Sanırım kaşınıyor

Ee duman yoluyla tepkileşseymişiniz keşke.

Yetişkin gibi, açıkça konuşup, kararlılıkla hayata devam etmek yerine
Yok yan baktı, yok facebooktan şarkı paylaştı, yok sildi, arkadaş yaptım sadece..
Basit basit işlerle vakit harcıyorsun.

Konuştu karşılık alamadı velev ki öyle olmasaydı da demek ki böyle yapmaktan hoslaniyormus demek düşer bize.

Ay ne guzel heyecanlar yaaa :))

Size ne düşer bilmemem.

Bana okuduğumda, aklımdan geçeni yazmak düştü.

Esenlikler :))
demi bana ne niye atladım yine bilemedim. Bu savunma iç güdüsü bir gün başıma bela olacak ama ne zaman bilmem. Durduramiyorum. Bu arada size de esenlikler efenim aksamınız hayr olsun.

Doğru yoldasin , aynen devam
Yakinda arar da bu seni demedi deme.
Aklıma nedense '2 medeni insan' şarkısı geldi Soner Sarıkabadayı nin.
Bu arada başarılar :)))

O kadar bos seylerle ugrasiyo ki bu genclik okumaniza bakin ya daha kaliteli insanlari hayatiniza girdin

:)))99
Hahayt işte evlilikte aradığım heyecan
usenmedim kalktımgittim yanina,aldım elime tesbihi,elimde çevire çevirere tesbihi,sist yakusuklu sana kur yapmaya geldim dedim. Allah ini seversen git bi yat uyu dedi adam. Kurdan anlamayan hoduk. Halbuki damarımda sexapalite akıyor.

Boşan bence
Ya da bi dahakine tesbik diyil sütyenini salla..

Tabi ki yine de her şey tesadüf olabilir.. Öğrencilik bitiyor son sınıfım, sınıf arkadaşlarımla vakit geçiriyorum bayağı
Yok tesaduf olup olmamasi degil mesele,ayrilmissiniz. Ben su an universite ogrencisi olsam aynen herkesle arkadas olmaya devam ederim sizin yaptiginiz gibi. O da uzaktan mal mal baksin. Hic tinlamayin,gonlunuzun istedigini yapin gul gibi yasayin. Geri gelirse de sakin kabul etmeyin,yenisine saglik. Kala kala kokmus eski sevgiliye mi kaldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…