Arkadaşlar herkese yorumu için tesekkur ederim nişanlımla konustum yapmayacagımı soyledım suan konusmuyoruz aileme de anlattım ailesini bugun arayacak siz adet istiyorsanız hersey sil bastan olur diye bakalım hakımızda hayırlısı.
Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
bi kere gelinin erkek tarafına goturdugu bohcada eğer goturecekse tabi elbise vs yoktur zaten daha basit seyler patik havlu seccade yazma cokk yakınlara nevresimtakımı gibi o dedigi babaya anaya elbiseyi kız bu bohcayı yapınca erkek kızın tarafına alır bunuda aynen iletinArkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Bunu benim bildgm erkek tarafi yaparArkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Arkadaşlar herkese yorumu için tesekkur ederim nişanlımla konustum yapmayacagımı soyledım suan konusmuyoruz aileme de anlattım ailesini bugun arayacak siz adet istiyorsanız hersey sil bastan olur diye bakalım hakımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?