sanirim tum cinsellik bitti

çok ünlü bir proftan daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. bu özgüven patlamasına diyecek bişeyim yok acele etmenizede sözüm yok ama yanlış bilgilerinizi insanlara sunmasanız daha iyi olur.

Lohusalığın en kısa süresi için bir sınır yoktur. Bir gün bile olabilir. Çünkü en kısa süreyi belirleyen bir ayet veya hadis yoktur. Bu durumda, onun fiilen var olduğu süreye bakılır. En fazla 40 gün canım ama senin 60 gün sürmüştür kesin Ben fakirim prof tanıdığım yok mahalle hekimine gidiyorum 5 gün dert oldu aşk beklemiyor hayatım ne yapacan. Doktorda anlamaz halimizden[/QUOTE]
Yaşasın libidosu yüksek kadınlar

Aslında durumun böyle olması biz kadınlardan da kaynaklanıyor sanırım. Yetiştirilme tarzı gereği birinden hoşlandığını söyleyen hep erkek olmalı kız söylerse ayıp olur. Seksi başlatan da eşimiz olsun istiyoruz genellikle. Ya da red cevabı alınca çok kızıyoruz. Evlilikte bunları rafa kaldırmak gerek hatta vamp, cilveli, seksi hanım tüm eşlerin hayalidir. Bazıları bunu iyi uyguluyor hani şu mutfakta aşçı,yatakta o. gibi olma olayı. Bazıları uygulayamıyor zorlanıyor. Benim için zor mesela :) Ben de eşime kızmıştım ne sorunun var diye sordum bu tür durumlarda konuşmak en iyisi o da güldü sorun sende asıl kafamdan çıkan sivilcelerin hatti hesabı yok, daha kaç gün bu hanım böyle ilgisiz duracak diyordum, ayrıca bebeği kim takar, sen çok ilgisiz ve isteksizsin, sızıp kalıyorsun demez mi. şaşırdım :) olabilir doğuma bir ay kaldığı için iyice bencilleştim sanırım :)

Bu bir tespit değil minik bir espriydi. Lohusa haliyle kadincagiz anladi ama siz anlayamamissiniz. Ayrıca lohusa olmak bakımlı olmaya engel değildir.

Evet gerçekten buraya kendini konu açacak kadar kötü hissedecek bir lohusaya yapılacak bir espri
Kadın kendini kötü hissediyor,konu açıyor,akıl danışıyor.
Siz espri yapıyorsunuz?
Evet ben bunu anlayamıyorum maalesef,hani anlamama da gerek yok

Eşinizi karşınıza alıp empati yapmasını sağlayacak şekilde konuşsanız?! vega4

aynisini yapiyorum orali olmuyo konu degisiyor

çok ünlü bir proftan daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. bu özgüven patlamasına diyecek bişeyim yok acele etmenizede sözüm yok ama yanlış bilgilerinizi insanlara sunmasanız daha iyi olur.

Lohusalığın en kısa süresi için bir sınır yoktur. Bir gün bile olabilir. Çünkü en kısa süreyi belirleyen bir ayet veya hadis yoktur. Bu durumda, onun fiilen var olduğu süreye bakılır. En fazla 40 gün canım ama senin 60 gün sürmüştür kesin Ben fakirim prof tanıdığım yok mahalle hekimine gidiyorum 5 gün dert oldu aşk beklemiyor hayatım ne yapacan. Doktorda anlamaz halimizden[/QUOTE]
bnede okudum kanama bitince lohusalikta bitermis ayrica kimisininki 1 gun suruyormus kiminin ki 40 yani kanama gunu kadar lohusasin sana katiliyorum yasemincafe

Hı hım bence de yokmuş. Beğenmeyen oğluna almasın

Ya arkadasim yanlis anlamayinda 30 kusur haftalik hamile kadinin aklina cinsellik nasil gwliyor.
bide erkekler nasil dayaniyor bu kadar sure diyorsunuz ya siz ve digerleri neymiste dayanilmayacak ne varmis ya.
esi yurt disinda calisanlar var kaptan esleri asker esleri var veya esleri hasta insankar var.
acikcasi 2 dogum yaptim iki hamileligimde cinselligi sifirladik.neymis bu ya.gercekten bence ksdinlsr erkeklerden daha fazla sexe merakli

ne guzel ozetlediniz
durum aynen bundan ibaret

İnanmıyorum ! Bende şimdi konu açacaktm ki senin konunu okudum.bnde iki buçuk ay önce sezerynla doğum yaptm.benim kocam da aynı şekilde.ben deyince de yanaşacaktm sen dedin diyor.ama ben yanına gitmesem tk yok.sanrm hamileljte fzla yanasamadkları için soğukluk oldu..

Olabilir ne var bunda? Asıl anormal olan kendiniz gibi olmayanı böyle yermeniz bence.

Eş hasta olsa uzakta olsa dişini sıkıp bekleyecek elbet. Ama yanindayken saglikliyken gayet doğal olan bir duyguyu insanin eşiyle yaşamak istemesi neden sizi bu denli şaşırtıyor ki?

Kadınlar cinselliği sadece fiziksel bir ihtiyaç gibi yasamazlar. Arzu edilmek begenildigini hissetmek için bile gereklidir kadın için. Siz sıradan biseymis gibi yasiyorsunuz diye herkesin öyle yaşamasını bekleyemezsiniz. Cinsellik kadınla erkeği birbirine bağlayan en kuvvetli şey.

Kadinla erkegi birbirine baglayan en kuvvetli sey cinsellikse boyle dusunuyoraniz ya cok genc hayal dunyasinda yasayan bir kardesimizsiniz yada bir erkek tarafindan gercekten hic sevilmemissiniz.
Gercekten sevildiginizi hissetseydiniz hayatinizi cinsellige indexlemez diniz.
kaldiki hicte basit bir cinsel hayatim yok

As
Arkadaşın dediğine katılıyorum herkes sizin gibi hissetmek ya da düşünmek zorunda değil zira çok sığ düşünüyorsunuz. Eşi kaptan olan, hasta olan kadınlar ne yapsın demek bekarlar ne yapsın o zaman demek kadar saçma. gebelikte değişen hormonlar nedeniyle kimi zaman cinsel istek azaldığı gibi artış da gösterebilir. kişi kendini iyi hissederse,riskli bir durum yoksa doğuma kadar eşiyle birlikte olabilir diyor jinekologlar. o zaman bundan sana ne. İster 30 haftalıkken olur ister 40. Basit bir cinsel hayatım yok demeniz bile bu konudan muzdarip olduğunuzun kanıtı. Ya evli değilsiniz ya da eşiniz uzakta.Evliliğin en az %50'si cinselliktir diyor uzmanlar. Cinsellik sebepsiz yere biterse evlilik de bitmeye başlar. En azından sağlıklı, ekonomik özgürlüğü olan insanlar için biter. Burada eşinden ilgi bekleyen kadınların emin ol hiçbirinin derdi basit olmayan bir cinsel hayat değil, onların istediği eşlerinin eskisi gibi daha ilgili ve şevkatli oluşu.

" zaten yanasacaktim " dediği zaman yanaşıyor mu ? O gece beraber oluyor musunuz peki ?

Haha espri anlayışınız çok kuvvatli,sanırım bunu dememizi bekliyorsunuz.
Anlayışsız,garip ve hatta ukala yorumla kk da moda oldu.
Adı da esprikk yaptım been oldu.
Ne kadar sıkıcısınız. Çok renksiz bir hayatınız var belli ki. Problem edilmeyecek şuncacık şeyi bile sorun haline getirip yazıp yazıp duruyorsunuz. Bence benimle ilgili değil de konuyla ilgili yazarsaniz işe yarayabilirsiniz. O begenmediginiz espri bile konuyla ilgiliydi ve konu sahibi sagolsun hiç alınıp kirilmadi. Olgun insan her durumda kendini gösterebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…