ya aldatıyordur ya da cinsel gücü gitmiştir başka ihtimal olamaz. 6 ay önce diyosun 3 aylıkken daha karnın bile çıkmıyo ilişkiden kesilmek de neymiş
arkadasım kusura bakma yazamadan edemedim bende 1 yıl 15 günlük evlıyım...
bizim aramızda cok kavga didişme bağırma olur ama hiç bir haftamız boş geçmez. ikimizde istekliyiz helede haftasonu falan.
haftaiçi en az 3 bak en az diyorum. haftasonu soylemıyorum bile ..şimdiye kadar böyleydi...
birde benim anlamadığım bir nokta var :tam ben yakınlaşacaktım ne demek ya... ben bunu anlamıyorum. yaınlaşma oyle robot gibi olmaz ki.
hadi dizimizi izleyelim diyoruz bi başlamışız öpüşmeye dizi mizi kalmamış kendimi yatak odasında buluyorum...
konu sahıbı kesinlikle şüphelen durumdan.
evet spor yapiyor maclara falan gidiyor ama sezonu yeni acildi yani hadi simdi oyle diyelim 6 aydir?Esiniz sporcu mu? Benim esimde sporcu normal insandan daha fazla istekli olmasi lazim yuk biniyor vucutlarina yani en azindan esim bana boyle soyledi yada kandirdi bilemicemerkeklerde dogum sonrasi depresyona girebiliyolar sanirim diger her sey normal mi
bır yıllık evlısın bır aylık çocugun var ettı 10 ay sız cınsellıgı yasamamıssınız bıle bu kadar erken cocuk nıye ??? ayrıca 32 gunde senın lohusan falan nasıl bıttı de ısteklı oldun onu da anlamadım
Şaştım kaldım. Kadıncsğız geri adım atmış "Bende istek yok" diye
Yahu kadınlar sevişmek isteyemez mi? Kadın kendini toparlamış, kanaması yokmuş. Doktoru aksini söylemedikçe neden sevişemesin/istekli olamasın?
İlk 40 gün ilişki yasak olsa bile, yakınlaşmak da mı yasak?
Senin katilmadigin bi dusunce senin icin ne kadar tuhafsa benim katilmadigim bi dusunce de o kadar tuhaf bende iki dogum yaptim ikinciyi gecen yil 31 ekimde yaptim ve yaklasik 6 ay isteksizlik oldu bende de ve genelde boyle olur tuhaf benmiyim sen mi bilemedim simdi32 gun yeterince uzun
40 gun ya da 6 hafta beklemesi lazim ama sanki dogumdan 2 gun sonrasiymis gibi bu elestiride ayri tuhaf
bende dogum yaptim
elbette esiyle ufak tefek yakinlasmak isteyecek
yada bende mi garipmisimmm?????
katiliyorum
Yassah hemşerim, yassah. Ne öyle erkek gibi sekis düşkünlüğü32 gun yeterince uzun
40 gun ya da 6 hafta beklemesi lazim ama sanki dogumdan 2 gun sonrasiymis gibi bu elestiride ayri tuhaf
bende dogum yaptim
elbette esiyle ufak tefek yakinlasmak isteyecek
yada bende mi garipmisimmm?????
katiliyorum
Konu sahibinin pışpışa değil gerçeğe ihtiyacı var, bi erkeğin morali bozulur depresyona girer ama cinselliği bitmez karısını anne kutsallığına soksa da öbür kadınlar onun için kadındır kesin gerçekleri yumuşatmanın alemi yok BENCE. Herkesin kendi yorumunasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz, eminim ki konu sahibi arkadaşın tam da bu tespite ihtiyacı vardı. olayın bir de psikolojik boyutu var, kısaca diyorum ki değişen roller var.
Senin katilmadigin bi dusunce senin icin ne kadar tuhafsa benim katilmadigim bi dusunce de o kadar tuhaf bende iki dogum yaptim ikinciyi gecen yil 31 ekimde yaptim ve yaklasik 6 ay isteksizlik oldu bende de ve genelde boyle olur tuhaf benmiyim sen mi bilemedim simdi
Avatarinizdaki gibiyseniz normal bir durum. Kendinize bakın. Bakımlı bir eş olun.
Rabbim uzun omurler versin oncelikle evlatlariniza
ama bence tuhaf olan sizsinizzz
cevremde dogumdan sonra sogukluk yasayan tek bir arkadasim olmadi...
bende kismetse 2. dogumumu yasicam
samimiyetimle soyluyorum isteksizlik yasasam hemen caresine bakarim
Konu sahibinin pışpışa değil gerçeğe ihtiyacı var, bi erkeğin morali bozulur depresyona girer ama cinselliği bitmez karısını anne kutsallığına soksa da öbür kadınlar onun için kadındır kesin gerçekleri yumuşatmanın alemi yok BENCE. Herkesin kendi yorumu
Benim cocugum erken dogdu yasamadi Allah sizinkini bagislasin acisini gostermesinRabbim uzun omurler versin oncelikle evlatlariniza
ama bence tuhaf olan sizsinizzz
cevremde dogumdan sonra sogukluk yasayan tek bir arkadasim olmadi...
bende kismetse 2. dogumumu yasicam
samimiyetimle soyluyorum isteksizlik yasasam hemen caresine bakarim
Benimki yasadigim travmadan dolayi olabilir bende fen bilimleri mezunuyum hormonlarla ve fizik kimya matematikle kafa patlatmisligim vardir.evet bende biyoloji mezunuyum
4 yil hormonlara kafa patlattimmmmm
prolaktin kuruluk yapar caresi vardir ama isteksizlik bunca zaman surmez
herneyse surmedi bende surmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?