Çok takıldım. Bebeğimin beni emmeyi istememesi çok zor geldi. Her sorana dert anlatmak. Acaba birşeyi yanlış mı yaptım bir yerde bir hata mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor.benim arkadasimda emzirmedi, iki hafta denedi ama olmadi. ne sütü yetti ne cocuk dogru düzgün emdi
siz neden bu kadar mutsuzsunuz?
unutmayinki annenin ruh hali cocuga yansir
bu arada cok gecmis olsun
Çok takıldım. Bebeğimin beni emmeyi istememesi çok zor geldi. Her sorana dert anlatmak. Acaba birşeyi yanlış mı yaptım bir yerde bir hata mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor.
Çok takıldım. Bebeğimin beni emmeyi istememesi çok zor geldi. Her sorana dert anlatmak. Acaba birşeyi yanlış mı yaptım bir yerde bir hata mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor.
Her çocuk anne sütüylemi büyüyor sanki neden bu kadar kafana takıyorsunyok emmiyo işte emmiyo. Çok kilo kaybetti sarılık oldu mecbur mama verdik. Anne memesine benzşyen biberonlar bilmem neler. Bıraktı işte. Mama kolayına geldi. Ancak 1 ay idare ettik. Razıydım ilaç niyetinede olsa beni emmesine ama istemedi. Memeyi görünce yana yana ağladı. Az olan sütümde bitti gitti ama bana deprasyon bırakıp gitti. Oğlumun bu hüzel günlerini mutsuzlukla geçiriyorum.
Biri 1 sene dolu dolu emdi. Sütüm de çoktu. 2. Altı ay emdi ama sütüm azdı ve erkenden mama ve ek gıdaya geçtik. 3. 2 ay emdi. Neredeyse sütüm hiç yoktu. Yapacak bir şey yok. Yine sağlıklı buyuyorlar. Hatta ilk cocugumun bağışıklığı diğerlerinden çok zayıftı. Çok hasta olurdu. Bir iki senedir iyi. Ama en çok anne sütünü de o aldı. Rahat ol. Her şey düzelir. Kimseye laf anlatmak zorunda değilsin.Çok takıldım. Bebeğimin beni emmeyi istememesi çok zor geldi. Her sorana dert anlatmak. Acaba birşeyi yanlış mı yaptım bir yerde bir hata mı yaptım düşüncesi beni bitiriyor.
Banada en çok koyan ilk çocuğumu emzirebilmişken 2. Yi emzirememek. Genelde ilki emziremeyip sonraki çocuklarını emziriyorlar. Ama sizinde benimki gibi olmuş.Biri 1 sene dolu dolu emdi. Sütüm de çoktu. 2. Altı ay emdi ama sütüm azdı ve erkenden mama ve ek gıdaya geçtik. 3. 2 ay emdi. Neredeyse sütüm hiç yoktu. Yapacak bir şey yok. Yine sağlıklı buyuyorlar. Hatta ilk cocugumun bağışıklığı diğerlerinden çok zayıftı. Çok hasta olurdu. Bir iki senedir iyi. Ama en çok anne sütünü de o aldı. Rahat ol. Her şey düzelir. Kimseye laf anlatmak zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?