Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar size yapmıyorsa sende yapmayacaksın
Çok saçma bu ne yaa

Bana soyleseydi eşim; yürü git işine altın gelinlik isterim neye uğradığını şaşırırsın , adetse konu bizde adet çok listeyi mesajla gönderiyorum derdim. Benim gibi delilere denk gelmeli bu tipler.

O kadar haklısınız ki gercekten salakmısım ben onu cok sevıyorum herseyı kendı basımıza hallederız dıye dusundum oda bana ne kadar zarar verırım dıye dusundu.

aynen, memur olmasaymissiniz evlenmenize izin vermezlermis paraya açlar hakikaten evlilik boyunca zaten eşinin maaşını da görmediğin gibi kendi maaşından bile verirsin sen emin ol çok duyuyoruz bunları

1 çöp vermeyin.

Siz de adam gibi düğün gelinlik isteyin bakın nasıl çirkefleşecekler.

Bunlar ailecek aç bence. Sizi memur bulmuşlar söğüşlemeye çalışıyorlar.

1 çöp vermeyin.

Siz de adam gibi düğün gelinlik isteyin bakın nasıl çirkefleşecekler.

Bunlar ailecek aç bence. Sizi memur bulmuşlar söğüşlemeye çalışıyorlar.
Düğün için cok zor zaten cok az bır sure kaldı biz kız tarafı olarak kınamızı yapacağız kendi de düğün yapmıyoruz barı kına gecesi için salolu ben tutayım dıyordu sonra nasıl oldu da bu adam bu kadar degıstı ben anlayamıyourm

kardeşim benim sıkıntılı bi evlilik olacağı aşikar...
bu istekler eşinin fikriyse bi an bile düşünme ayrıl gitsin. yüz vermişsin astarını da istiyor. resmen arsızlık..
bu istekler eşinin değilde anne ablasının vs. ise nasıl olur da sana bunları dillendirir. "biz ne aldıkta ne istiyelim anne" der.. demesi lazım.. aklı fikri yerindeyse....
bunlar ufak problemler gibi gözükse de inan bu basit sıkıntılar ileride kartopu gibi büyüyüp büyüyüp önüne çıkıyor.
"düğüne az kaldı, onca masraf yapıldı, gelinlik alındı.." diye düşünüp evlenirsen çok pişman olursun. sana bi kardeş olarak nasihatim bu.
bazıları bu senin davranışını iyi niyet olarak görmez, -afedersin ama- enayi görür, senden aldıkça almaya çalışır.. ve hak görürler kendilerine..
vazgeçirmek içinse bu yaptıkları şimdiden ya rest çekeceksin o kişilere. ve eşin olacak adam senin haklı olduğuna kalben ve aklen inanacak. veya da sana söylemeyecek bunları... hissettirmeyecek bile. annesinin ablasının ağızlarının payını verecek...
bazen sabır doğru adım olmuyor güzel kardeşim. resti çekince aklına geliyor bazılarının....
nifak tohumu atmak isteyenlere rabbim fırsat vermesin..

Bu gidişle öyle olacak ama bu yine gözlerini doyurmayacak
Görende Karamanoğulları beyliğine gelin gidiyorsun zanneder. Çeyiz olarak gelirken Afyon ilini ister misiniz diye sorsaydın. Hem hiçbir şey yapma hem her şeyi iste. Ezdirme kendini ilerde çok ezilirsin yoksa.

Haklısınız ben bunları söyleyince neye ugradıgımı sasırıdm ileride acaba bana ne sıkıntı cıartacaklar diye dusunmekten kendimi alamıyorum suan sadece korkuyorum nişan atarsam ya pişman olursam diye o benim ilk aşkım ilk sevgilim ilk elimi tutan bana dokunan

Bir kere giyilecek gelınlıge bu kadar para verılmez dıyınce bende kiralattım.
Diyarbakırlı demişsiniz doğulular adetlerine bağlıdır aldıkları gelinleri istemeye gerek olmadan donatırlar.Ama kendi ırklarındansalar yoksa katiyen istemezler.
Nişanlınuzda size sahip çıkıp yanınızda olmuyorsa bence burda ayrılıyorum ayrıldım boşandık konuları açmadan kurtulun.
Evlilikte sevgi önemli ama tek yeterli şey değil inanç kültür yetişme tarzıda denk yakın olmalı.
Sanırım siz iki ayrı dünyanın insanlarısınız.
Tahmin ediyorum ki anneniz yüzük taktığınızdan beri kan ağlıyordur durum burdan bakılınca öyle.
Çalışan eli ekmek tutan birisiniz kendinizi bu kadar kıymetsizleştirmeyin,siz kendinize değer vermezseniz elin oğlu elin anası hiç kıymet vermez ayrılın.

Öyle çok erkek var ki eşi hemşire olsun öğretmen olsun arayan, sırf öğretmen diye ehemsire diye evlenen? Aklınız almaz direkt bunları arıyorlar tamam rahat geçinmek için haklılar belki ama siz de emin olun biraz saf gördüler demek çocuğu da yonetiyorlar sizi de yer yer bitirirler ailenize varıncaya dek alırlar paranızı burda hep dert yanarsınız artık, adam maaş kartımı aldı işe yürüyerek geliyorum ailesini besliyoruz diyenleri az okumadik nişan işte bunun için, dile kolay gibiggeliyorbize ssöylemek kolay ama işte bu durumda duygusallığı artık kenara koymak bir kadının yapacağı en doğru şey olmali, yine de cok karışmak istemem ama madem sormussunuz.

Bana soyleseydi eşim; yürü git işine altın gelinlik isterim neye uğradığını şaşırırsın , adetse konu bizde adet çok listeyi mesajla gönderiyorum derdim. Benim gibi delilere denk gelmeli bu tipler.
Keşke bende yapabılseydim ben anneme ne diyecem bunları diyemem dedim sadece

Düğüne vakit varsa tüm planları baştan yapın. Yoksada erteleyin.

Lüks biyerde yemekli düğün, Takı seti 14ayar olmasın ama, enpahalısından 8 bilezik, altın saat, altın kemer ,

Enkalitelisinden davetiye nikah Şekerleri
Bohçada çantanın içine enaz 2bin lira geline harçlık,

Kiralık gelinlikte iptal. 5bin dolara yenisini diktir. TASARIM gelin ayakkabısı.

Son model beyaz eşyalar, yirmi bin liralık koltuk, afgan işi halı

Kurbanda geliyo eski adetlere göre geline harçlık kıyafet ve kurban

Şimdi sülalecek ödesinler

Nerde kalmis bu adetler yaa... bildiginizi yapin gitsin.. okuyamadim diger yorumlari ama kaldiki siz annesine kardesine aldiniz kiyafet! Sizin begendiginizi begenip giycek mi? Yanlis anlayin siz e lafim yok.. ama zevk meselesi bu.. en iyisinide alsan zaten bi soz bulunur.. ayrica benim bildigim kiza istenir bu kadar seykii bu zamanda isteyende kalmadi bence.. malum herkeain maddiayti ortada.. bende nisanliyim ama anca eksiklerimizi zor tamamliyoruz.. bi kayinvaldeye dugunden sonra kiz bohca goturur burda oda nevresim takimi su elisi dantellilerde seccade havlu gibisinden.. bence siz herseye makul yallasip sesinizi cikarmamissiniz yaa iyi niyetinizi firsat bilmisler.. bosverin yapmayin istedikleriyle kalsinlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…