Sanırım kaşınıyor

Genclikte olur boyle seyler. Akisina birak sutyenli bacim.
Mutlu gunler dilerim

Doğru yoldasin , aynen devam
Yakinda arar da bu seni demedi deme.
Aklıma nedense '2 medeni insan' şarkısı geldi Soner Sarıkabadayı nin.
Bu arada başarılar :)))
Aa ben şok, iki gündür beynimde o şarkı çalıyor biliyor musunuz O şarkı benim durumuma öyle uyuyor ki Ah çok teşekkür ederim çok tatlısınız

Sahiden bi adam olsa gelir söyler aptal oyunlara girmez. Gerizekalinin tekine benziyor. Senden adim bekliyor çünkü ilgin hosuna gidiyor. Istemem yan cebime koy yapicak akli sira. Umursamamaya devam et.

Sahiden bi adam olsa gelir söyler aptal oyunlara girmez. Gerizekalinin tekine benziyor. Senden adim bekliyor çünkü ilgin hosuna gidiyor. Istemem yan cebime koy yapicak akli sira. Umursamamaya devam et.
Hay ağzınız bal yesin Ben onu seveyim, peşinden koşayım onun da totosu tavan yapsın. Ne ala memleket. Erkek gibi gel konuş. Seni tanımak istiyorum ya da seni istemiyorum de. Beni niye ali cengiz oyunlarına başvurmak zorunda kalıyor anlamıyorum ki

Egosunu tatmin ediyor. Muhtemelen pipisi kucuktur erken bosaliyordur falan :) çok takma hatta önünde baskalariyla sarmas dolas ol kendini nimetten sanmasin.

ayy çok eğlenceli okurken eğlendim resmen devam tınlamamaya madem istemiyor o zaman ne bozuluyor

ayy çok eğlenceli okurken eğlendim resmen devam tınlamamaya madem istemiyor o zaman ne bozuluyor
Aynı fikirdeyimmm, istemiyorsan çık karşıma, tutsak yeter artık burama kadar geldi(o sırada boynunu gösterir) benim peşimi bırak artık hiç mi gururun yok püh yazıklar olsun sana desin Şaka bir yana desin yani. Ama yok ben onu istiycem bu da kız gibi naz yapıcak öyle alıştırdım çünkü Ohh müstehak kudursun

Egosunu tatmin ediyor. Muhtemelen pipisi kucuktur erken bosaliyordur falan :) çok takma hatta önünde baskalariyla sarmas dolas ol kendini nimetten sanmasin.
Pipisi küçük mü bilmem de beyninin küçüklüğünden şüpheliyim Ah kendime nasıl kızıyorum bir bilseniz. Birini bulsam da sarmaş dolaş olsam keşke.

Arkadaşı bana instagramda takip isteği atmış Ne kadar garip şeyler oluyor hanımlar, onaylayım mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…