sanirim tum cinsellik bitti

Bazı şeyleri önceden tahmin edip ona göre hareket edilmiş olsaydı bu gibi sorunlar daha çabuk atlatılırdı. Ben çevremdeki çogu kadından bu gibi sorunları dinlemiştim tabikide eşimde dinlemiş. Biz baştan konuştuk bu sorunları. Ben eşime her duyduğuna inanma, hamileliktede , doğumdan sonrada cinselliğimiz hep aynı olacak dedim. Yatak odamıza hep karın olarak gircem ve ben sadece bebeğimin annesi olcam senin değil dedim. Sürekli beynine bunu işledim. Sonuç 9 ay son güne kadar birlktelik ve lohusa çıkışını bekleyemeden 35 günlükten itibaren birliktelik. Ayn istek ve arzuyla hemde. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışıyor bu durumda yönlendirilmek istiyorlar...en etkili yol açık açık konuşmak...

babalığa alışmak yeni bir bebek ve uzun süre ara vermenin etkisidir. aynı şeyleri bizde yaşadık. erkekler bebeğe ve yeni yaşama adapte olmakta zorlanabiliyor. bi iki ay içinde normale döner hiç üzülme ve ısrar edip üzerine gitme.

sizi doktorunuz uyarmadı mı? 40 gün sakıncalı. dini açıdanda sakıncalı bulunuyor. ben sizinkinide fazla abartı buldum açıkçası. kendimizi bi şeylere şartlamak hiç doğru değil. akışına bırakmak daha güzel bence.[/QUOTE]

yoruldum diyor ben yanasinca sen yanasmadin deyincede tam ben yanasacaktim diyor

benim eşimde şuaralar hava soğuk falan diyo bide gerçekten çok çalışıyo fabrikada 10 saat.
ama ben hiç aklında yokkken bi anda orasıyla burasıyla oynuyom...
halim yok diyen adam aslan kesiliyo...
kadın azcık işveli cilveli olmalı.

istek azaltıcı hap yada bitki varmıkı? ben ilerde hamile kalırsam kullanmak isterim.

Söyledikleriniz çok mantıklı bencedee..aklımda bulunsun bu söyledikleriniz.bizde bebek düşünüyoruz çünkü artık

[/QUOTE]

Haklısınız fakat benim kanamam 10 günde kesildi, kendimide gayet iyi hissediyordum, Araştırmadan bir işe kalkışmam hem dini hem sağlık merak etmeyin. Ben namazlarımada 20 . gün başladım en çok 40 gün deniyor sizde araştırın çünkü bnim lohusalığım 20 gün sürdü en fazla oda. Kanaması durmuş üzerinden 10 gün geçmiş hala kendini lohusa sananlar 40 gün namaz kılmıyor. Okumayan, araştırmayan bir millet olduğumuz için böyle eleştiri yaparız hemen. benim eşim şehirdışına gidecekti vaktimiz yoktu canım çok aceleciyiz biz

Haklısınız fakat benim kanamam 10 günde kesildi, kendimide gayet iyi hissediyordum, Araştırmadan bir işe kalkışmam hem dini hem sağlık merak etmeyin. Ben namazlarımada 20 . gün başladım en çok 40 gün deniyor sizde araştırın çünkü bnim lohusalığım 20 gün sürdü en fazla oda. Kanaması durmuş üzerinden 10 gün geçmiş hala kendini lohusa sananlar 40 gün namaz kılmıyor. Okumayan, araştırmayan bir millet olduğumuz için böyle eleştiri yaparız hemen. benim eşim şehirdışına gidecekti vaktimiz yoktu canım çok aceleciyiz biz [/QUOTE]
çok ünlü bir proftan daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. bu özgüven patlamasına diyecek bişeyim yok acele etmenizede sözüm yok ama yanlış bilgilerinizi insanlara sunmasanız daha iyi olur.

çok ünlü bir proftan daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. bu özgüven patlamasına diyecek bişeyim yok acele etmenizede sözüm yok ama yanlış bilgilerinizi insanlara sunmasanız daha iyi olur.[/QUOTE]

Lohusalığın en kısa süresi için bir sınır yoktur. Bir gün bile olabilir. Çünkü en kısa süreyi belirleyen bir ayet veya hadis yoktur. Bu durumda, onun fiilen var olduğu süreye bakılır. En fazla 40 gün canım ama senin 60 gün sürmüştür kesin Ben fakirim prof tanıdığım yok mahalle hekimine gidiyorum 5 gün dert oldu aşk beklemiyor hayatım ne yapacan. Doktorda anlamaz halimizden

istek azaltıcı hap yada bitki varmıkı? ben ilerde hamile kalırsam kullanmak isterim.
askerdeyken yemekelre atiyolarmis $ap miydi neydi adini tam hatirlamiyorum
ama illaki vardir bi yolu; herseye varm bi derman onada avrdir arastirmak lazim : )

Reactions: gsx
maşallah size aman geceleriniz boş geçmesin, konu ne anlatıyor, siz ne anlatıyorsunuz.
durumda benzerlik var da, ben mi anlamıyorum.
yok benzerlikde cicek arkadas baska dertde konu sahibi baska dertde : )) ama cicek arkadasin içini dokesi gelmis bu konuyla ilgili

Size ne kardeşim milletin cinsel ilişkisinden? İster 30 gün sonra birlikte olur, ister 32, ister 34. Herkes sizin inancınızda olmayabilir, ya da bünyesi çabuk toparlanmıştır. Bilmem kaç ay 4 bacak yatmadığı için kocası da ondan soğumamıştır, psikolojikman etkilenmemiştir. 'Azgın' ilan etmişler hemen. Bu forumda bin tane cilve konusu açıldı be. O sizin libido düşüklüğünüz.

Lohusa anneye gerçekten söylenecek çok uygun bir tespit olmuş!
Bu bir tespit değil minik bir espriydi. Lohusa haliyle kadincagiz anladi ama siz anlayamamissiniz. Ayrıca lohusa olmak bakımlı olmaya engel değildir.

Ahahahhh 4 bacak yatmak nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…