- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
aa ben bunu bana yazdın sandım cevap verdım kusuRA BAKMA :)evet bende biyoloji mezunuyum
4 yil hormonlara kafa patlattimmmmm
prolaktin kuruluk yapar caresi vardir ama isteksizlik bunca zaman surmez
herneyse surmedi bende surmemeli
kanama bitmis olsa bile ilk kirk gun birlikte olunmamali..Eşiniz istiyor muydu çocuğu? Sizi anne olarak görmeye başlamış olabilir. 32 gün henüz erken, hem siz de tam toplanamamışsınızdır.
Bazı şeyleri önceden tahmin edip ona göre hareket edilmiş olsaydı bu gibi sorunlar daha çabuk atlatılırdı. Ben çevremdeki çogu kadından bu gibi sorunları dinlemiştim tabikide eşimde dinlemiş. Biz baştan konuştuk bu sorunları. Ben eşime her duyduğuna inanma, hamileliktede , doğumdan sonrada cinselliğimiz hep aynı olacak dedim. Yatak odamıza hep karın olarak gircem ve ben sadece bebeğimin annesi olcam senin değil dedim. Sürekli beynine bunu işledim. Sonuç 9 ay son güne kadar birlktelik ve lohusa çıkışını bekleyemeden 35 günlükten itibaren birliktelik. Ayn istek ve arzuyla hemde. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışıyor bu durumda yönlendirilmek istiyorlar...en etkili yol açık açık konuşmak...[/QUOTE
Bazı şeyleri önceden tahmin edip ona göre hareket edilmiş olsaydı bu gibi sorunlar daha çabuk atlatılırdı. Ben çevremdeki çogu kadından bu gibi sorunları dinlemiştim tabikide eşimde dinlemiş. Biz baştan konuştuk bu sorunları. Ben eşime her duyduğuna inanma, hamileliktede , doğumdan sonrada cinselliğimiz hep aynı olacak dedim. Yatak odamıza hep karın olarak gircem ve ben sadece bebeğimin annesi olcam senin değil dedim. Sürekli beynine bunu işledim. Sonuç 9 ay son güne kadar birlktelik ve lohusa çıkışını bekleyemeden 35 günlükten itibaren birliktelik. Ayn istek ve arzuyla hemde. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışıyor bu durumda yönlendirilmek istiyorlar...en etkili yol açık açık konuşmak...
yoruldum diyor ben yanasinca sen yanasmadin deyincede tam ben yanasacaktim diyor
valla ne bileyim,hamileyken rahat duryum diye ilaç falan mi aldi ki senden habersiz
simdide ilacin yan etksiini aysiyodur
ay çok uçuk bi fikir oldu ama ne biliyim erkeklerin neden istegi azalir yada kaybolur bilemedimki, yasida gençmis
hiç yardimci olaamdim sana valla
norùal dogum yaptinda doguma faaln mi girdi adam
Söyledikleriniz çok mantıklı bencedee..aklımda bulunsun bu söyledikleriniz.bizde bebek düşünüyoruz çünkü artıkBazı şeyleri önceden tahmin edip ona göre hareket edilmiş olsaydı bu gibi sorunlar daha çabuk atlatılırdı. Ben çevremdeki çogu kadından bu gibi sorunları dinlemiştim tabikide eşimde dinlemiş. Biz baştan konuştuk bu sorunları. Ben eşime her duyduğuna inanma, hamileliktede , doğumdan sonrada cinselliğimiz hep aynı olacak dedim. Yatak odamıza hep karın olarak gircem ve ben sadece bebeğimin annesi olcam senin değil dedim. Sürekli beynine bunu işledim. Sonuç 9 ay son güne kadar birlktelik ve lohusa çıkışını bekleyemeden 35 günlükten itibaren birliktelik. Ayn istek ve arzuyla hemde. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışıyor bu durumda yönlendirilmek istiyorlar...en etkili yol açık açık konuşmak...
[/QUOTE]sizi doktorunuz uyarmadı mı? 40 gün sakıncalı. dini açıdanda sakıncalı bulunuyor. ben sizinkinide fazla abartı buldum açıkçası. kendimizi bi şeylere şartlamak hiç doğru değil. akışına bırakmak daha güzel bence.
çok ünlü bir proftan daha iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. bu özgüven patlamasına diyecek bişeyim yokHaklısınız fakat benim kanamam 10 günde kesildi, kendimide gayet iyi hissediyordum, Araştırmadan bir işe kalkışmam hem dini hem sağlık merak etmeyin. Ben namazlarımada 20 . gün başladım en çok 40 gün deniyor sizde araştırın çünkü bnim lohusalığım 20 gün sürdü en fazla oda. Kanaması durmuş üzerinden 10 gün geçmiş hala kendini lohusa sananlar 40 gün namaz kılmıyor. Okumayan, araştırmayan bir millet olduğumuz için böyle eleştiri yaparız hemen. benim eşim şehirdışına gidecekti vaktimiz yoktu canım çok aceleciyiz biz
maşallah size aman geceleriniz boş geçmesin, konu ne anlatıyor, siz ne anlatıyorsunuz.
durumda benzerlik var da, ben mi anlamıyorum.
askerdeyken yemekelre atiyolarmis $ap miydi neydi adini tam hatirlamiyorumistek azaltıcı hap yada bitki varmıkı? ben ilerde hamile kalırsam kullanmak isterim.
yok benzerlikde cicek arkadas baska dertde konu sahibi baska dertde : )) ama cicek arkadasin içini dokesi gelmis bu konuyla ilgilimaşallah size aman geceleriniz boş geçmesin, konu ne anlatıyor, siz ne anlatıyorsunuz.
durumda benzerlik var da, ben mi anlamıyorum.
olsun cnm :)aa ben bunu bana yazdın sandım cevap verdım kusuRA BAKMA :)
Bu bir tespit değil minik bir espriydi. Lohusa haliyle kadincagiz anladi ama siz anlayamamissiniz. Ayrıca lohusa olmak bakımlı olmaya engel değildir.Lohusa anneye gerçekten söylenecek çok uygun bir tespit olmuş!
Ahahahhh 4 bacak yatmak nasıl oluyorSize ne kardeşim milletin cinsel ilişkisinden? İster 30 gün sonra birlikte olur, ister 32, ister 34. Herkes sizin inancınızda olmayabilir, ya da bünyesi çabuk toparlanmıştır. Bilmem kaç ay 4 bacak yatmadığı için kocası da ondan soğumamıştır, psikolojikman etkilenmemiştir. 'Azgın' ilan etmişler hemen. Bu forumda bin tane cilve konusu açıldı be. O sizin libido düşüklüğünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?