anı yaşa, tadını çıkar hayatın.

Umutlu1988 Umutlu1988 , sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnsan hayatı, sevinci, üzüntüyü, sorumluluğu paylaşabileceği birini arzu ediyor ama bu işin formülü yok maalesef. Gezmelerle, tozmalarla olacak iş değil. Tamamen şans, kader, kısmet bu işler.
Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olur umarım. :dua:

Umutlu1988 Umutlu1988 , sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnsan hayatı, sevinci, üzüntüyü, sorumluluğu paylaşabileceği birini arzu ediyor ama bu işin formülü yok maalesef. Gezmelerle, tozmalarla olacak iş değil. Tamamen şans, kader, kısmet bu işler.
Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olur umarım. :dua:

Evet bu durumda olmayanlsr anlayamaz. Hele ki insanlarin o alayci tavirlari, hala evlenemedin mi demeleri... dügünlere gitmeme isteklerim, cünkü herkes soracak.. insallah allahim sanada hayirli bir es nasip eder

Benim bir bucuk iki sene onceki halimsin:KK19:suan 33 yasindayim ve nisanliyim. Bu noktaya gelene kadar bir izdirapli ayrilik, hepsi husranla sonuclanan(dahasi baslamadan biten) birkac gonul kirikligi ve bolca kuzen-akraba-arkadas dugunu yasadim:olamaz: hep ayni duygulardaydim. Ben ne zaman mutlu olucam ne zaman yuvam olacak beni sevip sarmalayacak bir esim olacak mi vs vs. Hep bunun ozlemi icindeydim. Oysa ailemin yaninda rahattim, kendi parami da kazaniyordum. Ama iste o cok baska bir duygu, cok baska bir yalnizlik. Ben seni o kadar iyi anliyorum ki. O bir evlenme istegi degil. O, hayati biriyle paylasma, birinin omzuna yaslanma, sevmek ve sevilmek ihtiyaci. Yoksa herkes oyle ya da boyle bisekilde evlenir. Aslolan bir butun olabilecegin kisiyi bulmak. Bu da kismet gercekten. Tamam sosyal ol kurslara gezilere git ama bir noktadan sonra o kisiyle karsilasman gercekten bunlardan bagimsiz olabiliyor. Bak benim hic de sosyal olmadigim ve evlilik dusuncesini kafamdan uzaklastirdigim bir donemde hayatima girdi nisanlim. O beklentisizlik hali cok etkili oluyor.

Benim bir bucuk iki sene onceki halimsin:KK19:suan 33 yasindayim ve nisanliyim. Bu noktaya gelene kadar bir izdirapli ayrilik, hepsi husranla sonuclanan(dahasi baslamadan biten) birkac gonul kirikligi ve bolca kuzen-akraba-arkadas dugunu yasadim:olamaz: hep ayni duygulardaydim. Ben ne zaman mutlu olucam ne zaman yuvam olacak beni sevip sarmalayacak bir esim olacak mi vs vs. Hep bunun ozlemi icindeydim. Oysa ailemin yaninda rahattim, kendi parami da kazaniyordum. Ama iste o cok baska bir duygu, cok baska bir yalnizlik. Ben seni o kadar iyi anliyorum ki. O bir evlenme istegi degil. O, hayati biriyle paylasma, birinin omzuna yaslanma, sevmek ve sevilmek ihtiyaci. Yoksa herkes oyle ya da boyle bisekilde evlenir. Aslolan bir butun olabilecegin kisiyi bulmak. Bu da kismet gercekten. Tamam sosyal ol kurslara gezilere git ama bir noktadan sonra o kisiyle karsilasman gercekten bunlardan bagimsiz olabiliyor. Bak benim hic de sosyal olmadigim ve evlilik dusuncesini kafamdan uzaklastirdigim bir donemde hayatima girdi nisanlim. O beklentisizlik hali cok etkili oluyor.

Sahiden en güzel şeyler umut etmeyi bıraktığımızda mı geliyor acaba ?

Sahiden en güzel şeyler umut etmeyi bıraktığımızda mı geliyor acaba ?
Aslinda umut etmeyi hic birakmadim. Ben sadece kendimle mutlu olmayi ve tekbasima biseyleri yapmaktan keyif almayi ogrendim o donemde. Disari ciktigimda gidip yemegimi yedim sinemama gittim, etrafimda hep ciftler vardi ama ben o caresiz mutsuz enerjiyi terk ettigim icin etkilenmedim. Boyle boyle yalnizligimi sevmeye basladim ve ne zaman ki kendimle mutlu olmaya basladim hayatima biri girdi.

Aslinda umut etmeyi hic birakmadim. Ben sadece kendimle mutlu olmayi ve tekbasima biseyleri yapmaktan keyif almayi ogrendim o donemde. Disari ciktigimda gidip yemegimi yedim sinemama gittim, etrafimda hep ciftler vardi ama ben o caresiz mutsuz enerjiyi terk ettigim icin etkilenmedim. Boyle boyle yalnizligimi sevmeye basladim ve ne zaman ki kendimle mutlu olmaya basladim hayatima biri girdi.

Ben de şu an bu aşamadayım da ondan sordum . Hani artık bıraktım ya tabir-i caizse saldım diyebilirim . Bugün gittim tek başıma deniz kıyısına deniz havası aldım yanımdaki sarılan çiftlere aldırmadan . Gittim yemeğimi yedim arkamdaki kikirdeyen çiftlere aldırmadan .

Hadi bakalım hayırlısı zaten platoniğimde yakında biriyle takılır .

Çok mu salmışım yoksa :KK70:

Ben de şu an bu aşamadayım da ondan sordum . Hani artık bıraktım ya tabir-i caizse saldım diyebilirim . Bugün gittim tek başıma deniz kıyısına deniz havası aldım yanımdaki sarılan çiftlere aldırmadan . Gittim yemeğimi yedim arkamdaki kikirdeyen çiftlere aldırmadan .

Hadi bakalım hayırlısı zaten platoniğimde yakında biriyle takılır .

Çok mu salmışım yoksa :KK70:

Yok yok guzel baslangic, iyi gidiyorsun devam et:KK48::KK48: ben de boyle boyle baslamistim. Surec uzayabilir onemli degil. Umut etmeyi birakma bir yandan da..jane austen okuyabilirsin:KK39:

kizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünüm :KK43: bazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
merhaba, kesinlikle haklisiniz, boyle düşünmeniz normal, insanoğlu paylaşmak ,sevmek-sevilmek ister, yaradilisimiz gereği..Ancak bazen her istediğimiz hemen olmaz, olmuyor da..hele kafaya takınca iyice çıkmaz olur.. hayati akisina bırakmak gerek bazen.. Bu da en zoru belki de, kafaya takmamaya başarmak, onemli olan doğru insani bulabilmek ve genel de umudu kesmisken olur o da..

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende çocuk istiyorum artık yaşıtlarım baya eğleniyorlar hayatı yaşıyorlar evliyken de .
herşey yaşında güzel inşallah daha fazla yas almadan hayırlı bir talip çıkar banada size de ..bende 31 oldum buarada. Daha küçük gösteriyorum Allahtan ama Yinede erkekler daha küçük istiyor kendi 35,36 misal 30 yaşındaki kadına burun kıvırıyor.24,25 arıyorlar .Yahu ne bu küçük sevdası ..
Vallahi ben aklı başında bir adam arıyorum. Ne dediğini bilecek ne istediğini demiyorum çünkü saçma sapan istekleri var erkeklerin .Güzel sevebilen , nezaket sahibi, evet tam da bunu istiyorum nezaketli, kromsu hareketleri olmayan kültürlü , eğitimli, ve güzel seven İşte..bana gelenlerse hep kro .kültür sıfır , iki günde kıskançlık yapan iki günde konuşma onla YOk bunu yapma diye kısıtlamaya giren..hiç işim olmaz tabiki.
Daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum ki tipe değil önce huya bakıyorum..huy karakter davranış konuşma ....hepsi tamamsa tamamdır o adam.
Ama devir zor adamlara bakıyorum dıştan on numara görünüyor insta da dudak büzen kızı beğeniyor istek atıyor anam.kime güveneciiiiik:)
He buarada mümkünse sosyal medyayı evi barkı gibi sahiplenip kullanmasın ..bu kadar :)

çok tatlısınız,gönlünüze göre olsun :)

Back
X