Sanırım kaşınıyor

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
Kızlar başınızı ağrıttım farkındayım, kusura bakmayın ama yazmadan duramadım..
Ben bu kişiyi facebook hesabından çıkardım birkaç gün önce. Burada bir üye bana hiç mi gururun yok demişti, hak verdim çıkardım. Buradan ona selam olsun
Ne güzel kendi yağımda kavruluyordum. Ta ki bu şahıs kaşınana kadar.
Sanırım 1 hafta önce(daha eski de olabilir), instagramdan birisi bana takip isteği göndermişti. Normalde kabul etmem ama işkillendim kabul ettim, benim okulum yazıyor profilde. Ben de ona istek atıp stalklamaya başladım Benim okulumda ama kampüsümüz aynı değil ve benim fakültemden hiç kimseyi takip etmiyor 2 kişi hariç. Bilin bakalım bu 2 kişi kim? Biri ben biri de o şahıs. Beni tanımasının imkanı yok, ama herkesi de takip etmemiş mesela sadece 100küsür kişiyi takip ediyor. O şahısla bayağı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmişler. Her neyse dedim takipten çıktım, o da beni çıkmış.

Bugün okulun bahçesinde erkek sınıf arkadaşlarımla oturuyordum çay içiyorduk. Sonra bu şahıs yanında kankasıyla geldi oturdu karşıma. Sallamadım, bizim ortamımızda muhabbet bayağı güzeldi. Kahkahalar espiriler havada uçuşuyor, mutluydum gerçekten muhabbetleri sarıyor
Ben buna bakmayınca suratı değişti, yanımdaki erkeklere tip tip bakıyor. Bir tanesi ''şu da amma baktı, ne bakıyorsun diyecem'' diye kalktı, oturttuk zorla boşver diye. Benim hüsnü kuruntum değilmiş diye düşünceler çalkalanıyor beynimde. Ben belli etmiyorum ama değişik ruh hallerindeyim. Güzel rol yapıyorum ama kalp küt küt.

Neyse eve geldim, o arada insta profilini herkese açmıştım. Bir de ne göreyim O geçen haftaki beni takip eden adam fotoğrafımı beğenmiş(2015'ten kalma fotoğraf) aniden beğenisini geri çekti, yanlışlıkla yaptı yani.

Değişik şeyler oluyor hanımlar, ben artık gururumu dinliyorum. Onunla artık olmam ama ne yapmak istiyor sizce? Ben şu an doğru mu yapıyorum?

Not: Olayı bilmeyenler için bahsettiğim kişi tarafından reddedilmiştim zamanında.

Edit: Az önce Facebook hesabında Hande Yener'den ''seviyorsun'' şarkısını paylaşmış. Üzerine de ''saklama gözlerin ele veriyor:)'' yazmış. Akıl fikir ver bana Allah'ım

Sen gormezden gelmeye devam et o kedi sana gelecek :))
Böyle devam etmelisin bence. Sürekli peşinden kosacaksın sanmış, sen bırakınca baya üzülmus.
Son senenin tadını çıkar :)

Ben de şımarttım onu, bayağı bayağı sevildi. Sevildiğini de bildi, daha da totosu kalktı pas vermedi. Ben vazgeçince de böyle yapıyor

Sen gormezden gelmeye devam et o kedi sana gelecek :))
Böyle devam etmelisin bence. Sürekli peşinden kosacaksın sanmış, sen bırakınca baya üzülmus.
Son senenin tadını çıkar :)
O kedi bana gelmesin artık, ne güzel kendi kendime unutuyordum yine yaptı hamlesini Ama boşa artık gururlu olucam ben

Anlamadım o kişiyle insteden takip eden farklı mı,oda mı sizden hoşlanıyor.. Anladığım kısma gelince sizi reddeden kişi kuduruyor aynen böyle devam: )
İnstadan takip edenin onun arkadaşı belki de o olduğunu, beni stalklamak için istek attığını düşünüyorum. Devam dimi

Of bu çocuk çok sinir be salak alsan aklını da görse gününü keşke
Gerçi boşver yaz okulundasın galiba derslerine bak o daha çok kudursun kalsın yerinde

Döneyim deme haaa, ona istediğini verme gene, şimdi de sen kendi egonu okşa bakalım görsün nasıl oluyor..
Facebook hesabındaki her şey ''sadece arkadaş'' lara ayarlıydı. Ben silince her şeyi gitti. Paylaştığı şarkıyı herkese açık yapmış
Dönmeyeceğim, bana yaşattıklarını hak etmemiştim. Oh oldu ona

Of bu çocuk çok sinir be salak alsan aklını da görse gününü keşke
Gerçi boşver yaz okulundasın galiba derslerine bak o daha çok kudursun kalsın yerinde
Aklını almam için taktiklere açığım bir mesaj kutusu uzaklığınızdayım Alttan dersim var yaz okulundayım, çatlasın nasıl mutluyum

Baya da takmış arkadaş anlaşılan yakında "yanlışlıkla" falan arayıp mesaj atarsa şaşırma
Yapabileceğin en iyi şey 0 reaksiyon göstermek, egosunu kesinlikle beslememelisin, sıradan biriymiş gibi davran bakışlarından bile anlam çıkaramasın, seninle iletişime geçmeye kalkarsa erkek arkadaşım var diye atıver ortaya bir yalan, oooh mis gibi sudan çıkmış balığa dönen erkeğimiz servise hazır
Of dersler başlasın ben de aksiyon istiyorum

Keşke ulaşmaya çalışsa da küfür eder gibi ''sen ne sanıyordun benim 5 aydır sevgilim var'' desem. Off hayali bile güzel

O kedi bana gelmesin artık, ne güzel kendi kendime unutuyordum yine yaptı hamlesini Ama boşa artık gururlu olucam ben
Öyle olur genelde :)
Unutmanı istemiyor çünkü beyefendi. Sürekli onu takip et,ruhunu oksa egosu tavan yapsın istiyor.
Cevap verirsen şu anda yine sen üzülürsun ama kayıtsız kalmaya devam edersen harika olur.
Umarım başarırsin

Buradaki tavsiyeler sayesinde her şey Umarım başarırırım, umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…