Sanırım iyi bir eş olabilmeyi beceremedim

tavsiyene uyup okuyacam inan su sorunumuzun çözülmesi için herşeyi yaparım.cünkü butarz seylerin evliliğimizi yıpratmasından cok korkuyorum

Korkma doğal bunlar..sadece sakin olman önemli karşındakinide kendinide bunaltma gereksiz paniğe gerek yok...ev mi taşınır 3 ay sonra olsun huzurum olsun de...bende yaşadım...sakinliğini koru ama canım...

hatta oku ve eşinede anlat öğrendiklerini ...sen benim şu hareketimi yanlış algılıyorsun sanırım canım..ben seni seviyorum değer veriyorum ama sanırım bunu sana hissettiremiyorum...birbirimizi tanıyalım gibilerinden...neyi niçin yaptığını anlat ona konulara göre...konuşabilmeyi başarmak çözüm olur canım...

Korkma doğal bunlar..sadece sakin olman önemli karşındakinide kendinide bunaltma gereksiz paniğe gerek yok...ev mi taşınır 3 ay sonra olsun huzurum olsun de...bende yaşadım...sakinliğini koru ama canım...

haklısın biraz rahat olmam gerekli herseyi cok ayrıntısıyla düşündüğüm dolayı hem kendimi hem karşıdakini kasıyorum.onun istediği bazı seyleri bana bırak ben düşünüp sana sorarım diyor.eşimin işleri cok yoğun cok riskli ve zorlu bir işi var.aceleci olmamdan ötürü iş yerini aradım ev için sıkıntımı söyledim o haklı olarak sinirlendi işlerim yoğun birde sen sıkıntı yaratma sabret eve gelince konusacaktık dedi ama gel görki bendeki bu sabırsızlığı.

canım mydecember a katılıyorum biz de sevgilimle senin kocanın dediği aynı sebeplerden ayrılmıştık.
benim onu sevmediğimi değer vermediğimi fln söylüyordu.
acaba sen de benim gibi en ufak şeylere tahammül edemiyor musun?
yani ona karşı hiç sabır gösteremiyor musun?
sevgiyi söylemekten çok hissettirmek çok daha önemliymiş bunu geç olsa da anladım ben de..
senin de anlaman için bi şans bu.
bir de bu senin suçun değil onu unutma. o sana karşı hep tahammüllü olmuş sanırım ve kendi hobilerini unutmuş. sen bunu istemesen de. ama ortasını bulabilirsiniz :)

canım mydecember a katılıyorum biz de sevgilimle senin kocanın dediği aynı sebeplerden ayrılmıştık.
benim onu sevmediğimi değer vermediğimi fln söylüyordu.
acaba sen de benim gibi en ufak şeylere tahammül edemiyor musun?
yani ona karşı hiç sabır gösteremiyor musun?
sevgiyi söylemekten çok hissettirmek çok daha önemliymiş bunu geç olsa da anladım ben de..
senin de anlaman için bi şans bu.
bir de bu senin suçun değil onu unutma. o sana karşı hep tahammüllü olmuş sanırım ve kendi hobilerini unutmuş. sen bunu istemesen de. ama ortasını bulabilirsiniz :)

evet evet aynen bu sekilde ama isteyerek degil bunlar cünkü onu kaybetmekten cok korkuyorum.ben cık arkadaslarınla buluş diyorum ama o yapmıyor.flört dönemimizde cok sorun yaşattım bu seylerden dolayı şimdide ben tepki gösteririm diye benden ayrı hiç bir sosyal faliyette bulunmuyor.

şurda şunu öğrendim ki; insanlar birbirilerini ne kadar severse sevsin ama ister sevgili olarak ister evli bir çift olarak; arada iletişim eksikliği varsa herşey karmakarışık oluyor..yeni bir düzenle birlikte gayet normal yaaşdıkların bence..birbirine iki yabancı insanın her ne kadar çok sevmiş olsalarda başlarda yaşayabilceği sıkıntılar bunlar...kendini eksik hissedeceğin hiç bir nokta yok olmamalı da bence...karşılıklı oturup konuşulduktan sonra halledilmeyecek hiç bir sorun yoktur..bazen sorunları aşamayınca insan karşısındakini suçlamayı bırakıp kendine yöneliyor..çaresizliğimizden birazda bu.fakat yine bir çözüm değil kii.. mantıklı yaklaşıp nerde hatalı davranıyorum diyip keşfetmeli insan kendini..sen mesela bu noktada kendinde olanı tesbit edebilmişsin,sabırsızım diyorsun...bu yönünü belki biraz törpülersen,olaylarda yaratacağı değişikliğide bire bir görebilirsin..farkında olabilmen en azından çok güzel bişiy.. :teselli:

daha yeni evlisiniz ve birbirinize alışma zamanınız
bence bu tür şeyler çok dogal
zamana bırak bence herşeyi
evet evlenmeden önce çok güzel anlaşırsınız ama evlenince aynı evde yaşamaya başlayınca biçok şey degişiyor
sizdede böyle olmuş sanırsam

ben 5senelik evliyim inan ban daha büyük kavgalar bile edebiliyorsunuz
ki sizin şuanda anlattıgınız şey çok basit kalıyor yanında

ama inan zaman herşeyin ilacı
birbirinize alışınca nerde ne diyeceginizi nasıl davranacagınızı tahmin ediyorsunuz birbirinizin...

daha yeni evlisiniz ve birbirinize alışma zamanınız
bence bu tür şeyler çok dogal
zamana bırak bence herşeyi
evet evlenmeden önce çok güzel anlaşırsınız ama evlenince aynı evde yaşamaya başlayınca biçok şey degişiyor
sizdede böyle olmuş sanırsam

ben 5senelik evliyim inan ban daha büyük kavgalar bile edebiliyorsunuz
ki sizin şuanda anlattıgınız şey çok basit kalıyor yanında

ama inan zaman herşeyin ilacı
birbirinize alışınca nerde ne diyeceginizi nasıl davranacagınızı tahmin ediyorsunuz birbirinizin...

evet evlilik cok farklı bişeymiş hem cok güzel hemde büyük sorumluluk ve fedakar gerektiren bişeymiş bunu anladım.belki suanda yasadıklarımız bazı insanlar için devede kulak gibidir ama sorun işte varlığı bile küçükde olsa büyükte insanı üzmeye yetiyor.

evet evlilik cok farklı bişeymiş hem cok güzel hemde büyük sorumluluk ve fedakar gerektiren bişeymiş bunu anladım.belki suanda yasadıklarımız bazı insanlar için devede kulak gibidir ama sorun işte varlığı bile küçükde olsa büyükte insanı üzmeye yetiyor.

inan sadece sen degilsin bunları yaşayan
yarın öbür gün nerede ne hata yaptıgını ,eşininde ne demek istedigini ,aa bunu ben nasıl yaptım şimdi olsa yapmam diyeceksinn...

eşinin bilmedigin huyları bile çıkacak
biçok dedigini yapsa bile bazılarını yapmadıgı zaman olacak
kırılacaksınn....her istediginin istedigin anda yapılmayacagını anlayacaksınn....

ama inan sevdiginle beraber olmak
onunla aynı hayatı paylaşmak
onun sevgisini hissetmek
pahabiçilemez...
canım bence kafana takma biraz rahat oll
tamammıı:1hug:

Siz eşinizin arkadaşı dostu her şeyi olmuşsunuz, o böyle düşünüyor sizden de bunu bekliyor, yeni evliyseniz zamanla huyunuza suyunuza alışacaktır o da sizinkine, ama değiştirmeniz gerekecek kadar bıkkınlık veren bir huyunuz olduğunu göremedim, hani size diyormuş ya "bana benim sana verdiğim değeri vermiyorsun" diye bu şekilde yaparak senin karakterine etki etmeye çalışıyor işte bu çok zor, eşin senin ondan farklı bir insan olduğunu unutuyor sanırım, bir elmanın yarısı kırmızı ise diğer yarısı da kırmızı olacak diye bir şart yok, ama yarısı kırmızı yarısı yeşil elma da çok yerimseniben

Baslıktanda anladıgınız üzere sorun bende iyi bir eş olarak herseyi yapmaya çalıştım elimden geldiğince aklımın yettiğince ama hep eksik kaldım olmadı.eşimin hakkettiği istediği gibi biri olamadım sanırım.eşim hayatının olmadığı söyleyip duruyor ama ben onu bu duruma sokacak neyaptım?ne oluyor bize oysaki ne büyük umutlarla baş koymuştuk bu yola.cok üzgünüm canım eşim senden özür dilerim hayallarini yıktım belkide istegin gibi biri olamadım inan cok çabaladım ama başaramadım..

ne demek esimin istedigi gibi biri olamadim tatlim yaa esin kraliyet ailesinden mi? birak o sana layik olmaya calissin. bak ona iyi es olamadim diye nasil uzuluyorsun...bence sana bu duygulari yasattigi icin o sana layik degil...yazik sana olumunekankayizsmile sinir oluyorum erkeklere sinir oluyorummmmmmmmmmmmm!

sizin hatanız olup olmadığını biz bilemeyiz yakınınızdaki kişilerle paylaşın bakalım ne diyecekler. benim çevremde var birkaç bayan. herşeyleri dört dörtlük yapılmış her istedikleri alınmış halada alınıyor, eşleri her istediklerini yapıyor onalr süslenip gezmekten başka bişey yapmıyorlar. ama yinede eşlerinden şikayetçiler. bazen bende bak bizim gibi bir sürü borç ödeseniz şu olsa bu olsa ne yapacaksın biraz daha uyumlu ol diye konuşurum ama o yinede yapacağını yapar eşinin kalbini kırar.
sende böylesindir demiyorum yanlış anlama ama bir düşün eşinin yerinde olmaya çalış onun gözüyle bak birde. hayat inişlerle çıkışlarla doludur ama insna gerçekten seviyorsa herşeye katlanıyor.

canım herkesin huyu farklıdır
sende çok tezcanlısın sanırım benim gibi
bende bir iş olacaksa hemen olsun isterim
bişey alacaksak on kez sorarım
didiklerim,bende eşimi bunalttığımın farkındayım
ama bu kötü bir insan yada onu haketmediğim anlamına gelmez kesinlikle
ben bol bol kitap okuyarak bastırmaya çalışıyorum bu huyumu
ve düşünerek hareket etmeye çalışıyorum

Böyle düşünüp komplekse kapılmaya gerek yok.
İki insan bir mutlu bir hayat sürmek için evlenir ama sonuçta iki yabancı insandır.
Birbirlerini anlamaları zaman alır.
Kadınlar her zaman ayrıntıya önem verir, erkekler genelde yüzeysel gider.
Ben de çok aceleciyimdir. Bir iş hemen olsun bitsin isterim. Bu bir huydur ve kolay değişmez ama kontrol edilebilir.
Biraz siz biraz eşiniz uyum için gayret sarfettikten sonra iyi niyetin açamayacağı kapı yoktur.:hulya:

Arkadaşım bence kendini hiç üzme eşini sevgisinden emin olduğunu söylüyorsun o zamn seni kırdığını anladığında gelir gönlünüde alır.Seni düşünmekten neden kendini düşünemez olmuş bilmiyorum ama çok fazla sıkıyorsan belki o yüzden kırıcı konuşmuştur.

Arkadaşım bence kendini hiç üzme eşini sevgisinden emin olduğunu söylüyorsun o zamn seni kırdığını anladığında gelir gönlünüde alır.Seni düşünmekten neden kendini düşünemez olmuş bilmiyorum ama çok fazla sıkıyorsan belki o yüzden kırıcı konuşmuştur.

en basitinden tatile gidecez yazın şimdiden rezervasyon yapalım hadi gel hemen otel bakalım hangi tarihte izne ayrılabilirsin vs vs gibi sorular soruyorum.oda dur biraz daha kaç ay var bakarız bir hesap kitap yaparız diyor ama bu beni tatmin etmiyor o hemen olsun istiyorum.hatamın farkındayım burda sizede yazdığıma göre.ama biran soru yağmuruna tutuyorum sonra mantıklı düşününce pişman oluyorum.uff neolacak benim bu halim nasıl engel olabilecem bunaakannehir

o anda içinizden 10 a kadar sayın. ve kendinize farklı oyalanacak şeylerbbul örgü ör boyama yap. aklın birşeylerde kalsın meşgul ol ki. bu tür şeyleri düşünecek zamanın az olsun.

çok benziyoruz seninle..bende olayları hep kendi açımdan değerlendirir,benim istediğim gibi olsun derdim,kaprisler yapardım.. evliliğimin ilk aylarında çok sorunlar yaşadık,yalnız yaşamaya alışmıştık.birbirimize alışamadık..boşanmayı bile düşündük.. şimdi 1.5yıl oldu ve hepsi geride kaldı,çok mutluyuz..eski günleri hatırlayınca ben ona sen değiştin diyorum,oda bana hayır asıl sen değiştin diyor:))belki ikimizde değiştik.. zaman gerçekten herşeyin ilacı....umarım sizde bütün sorunların üstesinden gelirsiniz canım

Back
X