- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
ailenede anlatsan sana ayrıl diyecekler bizde sana ayrıl diycez madem dediğimizi yapmıycan ne diye soruyosunayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya,
Tek hor sey sormak istiyorum.. Neden ailene anlatamıyorsun..İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
ayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya, ilişkimizi yaşayan bilir bu yüzden ayrılmak istemiyorum, bunun dışında nasıl bı yol izleyebilirim demin de en son iyi geceler deyip kapatmıştı telefonu, çok dengesiz bir dediği bir deidğini tutmuyı yüzüne de söyledim dengesiz hee öyle mi dedi
bana yarın telefon açtığında nasıl bi konuşma yapayım normak mi yoksa umursamaz mı
Sana saygısı yok.Ortada ilişki babında bir şey yok.Sorumsuz.Ergen.Yaptığı hataların bile sorumluluğunu almayıp seni suçluyor.Denge yok.Duruş yok.Sokakta bağıarack akadar edesiz.Sana vuracak kadar hem hadsiz hem basiretsiz.Sen dayak yemeyi sindirebiliyorsun da,ailesinin yanında dayak yedin diye yüzlerine nasıl bakacağım diyorsun.Hee doğru dayak değil.Sadece alnına vurdu di mi?İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
ayrıl falan diyenler hiç yorum yapmasın, ben aileme anlatamadıklarımı sizi abla olarak görüp yazdım buraya, ilişkimizi yaşayan bilir bu yüzden ayrılmak istemiyorum, bunun dışında nasıl bı yol izleyebilirim demin de en son iyi geceler deyip kapatmıştı telefonu, çok dengesiz bir dediği bir deidğini tutmuyı yüzüne de söyledim dengesiz hee öyle mi dedi
bana yarın telefon açtığında nasıl bi konuşma yapayım normak mi yoksa umursamaz mı
Konuna yorum yazmak için bazi kriterler var. O yüzden yorumumu dikkate almayabilirsin. Kriterine uymayacak çünkü. Ayrıl demeyelim de ne diyelim. Iyi devam et dengesizin tekiyle uğraş arada da dayağını ye mı diyelim. Tövbe ya Rabbi.İyi geceler herkese, önceki konularımı bilen ablalarım bilir nişanlımla sorunlarımız olmuştu barıştık, araması mesaj atmasından yana sıkıntı falan kalmadı bende üstüne gitmemeye çalışıyorum... Kendisi şehir dışına gitmişti sen kaçırttın beni demişti herkese beni rezil etmişti, sokakta kavga etsek bana bağırsa sen rezik ediyorsun demişti. Dün değil evvelsi gece telefon açtı 1 saat boyunca konuştuk buraya geldim çok pişmanım, seni çok özledim, sen orda ben burda olmuyor dedi. Gelince her şey güzel olacak dedi, 1 hafta en kötü 2 haftaya kadar gekicem dedi, ertesi gün işlerinden dolayı ve hastalanmasından dolayı konuşamadık gece mesaj attı hastalandım serum yedim falan diye, dün bugün normal konuştuk bugün az önce daha 48 saat geçmeden dedi ki geleceğim gelmeyeceğim belli değil, dilim kopsaydı da 2 gün önce sana öyle demeseydim, sözünü tutmayan adam değildir söz aşızdan çıkıyo falan dedim o da ben adam değilim o zaman falan dedi nerden söyledim dedi buraya beni sen kaçırttın ailemden ayırdın falan dedi, annesinin yanında bana vurmuştu alnıma önceki geldiğinde rezil oldum bundan sonra yüzlerine nasıl bakıcam? 2 gün önce demişti ki ailemize de ne kadar iyi olduğumuzu gösterelim aaa bunkar nasıl ne kadar böyle düzelmişler desinler dedi ellerim kırılsın bir daha asla öyle olmayacak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?