Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin babası yoğun bakımdaydı normalde saat 7 de ziyarete giderlerdi bugün saat 5 te çağırdılar ama ben hala haber alamadım o gün bugün olmasın sona yaklaşmış olmamalıyız ( ne yapıcam nasıl onu ayakta tutucam offf bize dua edin lütfeeennnn
Allah yardımcınız olsun..Sevgilinizin maneviyatı güçlüyse o açıdan bakmayı hatırlatın ara ara...Hepimizin ölümlü olduğu, dünya denen bu sınavın en uzununun bile 100 sene sürdüğünü falan söyleyin..Çok zor, Allah yardımcınız olsun tekrar.
sıkmamaya üstüne gitmemeye çalışıyorum bazen ikimizinde dayanma noktası kalmıyor o kadar bitti ki 1 senedir hastanedeler çok yoruldu ben 6 aydır yanındayım ama bugün hiç böyle olmamıştı hala haber yok
aminn çok teşekkür ederim o konularda çok iyidir ama babası ne kadar öyle söylesemde biliyorum dayancam ama ya gücüm biterse ya kaldıramazsam dediğinde bende bitiyorum onu öyle görmek benide kötü yapıyor ona güç vermeye çalışıyorum ama o gün geldiğinde nasıl yapıcam bilmiyorum