Sanırım psikolojim bozuldu..

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
İzindi rapordu derken iki aydır işe gitmiyorum. Şimdi de doğum iznim başladı. Evde oturdukça miskinleştim, zaten karnımdan dolayı rahat hareket de edemiyorum. Canım bir şey yapmak da istemiyor. Okuldan mezun olduğumdan beri sürekli çalışıyorum. Hiç bu kadar uzun süre evde durmamıştım. Sanırım bu sıkıntı, hamilelik hormonları, hamileliğimde yaşadığım sorunlar bir araya gelince psikolojim bozuldu. Sürekli ağlıyorum. Herkesin her hareketi batıyor. Eşime diyorum akşamları, benim psikolojim bozuldu diye, ciddiye almıyor dalga geçiyor sen zaten psikopattın diyor o da. Off bilmiyorum ne yapacağımı.. Sinirlerim çok yıprandı. Kimsenin de umurunda olmadığımı düşünüyorum. Ben her hareketimde aman kimse kırılmasın darılmasın diye düşünürüm. Hayatım boyunca böyle bir insan oldum, bu tercih değil yapı meselesi, ama karşılık göremiyorum, eskiden de görmezdim, bunu umursamazdım belki ama şimdi çok üzülüyorum. Eşim de bana kızıyor, önce kendini düşüneceksin hayatta diyor. Ama onu yapamıyorum işte, her zaman kendimden çok başkalarını düşünüyorum. Sonra üzülüyorum akıllanmıyorum… off neyse kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı, bari buraya yazayım rahatlıyım dedim. Teşekkür ederim okuduğunuz için..

ay canım ya bende agustosda dogum yapıcam inşallah hala çalışıyorum diye üzülüyorum ama bence canını sıkma en güzel dönemimiz bebeğinle belkide bu kadar başbaşa kalma sansın olmucak ,kendin gündüz yürüyüşe çık,sabahları dışarda kahvaltı et bebeğinin geliceği anı bekle

doğum çok yakın sanırım, az sabretmekten başka çaren yok, seveceğin dizileri indir sezon sezon izle, sevecğin tarz kitaplar al, sırf vakit geçsin kafan dağılsın diye
ama doğum yapınca bu günleri arıcaksın çünkü hamileliğini özliceksin, bebişin içinde kıpır kıpır dönüşünü falan, bence çok güzel ama bi o kadarda sıkıntılı zamanlar, yine de tadını çıkarmaya çalış, insan hayatında bi kaç kere yaşıyor hamileliğin güzelliğini, ama tabii şuan özlemem diyosun o ayrı

hamileliği çok merak ediyorum çokta özeniyorum içinde bi can var onun için yiyosun kilo alıyosun her hareketine dikkat ediyosun kıpır kıpır oynuyo hissediyosun herkes prenses gibi davranıyo sana aman otur yapma yorulma diye ne güzeldir kimbilir bide hamileliklere hevesim var benim :) yaşamak istediklerimi yaşıyosun ben tadını çıkarmak isterdim zaman çabuk geçmesin isterdim herhalde sende tadını çıkar kitap oku ona müzik dinlet sohbet et bebişinle çık yürü bol bolda resim çek hayatında bu zevki kaç sefer tadacaksınki

Canım, çok erken çıkmamış mısın doğum iznine?
Utku'nun doğumuna daha 8 hafta var, sıkılıyor olman normal..
Ben de iznimi doğum sonrasına devretmek için çalışıyorum hala, büyük ihtimal doğum sonrası çalışmayacağım. Ama gene de kızım da okuldayken boşuna evde oturmayayım, çalışayım diye düşündüm.

Hele bir doğsun Utku bebek.. Bak ne sıkılmaya fırsat bırakacak, ne psikolojini bozmaya.. Seni ço kyoracak bedenen, ama zihninde de ondan başkasına yer olmayacak ve rahat edeceksin.

ah canım benim şu anda hormonların karmakarışık bu hisssettiklerin çok normal geçecek unutma az kalmış bebeğini alınca eline hepsini unutursun

bundan 6 sene önce ablamda hamile. eve geldim, tv seyredio ablamda ,nasıl ağlıyo ama, ne oldu dedim
tv de magazin prog. ebru gündeş çıkmış eskiden parasızlıktan kıyafet alamazmış mağazalara gider kabinlerde dener bi süre kendine bakar sonra çıkıp gidermiş. kadın gülerek anlatıyor ablam hüngür hüngür ağlıyor bu duruma :)) bir süre sonra sende üzüldüğün şeyleri düşününce yüzünde bir gülümseme ile hatırlayacağından eminim.

Hamilelik yogası için acilen yer araştırsanız?
Hem doğumunuza faydası olur hem de rahatlarsınız diye düşünüyorum...
Böylece üzerinizdeki negatif elektriği bir nebze olsun atarsınız belki? :92:

Son düzenleyen: Moderatör:

erken çıktım canım. benim iş yerim evime çok uzak. 1.5 saat mesafede. işim de masa başı olsa belki yine idare edebilirdim ama yorucu da bi işim var. bi de ilk zaman ben de heves ettim ilk defa bu kadar uzun evde kalıcam, ne güzel dinlenicem falan diye düşünüyodum. sonra sıktı tabi.

canım yaaa kıyamam senin hormonlar almış başını gitmiş
merak etme hepsi düzelecek hele sağlıcakla al bebeğini kucağına bak gör ne kadar mutlu olacaksın
az daha sabret geçecek

hamileliğin verdiği stres içindesiniz..ne kadar evde rahat olurum diye erken izine bile ayrılsanız hamilelik bu uyurken bile rahat uyuyamıyor insan göbüşden dolayı...hareketler kısıtlı...
yürüyüşe çıkmaya çalışın...bebeğiiniz için alışverişe çıkın...mağazaları gezin..evde durdukça insan boş şeyler düşünmeye daha çok vakti oluyor...
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…