Sanki iki ayrı insan

Aa ben de yeni goruyorum bu konularini. Ne guzel :)

Teşekkür ederim, izlersen yorumlarını bekliyorum muhakkak. :) Psikopatolojik konulu filmleri izleyen üyelerle çok güzel kritik yaptık mesela, çok hoşuma gitti.

Kendi kisiligin oturmamis ki ya da kendini sevmiyorsn.kaosdan hoslaniyorsun .bla blaa.
Bazi seylere goz yumulurda belki o da.ben yummam.
Ama siddete asla asla asla asla asla asla

Meraba aynı sorunları nişanlıyken yaşadım dengesiz biriyle ve olmicağını bile bile 11ay önce evlendim cünkü aileme kesinlikle anlatmadım yaşadıklarımı şuanda 6aylık hamileyim bugün boşanma davamı actım ve 25 yaşındaym dicem oki,kesinlikle mecbur değilsiniz evlendikten sonra evlilik bumuydu dememek için ya ipleri şimdiden elinize alın resti cekin yada korkmayın kim ne der ayrılın ben aynı hatayı yaptğım için yazdım kesinlikle siz kendi hayatınızı ne yaşadığınızı daha iyi bilirsiniz.

Bi' de bu kötü erkekler yüzünden gerçekten ruh hastası olan insanlara yazık oluyor.Bir insan ruh hastası olabilir , tedavi olur , terapi alır , bir şekilde kendini iyileştirir.Ama kötü insanlar ruh hastalığına sığınıyor.Yahu annesinin yanında nişanlısının alnına vuran erkek bildiğin karaktersizdir.

Ayrılma hayatın boyunca ezik dayak yiyen bir zavallı olarak devam et konu açıp insanların sinirini bozma bari ya evlenmek dışında hiç bir vasfın yok mu senin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…