Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
Bence adetleri buysa yapmalısınız. Ama size ağır gelecekse bir kaç öneride bulunabilirim.
Takım elbiseler çok pahalı, internette 2. el garson kıyafetleri buldum. Ha garson kıyafeti ha takım elbise ne farkeder?
Saat mutlaka almalısın. Bunları tanesi 3 TL civarına bulabilirsin. Hem su da geçirmiyormuş kıps
Gömlekte istiyorlardı değil mi? Etilerin arka sokaklarında 2. el satan bir yerden de bunu buldum. Gayet uygun bence.
Bu da bayanlar için. Konsepte gayet uygun
Bu ayakkabılar kardeşler kunduradan. Burunları daha uzunu bulamadım. Arkasına hazır basılmışı da yokmuş, kendisi basacakmış.
Kaynana görümce teyze hala için de bunları düşündüm. Sizden adet diye bunca şeyi istediklerine göre yeterince çılgınlar bence.
Beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi
Ben olsam nişanı atmadan önce bunlardan alırım, nasıl olsa ucuz. Bohçalar ve evlerine kargoyla yollarım.
Bir de telefon açarım yük olmasın uğraşmayın diye kargoya verdim, teslimat ücretini de ben ödedim, eksik bir şey varsa söyleyin yollarım derim.
Nişanlıma da 'damatlığını aldım paketledim, annenlerden alırsın' derim
Bence adetleri buysa yapmalısınız. Ama size ağır gelecekse bir kaç öneride bulunabilirim.
Takım elbiseler çok pahalı, internette 2. el garson kıyafetleri buldum. Ha garson kıyafeti ha takım elbise ne farkeder?
Saat mutlaka almalısın. Bunları tanesi 3 TL civarına bulabilirsin. Hem su da geçirmiyormuş kıps
Gömlekte istiyorlardı değil mi? Etilerin arka sokaklarında 2. el satan bir yerden de bunu buldum. Gayet uygun bence.
Bu da bayanlar için. Konsepte gayet uygun
Bu ayakkabılar kardeşler kunduradan. Burunları daha uzunu bulamadım. Arkasına hazır basılmışı da yokmuş, kendisi basacakmış.
Kaynana görümce teyze hala için de bunları düşündüm. Sizden adet diye bunca şeyi istediklerine göre yeterince çılgınlar bence.
Arkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
bulmuslar senin gibisini tabiki isterler. ne derlerse tamam demissin bunlari nisanlina hatirlatmadinmi ?
annene hiçbişey demene gerek yok ama nişanlının agzına sıç bence önce kendin koy tepkini yeterli gelmezse de annene söle annesine arasın saysın.. yaptıkları resmen uyanıklık terbiyesizlik... kvm gibi o da bütün düğünü evi siz yapın bizde ev alalım dediArkadaşlar nişanlımla bir dargın bir barışık giden bir ilişkimiz var biraz önce yine tartıştık sebeb adetleri sizden fikir almak istiyorum bakalım sıkıntı bende mi. Öncelikle ben bu düğün adetlerini sacma sapan bulan biriyim kimseye birsey de yaptırmadım ne nişan alısverişi ne altın mevzusunu actırmadım bile en son esyayı da almayın tayincisiniz dediler onuda kabul ettim sonrasında düğün yapmayalım nikahtan çıkın dediler yine ses etmedim. Bugun arada beyefendi bizim düğün adetlerini niye sormuyorsunuz dedi şaşırdım basta sonra basladı sıralamaya damada takım elbise , saat, gömlek,bornoz ,pijama, ayakkabı,iç camasırı (bunlar bizdede var) sonrasında abisine, dedesine , babasına takım elbise ve ablasına , annanesine , annesine elbise alacakmısım ki biz sadece bohca koymayı planlıyorduk . Teyzesine , halasına da bohca istiyorlar delirdim bende su ana kadar adamlara yaptırdıgım tek masraf gelinlik kiralamaydı şimdi onun bana yaptıgına bak ben anneme ne dyecem.
nişanlın adam deil canım adam olan kendisi görür ailesine resti ceker seni zor duruma sokmazBilmiyorum ki ablasının beni istemiyor sürekli annesini bana karsı dolduruyor basta yanlıs mı düşünüyorum dedim ama nişanlımda beni kıskandıgını dile getirdi ona karsı sen ılımlı olacaksın sonucta aileye girecek birini kabullenmesi zor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?