- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Sutyeni çıkardım, halay mendili gibi sallıyorumOoo iyi gidiyor tutsak, aynen devam. Salla südyenini bakayım hobaa
Aa ben şok, iki gündür beynimde o şarkı çalıyor biliyor musunuzDoğru yoldasin , aynen devam
Yakinda arar da bu seni demedi deme.
Aklıma nedense '2 medeni insan' şarkısı geldi Soner Sarıkabadayı nin.
Bu arada başarılar :)))
Adı üstünde gençlikO kadar bos seylerle ugrasiyo ki bu genclik okumaniza bakin ya daha kaliteli insanlari hayatiniza girdin
Aa ben şok, iki gündür beynimde o şarkı çalıyor biliyor musunuzO şarkı benim durumuma öyle uyuyor ki Ah çok teşekkür ederim çok tatlısınız
Evet gerçekten seviyorum:)) arkadaş südyen seviyor napalım
Kendini uyanık sananlardan. Ah ah kimseyi şımartmamak gerekmiş. Çok sevsek bileStalklarken yakalandi diye hemen sarki paylasma plani yapmis kurnaz
Hay ağzınız bal yesinSahiden bi adam olsa gelir söyler aptal oyunlara girmez. Gerizekalinin tekine benziyor. Senden adim bekliyor çünkü ilgin hosuna gidiyor. Istemem yan cebime koy yapicak akli sira. Umursamamaya devam et.
Hay ağzınız bal yesinBen onu seveyim, peşinden koşayım onun da totosu tavan yapsın. Ne ala memleket. Erkek gibi gel konuş. Seni tanımak istiyorum ya da seni istemiyorum de. Beni niye ali cengiz oyunlarına başvurmak zorunda kalıyor anlamıyorum ki
ayy çok eğlenceli okurken eğlendim resmenKızlar başınızı ağrıttım farkındayım, kusura bakmayın ama yazmadan duramadım..
Ben bu kişiyi facebook hesabından çıkardım birkaç gün önce. Burada bir üye bana hiç mi gururun yok demişti, hak verdim çıkardım. Buradan ona selam olsun
Ne güzel kendi yağımda kavruluyordum. Ta ki bu şahıs kaşınana kadar.
Sanırım 1 hafta önce(daha eski de olabilir), instagramdan birisi bana takip isteği göndermişti. Normalde kabul etmem ama işkillendim kabul ettim, benim okulum yazıyor profilde. Ben de ona istek atıp stalklamaya başladımBenim okulumda ama kampüsümüz aynı değil ve benim fakültemden hiç kimseyi takip etmiyor 2 kişi hariç. Bilin bakalım bu 2 kişi kim? Biri ben biri de o şahıs. Beni tanımasının imkanı yok, ama herkesi de takip etmemiş mesela sadece 100küsür kişiyi takip ediyor. O şahısla bayağı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmişler. Her neyse dedim takipten çıktım, o da beni çıkmış.
Bugün okulun bahçesinde erkek sınıf arkadaşlarımla oturuyordum çay içiyorduk. Sonra bu şahıs yanında kankasıyla geldi oturdu karşıma. Sallamadım, bizim ortamımızda muhabbet bayağı güzeldi. Kahkahalar espiriler havada uçuşuyor, mutluydum gerçekten muhabbetleri sarıyor
Ben buna bakmayınca suratı değişti, yanımdaki erkeklere tip tip bakıyor. Bir tanesi ''şu da amma baktı, ne bakıyorsun diyecem'' diye kalktı, oturttuk zorla boşver diye. Benim hüsnü kuruntum değilmiş diye düşünceler çalkalanıyor beynimde. Ben belli etmiyorum ama değişik ruh hallerindeyim. Güzel rol yapıyorum ama kalp küt küt.
Neyse eve geldim, o arada insta profilini herkese açmıştım. Bir de ne göreyimO geçen haftaki beni takip eden adam fotoğrafımı beğenmiş(2015'ten kalma fotoğraf ) aniden beğenisini geri çekti, yanlışlıkla yaptı yani.
Değişik şeyler oluyor hanımlar, ben artık gururumu dinliyorum. Onunla artık olmam ama ne yapmak istiyor sizce? Ben şu an doğru mu yapıyorum?
Not: Olayı bilmeyenler için bahsettiğim kişi tarafından reddedilmiştim zamanında.
Edit: Az önce Facebook hesabında Hande Yener'den ''seviyorsun'' şarkısını paylaşmış. Üzerine de ''saklama gözlerin ele veriyor:)'' yazmış. Akıl fikir ver bana Allah'ım
Aynı fikirdeyimmm, istemiyorsan çık karşıma, tutsak yeter artık burama kadar geldi(o sırada boynunu gösterirayy çok eğlenceli okurken eğlendim resmendevam tınlamamaya madem istemiyor o zaman ne bozuluyor
Pipisi küçük mü bilmem de beyninin küçüklüğünden şüpheliyimEgosunu tatmin ediyor. Muhtemelen pipisi kucuktur erken bosaliyordur falan :) çok takma hatta önünde baskalariyla sarmas dolas ol kendini nimetten sanmasin.
Buna karşılık Ajdardan Şahdamarı'nı paylaşmayı planlıyorumTak sepeti koluna, herkes kendi yoluna, arama sorma bosuna gitmiyor hosuma lalalalaladsen de bunu paylas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?