Sanırım o gün bugün :(

destici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
186
0
46
Bursa
sevgilimin babası yoğun bakımdaydı normalde saat 7 de ziyarete giderlerdi bugün saat 5 te çağırdılar ama ben hala haber alamadım o gün bugün olmasın sona yaklaşmış olmamalıyız :(( ne yapıcam nasıl onu ayakta tutucam offf :( bize dua edin lütfeeennnn :43:

canım sevgılının sakın ustune gıtme yanında ol ama cok sıkma ıns ıyılesır babası

Allah yardımcınız olsun..Sevgilinizin maneviyatı güçlüyse o açıdan bakmayı hatırlatın ara ara...Hepimizin ölümlü olduğu, dünya denen bu sınavın en uzununun bile 100 sene sürdüğünü falan söyleyin..Çok zor, Allah yardımcınız olsun tekrar.

sıkmamaya üstüne gitmemeye çalışıyorum bazen ikimizinde dayanma noktası kalmıyor o kadar bitti ki 1 senedir hastanedeler çok yoruldu ben 6 aydır yanındayım ama bugün :( hiç böyle olmamıştı :( hala haber yok :43:

aminn çok teşekkür ederim :43: o konularda çok iyidir ama babası ne kadar öyle söylesemde biliyorum dayancam ama ya gücüm biterse ya kaldıramazsam dediğinde bende bitiyorum onu öyle görmek benide kötü yapıyor ona güç vermeye çalışıyorum ama o gün geldiğinde nasıl yapıcam bilmiyorum :(

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X