sanirim tum cinsellik bitti

ya aldatıyordur ya da cinsel gücü gitmiştir başka ihtimal olamaz. 6 ay önce diyosun 3 aylıkken daha karnın bile çıkmıyo ilişkiden kesilmek de neymiş

nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz, eminim ki konu sahibi arkadaşın tam da bu tespite ihtiyacı vardı. olayın bir de psikolojik boyutu var, kısaca diyorum ki değişen roller var.

maşallah size aman geceleriniz boş geçmesin, konu ne anlatıyor, siz ne anlatıyorsunuz.
durumda benzerlik var da, ben mi anlamıyorum.

evet spor yapiyor maclara falan gidiyor ama sezonu yeni acildi yani hadi simdi oyle diyelim 6 aydir?

32 gun yeterince uzun
40 gun ya da 6 hafta beklemesi lazim ama sanki dogumdan 2 gun sonrasiymis gibi bu elestiride ayri tuhaf

bende dogum yaptim
elbette esiyle ufak tefek yakinlasmak isteyecek
yada bende mi garipmisimmm?????

katiliyorum

32 gun yeterince uzun
40 gun ya da 6 hafta beklemesi lazim ama sanki dogumdan 2 gun sonrasiymis gibi bu elestiride ayri tuhaf

bende dogum yaptim

katiliyorum
Senin katilmadigin bi dusunce senin icin ne kadar tuhafsa benim katilmadigim bi dusunce de o kadar tuhaf bende iki dogum yaptim ikinciyi gecen yil 31 ekimde yaptim ve yaklasik 6 ay isteksizlik oldu bende de ve genelde boyle olur tuhaf benmiyim sen mi bilemedim simdi

32 gun yeterince uzun

bende dogum yaptim

katiliyorum
Yassah hemşerim, yassah. Ne öyle erkek gibi sekis düşkünlüğü

aslında kadınların istediği bazen sadece seks olmuyor belki ufak bi yakınlaşma,dudağa kondurulan bi öpücük,ilgi v.s de olabilir.arkadaş buraya konu açtığına göre canı sıkılmış gerçekten.kaldı ki sekste isteyebilir seks erkekelre mahsus değil

nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz, eminim ki konu sahibi arkadaşın tam da bu tespite ihtiyacı vardı. olayın bir de psikolojik boyutu var, kısaca diyorum ki değişen roller var.
Konu sahibinin pışpışa değil gerçeğe ihtiyacı var, bi erkeğin morali bozulur depresyona girer ama cinselliği bitmez karısını anne kutsallığına soksa da öbür kadınlar onun için kadındır kesin gerçekleri yumuşatmanın alemi yok BENCE. Herkesin kendi yorumu

Belkide doğum yapmış olduğunuz içindir. Yani kendim açısından söyleyim hamileliğim belli olduğu yani Karnım Göğüslerim şekil aldığı andan emzirme dönemi bitene kadar toplamda 3 yıl sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi hissettim hep. Sanki vücudumun tek sebebi çocuğu dünyaya getirip beslemekmiş gibi. Belki eşinizde benim yaşadığım bu durumun erkekler için olan versiyonunu yaşıyordur

Rabbim uzun omurler versin oncelikle evlatlariniza
ama bence tuhaf olan sizsinizzz
cevremde dogumdan sonra sogukluk yasayan tek bir arkadasim olmadi...
bende kismetse 2. dogumumu yasicam
samimiyetimle soyluyorum isteksizlik yasasam hemen caresine bakarim

hamilelikti doğumdu uzun süre ilişkiye giremediği için artık istemiyor olabilir.Zamana bırakın

Doğumdan sonra özellikle süt verme sırasında artan prolaktin hormonuna bağlı vajinal kuruluş,isteksizlik,ilişki sırasında ağrı tuhaf değil bilimsel olarak ispatlanmış yaşanan gerçeklerdir.Çoğu kadın yaşar,çaresi de zamana bırakmaktır.

evet bende biyoloji mezunuyum
4 yil hormonlara kafa patlattimmmmm
prolaktin kuruluk yapar caresi vardir ama isteksizlik bunca zaman surmez
herneyse surmedi bende surmemeli

yapmayın allaşkına bu kadar kesin hükümlü olmayın. her birey farklı karakterdir, genelleştiremezsiniz.
üstelik henüz lohusalık evresindeki anneye yazdıklarınız biraz acımasız olmuş.

Son düzenleme:
Benim cocugum erken dogdu yasamadi Allah sizinkini bagislasin acisini gostermesin
tuhaflik konusunda kendinizi gozden gecirip kucuk bir arastirma yaparsaniz isteksizligin bir cok kadinda oldugunu gorebilirsiniz sadece kendinizi yada bi kac arkadasinizi baz almayin

evet bende biyoloji mezunuyum
4 yil hormonlara kafa patlattimmmmm
prolaktin kuruluk yapar caresi vardir ama isteksizlik bunca zaman surmez
herneyse surmedi bende surmemeli
Benimki yasadigim travmadan dolayi olabilir bende fen bilimleri mezunuyum hormonlarla ve fizik kimya matematikle kafa patlatmisligim vardir.

Iki buçuk ay oldu doğum yapali..haftada bir bile zor oluyor gerçekten yoruluyorum ağrı oluyor. .zamanla düzene biner sonuçta yeni bir süreç

Doğumdan sonra kısa süreli bu tür dalgalanmaların olması normal aslında.

Karnında olan bebek dışarı çıkınca erkeğin buna alışması kadın gibi kolay olmayabiliyor bazen. Bir de senin hormon değişikliklerinden dolayı şu an sendromdasın zaten her şey sana negatif görünür. Bence öncelikle ruhunuzu dinlendirin.

Su erkekleri ne zannediyorsunuz? Butun gun cinsellik dusunen akli hep uçkurunda olan insnlar mi zannediyorsunuz?
Ne demek ya aldatiliyorsun ya erkekligi bitti vs.
Boyle dusunen insan ya evli degil yada anne degil yada kocasi cinsellikten baska bisey dusunmuyor
Erkekler surekli cinsellik dusunen varliklar bu seferde benimle sadece cinsellik icin birlikte diye dert yanarsiniz

Konu sahibi arkadasim yasadiklarin anormal seyler degil bazi insanlar cinsel hayatina cok cabuk donebilir bazilarininda donmesi zaman alir
Zaten cinselligi tam yasamadan araya hamilelik girmis ama zananla 3kisilik duzene alisirsiniz ve cinsel hayatinizda duzelir emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…