Tabi ki yine de her şey tesadüf olabilir.. Öğrencilik bitiyor son sınıfım, sınıf arkadaşlarımla vakit geçiriyorum bayağıUzerinde durulacak bir sey degil bence. Bosverin,ogrenciliginizin ve anin tadini cikarin
Siz tesadüf olmadığını düşünüyorsunuz değil mi? Görseniz bakarken gözleri ateş püskürüyor, erkek arkadaşlarımla oturup gülmemi bile istemiyorFena ego yapmış :) aynen devam edin.. :)
Ben de şımarttım onu, bayağı bayağı sevildi. Sevildiğini de bildi, daha da totosu kalktı pas vermedi. Ben vazgeçince de böyle yapıyorAllah'ım yarabbim..
Hayır hiçbiri tesadüf değil
Büyütüyorlar "aşkuşum oğluşum, anasının yakışıklı kuzusu, paşaların paşası" diye, ilgisizliği/sevilmediklerini kabul edemiyorlar ondan sonra..
Görmezlikten gelmeye devam
Tabiki tesadüf değilSiz tesadüf olmadığını düşünüyorsunuz değil mi? Görseniz bakarken gözleri ateş püskürüyor, erkek arkadaşlarımla oturup gülmemi bile istemiyor
O kedi bana gelmesin artık, ne güzel kendi kendime unutuyordum yine yaptı hamlesiniSen gormezden gelmeye devam et o kedi sana gelecek :))
Böyle devam etmelisin bence. Sürekli peşinden kosacaksın sanmış, sen bırakınca baya üzülmus.
Son senenin tadını çıkar :)
İnstadan takip edenin onun arkadaşı belki de o olduğunu, beni stalklamak için istek attığını düşünüyorum. Devam dimiAnlamadım o kişiyle insteden takip eden farklı mı,oda mı sizden hoşlanıyor.. Anladığım kısma gelince sizi reddeden kişi kuduruyor aynen böyle devam: )
Döneyim deme haaa, ona istediğini verme gene, şimdi de sen kendi egonu okşa bakalım görsün nasıl oluyor..Ben de şımarttım onu, bayağı bayağı sevildi. Sevildiğini de bildi, daha da totosu kalktı pas vermedi. Ben vazgeçince de böyle yapıyor
Facebook hesabındaki her şey ''sadece arkadaş'' lara ayarlıydı. Ben silince her şeyi gitti. Paylaştığı şarkıyı herkese açık yapmışDöneyim deme haaa, ona istediğini verme gene, şimdi de sen kendi egonu okşa bakalım görsün nasıl oluyor..
Aklını almam için taktiklere açığım bir mesaj kutusu uzaklığınızdayımOf bu çocuk çok sinir be salak alsan aklını da görse gününü keşke
Gerçi boşver yaz okulundasın galiba derslerine bak o daha çok kudursun kalsın yerinde
Baya da takmış arkadaş anlaşılan yakında "yanlışlıkla" falan arayıp mesaj atarsa şaşırmaFacebook hesabındaki her şey ''sadece arkadaş'' lara ayarlıydı. Ben silince her şeyi gitti. Paylaştığı şarkıyı herkese açık yapmış
Dönmeyeceğim, bana yaşattıklarını hak etmemiştim. Oh oldu ona
Keşke ulaşmaya çalışsa da küfür eder gibi ''sen ne sanıyordun benim 5 aydır sevgilim var'' desem. Off hayali bile güzelBaya da takmış arkadaş anlaşılan yakında "yanlışlıkla" falan arayıp mesaj atarsa şaşırma
Yapabileceğin en iyi şey 0 reaksiyon göstermek, egosunu kesinlikle beslememelisin, sıradan biriymiş gibi davran bakışlarından bile anlam çıkaramasın, seninle iletişime geçmeye kalkarsa erkek arkadaşım var diye atıver ortaya bir yalan, oooh mis gibi sudan çıkmış balığa dönen erkeğimiz servise hazır
Of dersler başlasın ben de aksiyon istiyorum
Öyle olur genelde :)O kedi bana gelmesin artık, ne güzel kendi kendime unutuyordum yine yaptı hamlesiniAma boşa artık gururlu olucam ben
Buradaki tavsiyeler sayesinde her şeyÖyle olur genelde :)
Unutmanı istemiyor çünkü beyefendi. Sürekli onu takip et,ruhunu oksa egosu tavan yapsın istiyor.
Cevap verirsen şu anda yine sen üzülürsun ama kayıtsız kalmaya devam edersen harika olur.
Umarım başarırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?