Sanırım Nişan Atacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske bunu basta farketseydim sonradan farketmek can yakıyor suan emınım sizin dediğiniz gibi düşünüyorlar niye ucuza gidiyor ama ben bir dış çekim istedim diye (2000 lira tutuyor ) nişanlım bizim bütcemiz fotoya o kadar verecek durumda değil dedi üzüldüm olmadı beraber yaparız dert etme dedim sabahında

evlenmeden önce çıkan bohça kavgaları o kadar saçma ki... iki tarafın anneleri kendi arasında konuşsa gelin damat gerilmez aslında. onlar o adetleri eş dost görsün,aa bir bohça yapmamışlar mı demesinler diye istiyordur muhtemelen. ama iş kalp kırma noktasına gelince ne anlamı var... sen seviyo musun bu oğlanı şekerim? konu burda kitleniyor, iki parça kumaş yüzünden kimse ayrılmaz çünkü

burası sakat bence.
evlenince sen bize geldin, ailen biziz diyerek kendi aileni silmeni bile isteyebilirler.
ki öyle görünüyor.
kaç kurtar kendini.

uuuvvv.... bile bile lades deme... arkana dönmeden gaza bas... bu ne cesaret.. bu ne hadsizlik!!! -kusura bakma da-

şımarıkça hayır istiyorum, bul parayı çekim yapılacak deseydin ya bulurdu ya da seni terkederdi.
böyle şeyler bir nevi test unsuru.
ha şöyle de olabilirdi."ben senin boş isteklerin için bile paraya kıydım, ne demek lan benim istediğimi yapmamak." böyle diyaloglar duymak da mümkün.

Seviyorum ama ben kendimi cok ezdirdim zaten ben bunları aileme diyemem diyince telefonu suratıma kapattı suana kadar özürde yok zaten ben seviyorum diye kendimi ezdiririm ama ailemi asla

uuuvvv.... bile bile lades deme... arkana dönmeden gaza bas... bu ne cesaret.. bu ne hadsizlik!!! -kusura bakma da-
Haklısınız düğüne yakın tartışma cıkmasın diye sustum ama her gecen günn artıyor sorunlar .

Seviyorum ama ben kendimi cok ezdirdim zaten ben bunları aileme diyemem diyince telefonu suratıma kapattı suana kadar özürde yok zaten ben seviyorum diye kendimi ezdiririm ama ailemi asla
aileninle direkt diyalog kuruyor mu nişanlın veya kayın validen? çünkü kavgayı seninle yapmış

Sanırım terkederdi ya ben niye böyle bir insanım bilmiyorum herseye evet diyorum kimse kırılmasın istiyorum ablası karsı gecıp takır takır konusurken ben haklısın ablacım düzeltmeye calısırım diyorum niye bu kadar ezik bir insanım

aslında tavırları yani kaynana gibi bohça listesi vermesi, senin isteklerine hayır demesi, yüzüne telefon kapatması geleceğinin ayak izleri.
iyi düşün taşın. seviyorsun ama karşılığı var mı? evlenirsen mutlu olacak mısın? şu an bile çabalamak yerine suratına telefon kapatan adam evlenince senin için ne kadar çabalar? aile sözüyle bohça istemekten utanmayan adam ailesi istiyor diye seni boşayabilir de, dövebilir de, sövebilir de.
sanırım bu aile için senin tek olumlu yanın eve para getiriyor olman, onu da muhtemelen kocan elinden alıp ailesiyle beraber yiyecek.

aileninle direkt diyalog kuruyor mu nişanlın veya kayın validen? çünkü kavgayı seninle yapmış
Yok kurmuyorlar annesi niye annesi beni aramıyor diyor nisanlım benımle kavga ediyor anneme soyluyorum arıyor onunla cok iyi konusuyorlar hicbirsey yok gibi hep arada kalan ben oluyorum arayı bulmaya calısan normalde aradı aramadı kavgası asla olmazdı annesi bu aralar nisanlımın yanına geldi zaten butun olumsuzluklar o zaman basladı

Bence bu adamdan koca koca olmaz net!! Evlenince ask da bitecek sadece kalırsa saygı kalacak ki bu adam zaten o saygıyı çoktan selasini verip gömmüş .. Lütfen ayrıl yoksa evlenince ayrılmak zorunda kalacaksın ..

e seni 2000 tl için terkeden adam yarın maaş kartını vermediğinde de kapının önüne koyar haberin olsun.
sen onun için "işi de iyi geliri de iyi, yeriz ya parasını kerizin, beni seviyor ya, ezerim ezebildiğim kadar, oh sefam olsun" durumunda bir nesnesin sanırım.

en büyük sıkıntı burdan kaynaklanıyor. büyükler acayip detaylara adetlere takılıyor. tamam öyle istiyorlarsa yapsınlar ama herşey için araya gelini ve damadı sokmak kavgalara tartışmalara neden oluyor.onların diyalogu güçlü olsaydı emin ol asala bu noktaya gelmezdi. istemeden işi fişekliyorlar. devam etmek istiyorsan onunla ne yap et ailelerin diyalogunu güçlendir. nasıl başlarsa öyle gider. sonra toparlanmıyor ailevi sorunlar. hatta çoğu evlilkte kötüleşiyor...

Tribe bak. Sanki kız evi.
Kız evi naz evidir diyordu kendsi ablasını verirken cok cektırmısler bana da naz yapmak surada kalsın kendilerinin nazını cekıyorum birşeyde diyemiyorum desem suratıma telefon kapatılıyor aranmıyor sonra bir arama biz herseyi bastan düşünelim moduna giriyor sonra kendi kendine barısıyor.

+
Bu cok ağir ama öyleyim sanırım hiçbirseyin iyisini haketmeyecek biriyim aslında bir özürü bile hakketmeyecek biri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…