Okadar kismetimi tepip beni sevdigini asik oldugunu soyleyen bir adamla evlendim.Görüntüde merhametli,insan evladi :) Kendi ayaklari uzerinde hem okuyup calisan bir insan olmama ragmen sizinle ayni beklentiler icerisindeydim..Insan neticede ne kadar flört edip ayni evde yasayip biseyler yasayabilir karsi cinsle..Burasi Türkiye özgürlüklerin sadece lafta kaldigi kadinlarin dul diye damgalandigi ülke..Velhasilkelam erkekler kac yasinda olursa olsun cocuk kaliyorlar cogu zaman yapamadik bitti..Insanlar onyargilarindan kurtulup sevdigim adamla mutlu olmama firsat birakmadilar..Sebep olarak evlenip ayrilmis olmam..Demek istedigim hayaller,beklentiler güzel ama dogru insanlari hayatimiza dahil edebildigimiz sürece..Yalnizlik bir derece daha katlanilabilir.
Cocuk,mutlu yuva hayali bunlar belli yasa gelmis kadinlarin hayali..Bir zamana kadar özgür takilmak keyif veriyor belli bir sureden sonra paylasim,deger gormek,sevilmenin resmi olanini yasamak istiyoruz :) Güzel,cekici,hamarat,zeki,akilli olmak yetmiyor bazen..Biraz sans,biraz kader biraz da insan faktoru sekillendiriyor yasadigimiz hayati..Cogumuz mutluluk maskesi takinan mutsuZ insanlariz aslinda.Maske takmaya gerek kalmadan samimi mutluluklar bizimle olsun..