Sanki iki ayrı insan

Sen ayrılma, bu adam ile evlen.
Ondan sonra buraya bir ton konu açarsın, evlendim şöyle oldu böyle gitti.

Sen önce aklını başına al.
Kimseye bir mecburiyetin yok hayatta, bunu da bir kenara yaz.

Ailen ile konuş, bu durumları anlat.
Yol yakın iken dön, sonra bir ömrünü harala-gürele, değmeyecek bir adam için harcamaktansa, şimdi üzül.
Son pişmanlıklar malesef ki fayda etmiyor.

Buradaki büyüklerinin de laflarına / yazdıklarına kulak ver.
Herkes tecrübesi ile yazıyor, eğer kulak vermeyeceksen de bir daha bu şekilde konu açma derim.
Duyacağın şeyler değişmeyecek...

Yanlış, hiç bir zaman doğru olmaz!
Doğrultamazsın da uğraşma...

olmazz bu işş

Ne güzel seviyorsunuz , ne güzel kör gözleriniz.
Anneniz babanız size öyle sürekli davransa evi terketmekle tehdit eder kendinizi odaya kilitlersiniz.
Güzelim benim'' Çok seviyor olabilirsin ama nişanlınla aranda saygı şimdiden tükendi,evlenince daha iyisini bekleme .!!!
Hayat inan evlenince daha zor ,kaldırmakta zorlanırsın .
Ya birbirinizi düzeltin (Kendin de dahil olmak üzere) Yada asla evlenme !!!
Sen kaçırdın beni oraya demiş bak ; Mutsuz işte seni nasıl mutlu edebilir?

Benim kurban oldugum sevgilim bana arada bir yan bakiyo da hemen payliyorum, durumu gozden geciriyorum, siz dayak yiyip yiyip ama seviyo sevgisinden suphem yok nasil diyorsunuz ya. Ben benimkini su saatten sonra sirtimda tasirim o zaman.

Tmm ayrılma daha sevgiliyken annesinin yanında seni döven ve herkese rezil eden bir adamla evlen mutlu ol.... Sen buraya daha coook konu açarsın tatlım devam et.

Ayrıl demeyeceksek şunu diyebilirim.

Hayatını karartıyorsun şuan nişanlısın ve ayrılmak zor gelirken evlenince hiç ayrılamazsın. Ben işkence çekmeyi severim, dengem altüst olsun bayılırım, dengesiz insanları çok severim diyorsan tabi evlen.

Gercekten normal zamanda cok iyi davraniyormuş maşallah.
Ablacim yaş kucuk belli bence maksimum 19sun.
Yazik ediyosun kendine su yasadigin sacma seyi sevgi ask zannediyorsun yarin obur gun karsina sevecegin sevilecegin bi insan cikinca bugunler icin kafani vurursun taşlara ne ezdirdim kendimi diye.
Adam zaten yuzde 90 suan senin saplantin yuzunden ayrilamiyor bezdirme politikasi uyguluyor sen bi yerde bık da birak diye sen de inatla bikmiyosun. Bi gun ya aldatilirsin ya terkedilirsin ki insallah boyle olur yoksa sen bu dangozla bi omur kalirsin oyle siddetin icinde.

Neden ayrılmak istemiyorsunuz?şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile.evlenirseniz 2-3 sene çocuk düşünmeyin bir masumun hayatını mahvetmeyin en azından.(kusura bakmayın ama,Ayrıl diyemiyorsak ozaman evlenin ve dünyanın kaç bucak olduğunu görün diyesim geldi)

Nişanlın dengesizin teki onu anladım da sen neden ayrılmamakta ısrar ediyorsun?
Kimseyi değiştiremezsin, bırakmayı göze alamıyorsan şikayet etmen boşuna.
Bir de evlensen (Allah korusun) kim bilir burada ne konular açacaksın!

Aa ben de yeni goruyorum bu konularini. Ne guzel :)

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla yirmilerin başındasın. Sen beni bir abla olarak gör şiddet gördüğün bir ilişkiyi sürdürme. Şiddetin biri ikisi olmaz. Nişanlının davranışları oldukça tutarsız ve dengesiz. Normal bir adam nişanlısıyla sorunları var diye şehir terkedip, yeniden dönmeye karar verip bu karardan da iki gün içinde yeniden vazgeçmez. Şu nişanlılık döneminde yaşadığın sorunlar evlenince misliyle artıyor. Evlenince düzelir mantığındaysan eğer asla düzelmez. Mesleğim gereği belki yüzlerce boşanma davası gördüm ama evlenince düzelen tek bir ilişki görmedim. Balık baştan kokar.

Seni ona bağlayan ne anlamadım yaşanmış yıllar mı yaşanmış bi ilişki mi...
Yaşanmış yıllar geçmişte kalır, yaşanmış bi ilişki de senin bedenin senin kararın,yani seni ona mecbur yapmaz. Ya anlamıyorum ayrılmayı bu kadar reddediyorsun , kendini sevip düşünmez mi bi insan. Bi erkek senden daha mı değerli ya hele ki sana d2ğer verip saygı duymayan bi erkek.....

Evliliği ev inşa etmek gibi düşünün.. temeli sağlam olsun mu istersiniz, yoksa sorunlu birşeyler eksik mi? Sizce temeli sağlam olmayan ev ne kadar dayanır?
Nişanlı ya da sözlüsünüz bu süreç zaten birbirini tanıma süreci, şuan da sorun yaşıyorsan dengesiz ise şiddet var ise ayrılmak istememek neden?? Ben bunu anşlayamıyorum???

Seven insan sevdiğine vurmaz, ailesinin yanında hiç vurmaz kusura bakma. Yarın öbürgün evlenince annesi demez bile vurma ki halihazırda dememiş. Oturup izlemişler. Bol bol doldurur üzerinize salarlar sizde dayağı yer "ama beni çok seviyor,pişman"diye kendinizi eylersiniz.
Gencecik insansınız. Nedir yani bu inadınız? Sanki adama gebeymişcesine ayrılamamak vs. Ne oluyoruz yani.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Ayrılın demeyin diyorsunuz ama inadına diyorum ayrılın,hayatınızı mahvetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…