Sanki iki ayrı insan

Ayrılma beybi. Bu devirde koca kolay bulunmuyo. Nolmuş canım dayak yediysen iki fiskeden bi şey olmaz. Yalnız evlenirken dayağın dozu artabilir, o zaman al karşına kocanı ve ona de ki: saygıdeğer efendimiz, erkenden ölüp sizin kum torbanız olma görevimi layığıla ifa edememekten korkuyorum, yalvarırım beni öldürmeyecek kadar dövün.

Tek hor sey sormak istiyorum.. Neden ailene anlatamıyorsun..

Ayrılma tabi böyle bir eş nerde bulucan bidaha adam seni cok seviyor sevdiği icinde annesinin yanında dövüyor beni rezil etin diyor hata okadar cok seviyor ki senden uzaklara gitmiş beni ailemden ayırdın diyor böyle mükemel bir eş adayı bidaha bulunmas hemen evlen tabi seni sevdiği icin bol bol dövsün hakaret etsin nasılsa seni seviyor sevgisinden eminsin eh bize de mutluklar demek düşer ne diyelim başka ortada büyük aşk varmiş

Evlen canım evlenince en fazla kocan tarafından öldürülürsün zira bu adamda o potansiyel var.Nişanlıyken vurmalar, bir dediği bir dediğini tutmamalar...Bu yaptıkları evlendiğinde yapacaklarının teminatıdır.

Nişanlıyken seni malı gibi görüp istediği gibi itip kakan ve üstelik bunu ailesinin yanında yapan dengesiz, sürekli huzursuzluk yaratmaya meğilli bu adamla sana ayrılmada şöyle yap desek ne olacak???
Eninde sonunda buraya çok pişmanım, sizi dnlemedim diye konu açacaksın.
Evlenme bu adamla, annen baban seni el bebek gül bebek büyütmüştür, elin hıyarı gelip seni itip kaksın canını yaksın psikolojini bozsun diye değil.
Üstelik bu adamın şiddete eğilimi var çok belli
Yakma başını canım, inan kadir kıymet bilen insanlar var, başkalarına şans ver ama en önemlisi kendine şans ver

Sana saygısı yok.Ortada ilişki babında bir şey yok.Sorumsuz.Ergen.Yaptığı hataların bile sorumluluğunu almayıp seni suçluyor.Denge yok.Duruş yok.Sokakta bağıarack akadar edesiz.Sana vuracak kadar hem hadsiz hem basiretsiz.Sen dayak yemeyi sindirebiliyorsun da,ailesinin yanında dayak yedin diye yüzlerine nasıl bakacağım diyorsun.Hee doğru dayak değil.Sadece alnına vurdu di mi?
Bana ayrılın diyecekler yorum yapmasın diyecek kadar kendinden geçmiş bir erkeğin kuklası olmuşsun.
Ayrılma.Kedi gibi sözünü dinle.Ne de olsa ilişkiyi yaşayan bilir.Aman ne yaşamak ne yaşamak.

1 yıl boyunca telefondan görüştüğüm biri vardı, uyuduktan sonra mesajlar atardık birbirimize, şiir yazardı o da ben de. Sonra buluşmaya ve ilerletmeye karar verdik bu ilişkiyi, ben kabuğumda bir insandım, evden çıkmazdım, arkadaşlarımla görüşmemek için bahaneler arardım ama asla salak olmadım. Buluştuğumuz ilk gün utangaçlığımla dalga geçti, ikinci gün saçımla, üçüncü gün arkadaşlarının yanına gittik, arkadaşının sevgilisini dövdüğünü, kızın kollarının mosmor olduğunu gördüm. Kolumu, kafamı ısırdı, kendince sevgi gösterisiydi arabayla eve bırakacakken sırf korkayım diye deli gibi sürüyordu. Bunlar aylar içerisinde olmadı, sadece o konuştuğum adam bu mu diye düşünme fırsatı kadar süre tanıdım ilişkiye. Sonra sen beni kabuğumdan çıkarttın ve kendime daha kalın bir kabuk bulmaya ittin beni deyip bıraktım. Şu an nişanlıyım hâlâ arada yazıyor değerini bilemedim diye, acıyorum yalnızca o kadar. Devam etsem acınacak olan ben olacaktım. Çünkü hiç bir kadın (hiç bir canlı) şiddeti sevgi sanmamalı. Ve buna maruz kalmamalı. Lütfen bu hastalıklı ilişkiye kendin için devam etme. Bir akran tavsiyesi olarak gör bunu, nasıl konuşacağın, nasıl ders vereceğin önemli değil. Saygı yok, sevgi yok, sadece tek taraflı bir ego pohpohlaması var bu ilişkide. Okuyorsun belli ki gençsin, bilmiyorum yaşını. Hayatta karşına kimler kimler çıkacak daha. İlk ilişkinde göz göre göre kendini neden ateşe atıyorsun?

Buradaki insanları abla gibi gördüğünüzü söylüyorsunuz ne güzel. Yaşınızı bilmiyorum ama benim de kız kardeşim var, onun yerine koyup okudum yazdıklarınızı. Yazık değil mi size?

Ayrıl demeyin diyorsunuz, daha nişanlıyken şiddet gören birine ayrılma demek mantıklı mı sizce?

Şiddetin boyutu asla önemli değil. Ne demek alınıza vurmak? Annesinin yanında bir de .Nişanlınızı çok seviyor olabilirsiniz ama o sizden kıymetli değil bunu kabul edin. Bakın o kabul etmiş ki her kötü olayda sizi değersizleştirip suçlayabiliyor.

vay be ayrıl diyenler yazmasın diyorsun. iyi evlen ye dayağını hergün de gör gününü. sende zaten dilini tutamayan biri gibisin belli. sözünü tutamayan adam değildir gibi sözler söylenir mi ya. neyse evlenin 10 sene sonra eşi tarafından vuruldu diye haber yaparlar. ağır mı basıyor hormonlar ondan mı böyle adamlarla evleniyorsunuz anlamıyorum. çünkü bu kadar mantıksızlığın başka bi açıklaması gelmiyor aklıma

Konuna yorum yazmak için bazi kriterler var. O yüzden yorumumu dikkate almayabilirsin. Kriterine uymayacak çünkü. Ayrıl demeyelim de ne diyelim. Iyi devam et dengesizin tekiyle uğraş arada da dayağını ye mı diyelim. Tövbe ya Rabbi.

Bu zamandan sonra düzelmez artık. Seni sevdiğini de düşünmüyorum. 2 gün önce, anlık bir duygu ile belki aradı, o sözleri söyledi ama pişman olmuş. Bu ilişkiden bir şey olmaz bu saatten sonra

adamda kişilik bozukluğu var-şiddet var. ayrılmak için daha ne bekliyorsun anlamadım.. hayatın rezil olacak.
ayrıca çok ufaksın diye düşünüyorum. olgun düşünemiyorsun.
3 5 sene sonra buraya çocuğum var boşanıyorum diye konu açarsın

ben artık bu tarz düşünüp evlenenlere acımıyorum zerre kadar. ama evlendikten sonra çocukta oluyor. o çocuklara yazık. onların psikolojileri bozuk oluyor hep. yazık ya. hep derim rabbim önce hayırlı anne baba versin aklı başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…