- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Üzdü....Valla benim bile böyle atraksiyon yasayasim geldi evliyim nalet olsun.. Siz tadını çıkarın benim yerime de
dağa taşa vura vura demi. Öyle ciğer parcalarim. Neyse ben de gideyim kocam denen adama kur yapayim,sonra o gelsin yüz vermeyeyim atraksiyonsa atraksiyon.Üzdü....
Gözümden yaş geldi valla. Zihnimde canlanan sudyenini eline alıp zipbidi zipbidi göğüsleri bir asa bir yukarı çıkan kadın görseline engel olamadım.Ooo iyi gidiyor tutsak, aynen devam. Salla südyenini bakayım hobaa
Konuştu karşılık alamadı velev ki öyle olmasaydı da demek ki böyle yapmaktan hoslaniyormus demek düşer bize.Ee duman yoluyla tepkileşseymişiniz keşke.
Yetişkin gibi, açıkça konuşup, kararlılıkla hayata devam etmek yerine
Yok yan baktı, yok facebooktan şarkı paylaştı, yok sildi, arkadaş yaptım sadece..
Basit basit işlerle vakit harcıyorsun.
:)))99dağa taşa vura vura demi. Öyle ciğer parcalarim. Neyse ben de gideyim kocam denen adama kur yapayim,sonra o gelsin yüz vermeyeyim atraksiyonsa atraksiyon.
Size ne düşer bilmemem.Konuştu karşılık alamadı velev ki öyle olmasaydı da demek ki böyle yapmaktan hoslaniyormus demek düşer bize.
Ay ne guzel heyecanlar yaaa :))Kızlar başınızı ağrıttım farkındayım, kusura bakmayın ama yazmadan duramadım..
Ben bu kişiyi facebook hesabından çıkardım birkaç gün önce. Burada bir üye bana hiç mi gururun yok demişti, hak verdim çıkardım. Buradan ona selam olsun
Ne güzel kendi yağımda kavruluyordum. Ta ki bu şahıs kaşınana kadar.
Sanırım 1 hafta önce(daha eski de olabilir), instagramdan birisi bana takip isteği göndermişti. Normalde kabul etmem ama işkillendim kabul ettim, benim okulum yazıyor profilde. Ben de ona istek atıp stalklamaya başladımBenim okulumda ama kampüsümüz aynı değil ve benim fakültemden hiç kimseyi takip etmiyor 2 kişi hariç. Bilin bakalım bu 2 kişi kim? Biri ben biri de o şahıs. Beni tanımasının imkanı yok, ama herkesi de takip etmemiş mesela sadece 100küsür kişiyi takip ediyor. O şahısla bayağı birbirlerinin fotoğraflarını beğenmişler. Her neyse dedim takipten çıktım, o da beni çıkmış.
Bugün okulun bahçesinde erkek sınıf arkadaşlarımla oturuyordum çay içiyorduk. Sonra bu şahıs yanında kankasıyla geldi oturdu karşıma. Sallamadım, bizim ortamımızda muhabbet bayağı güzeldi. Kahkahalar espiriler havada uçuşuyor, mutluydum gerçekten muhabbetleri sarıyor
Ben buna bakmayınca suratı değişti, yanımdaki erkeklere tip tip bakıyor. Bir tanesi ''şu da amma baktı, ne bakıyorsun diyecem'' diye kalktı, oturttuk zorla boşver diye. Benim hüsnü kuruntum değilmiş diye düşünceler çalkalanıyor beynimde. Ben belli etmiyorum ama değişik ruh hallerindeyim. Güzel rol yapıyorum ama kalp küt küt.
Neyse eve geldim, o arada insta profilini herkese açmıştım. Bir de ne göreyimO geçen haftaki beni takip eden adam fotoğrafımı beğenmiş(2015'ten kalma fotoğraf ) aniden beğenisini geri çekti, yanlışlıkla yaptı yani.
Değişik şeyler oluyor hanımlar, ben artık gururumu dinliyorum. Onunla artık olmam ama ne yapmak istiyor sizce? Ben şu an doğru mu yapıyorum?
Not: Olayı bilmeyenler için bahsettiğim kişi tarafından reddedilmiştim zamanında.
Edit: Az önce Facebook hesabında Hande Yener'den ''seviyorsun'' şarkısını paylaşmış. Üzerine de ''saklama gözlerin ele veriyor:)'' yazmış. Akıl fikir ver bana Allah'ım
:):)))99
Hahayt işte evlilikte aradığım heyecan
demi bana ne niye atladım yine bilemedim. Bu savunma iç güdüsü bir gün başıma bela olacak ama ne zaman bilmem. Durduramiyorum. Bu arada size de esenlikler efenim aksamınız hayr olsun.Size ne düşer bilmemem.
Bana okuduğumda, aklımdan geçeni yazmak düştü.
Esenlikler :))
Çok teşekkür ederim efeniim:))demi bana ne niye atladım yine bilemedim. Bu savunma iç güdüsü bir gün başıma bela olacak ama ne zaman bilmem. Durduramiyorum. Bu arada size de esenlikler efenim aksamınız hayr olsun.
usenmedim kalktımgittim yanina,aldım elime tesbihi,elimde çevire çevirere tesbihi,sist yakusuklu sana kur yapmaya geldim dedim. Allah ini seversen git bi yat uyu dedi adam. Kurdan anlamayan hoduk. Halbuki damarımda sexapalite akıyor.:)))99
Hahayt işte evlilikte aradığım heyecan
usenmedim kalktımgittim yanina,aldım elime tesbihi,elimde çevire çevirere tesbihi,sist yakusuklu sana kur yapmaya geldim dedim. Allah ini seversen git bi yat uyu dedi adam. Kurdan anlamayan hoduk. Halbuki damarımda sexapalite akıyor.
Yok tesaduf olup olmamasi degil mesele,ayrilmissiniz. Ben su an universite ogrencisi olsam aynen herkesle arkadas olmaya devam ederim sizin yaptiginiz gibi. O da uzaktan mal mal baksin. Hic tinlamayin,gonlunuzun istedigini yapin gul gibi yasayin. Geri gelirse de sakin kabul etmeyin,yenisine saglik. Kala kala kokmus eski sevgiliye mi kaldinizTabi ki yine de her şey tesadüf olabilir.. Öğrencilik bitiyor son sınıfım, sınıf arkadaşlarımla vakit geçiriyorum bayağı
bosayacam gitsin uyuzu.Boşan bence
Ya da bi dahakine tesbik diyil sütyenini salla..
:)) arkadaş südyen seviyor napalımGözümden yaş geldi valla. Zihnimde canlanan sudyenini eline alıp zipbidi zipbidi göğüsleri bir asa bir yukarı çıkan kadın görseline engel olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?