Nasıl sinir oluyorum onlara. Emziremeyen değil emzirmek istemeyen anne vardır düşüncesine. Neymiş her annenin mutlaka çocuğunu doyurscsk sütü olurmuş. Eeee nerde olmadı işte. Olanıda beyfendi emmek istemediIste bunlar hep "emzirmezsen yarim annesin" dusuncesi yuzunden. Siz bile oyle dusunmuyorsaniz cevrenizde mama verirken gorenler "firsat bu firsat" deyip anne sutunun faydalarindan girerler cogaltacak ivir zivir tavsiyelerden cikarlar. Olmuyorsa olmuyor iste...
Nasıl sinir oluyorum onlara. Emziremeyen değil emzirmek istemeyen anne vardır düşüncesine. Neymiş her annenin mutlaka çocuğunu doyurscsk sütü olurmuş. Eeee nerde olmadı işte. Olanıda beyfendi emmek istemedi
yok emmiyo işte emmiyo. Çok kilo kaybetti sarılık oldu mecbur mama verdik. Anne memesine benzşyen biberonlar bilmem neler. Bıraktı işte. Mama kolayına geldi. Ancak 1 ay idare ettik. Razıydım ilaç niyetinede olsa beni emmesine ama istemedi. Memeyi görünce yana yana ağladı. Az olan sütümde bitti gitti ama bana deprasyon bırakıp gitti. Oğlumun bu hüzel günlerini mutsuzlukla geçiriyorum.
"Emmezse emmesin kendi kaybeder" bu cümlenizi doğum yaptıktan sonra tekrar bi düşününYa bırak emmezse emmesin kendi kaybeder.
Ne canını sıkıyorsun? Mamalar ne için var? Evet anne sütü en iyisi ama olmuyorsa yapacak bir şey yok.
Diğerleri gibi erken pörsümeyeceksin bunu düşün.
Emmeyen bebeğe bir şey olmuyor dert etme.
yok emmiyo işte emmiyo. Çok kilo kaybetti sarılık oldu mecbur mama verdik. Anne memesine benzşyen biberonlar bilmem neler. Bıraktı işte. Mama kolayına geldi. Ancak 1 ay idare ettik. Razıydım ilaç niyetinede olsa beni emmesine ama istemedi. Memeyi görünce yana yana ağladı. Az olan sütümde bitti gitti ama bana deprasyon bırakıp gitti. Oğlumun bu hüzel günlerini mutsuzlukla geçiriyorum.
Dr sağma bol bol emzir dedi. Bende onun dediğine uydum. Sonuçta çocuk doktoruydu. Beni emmeyi reddedince sağmaya başladım ama 10 cc anca çıkıyodu. Sonra oda bitti.Bebeğin emmemesini anlarım da sütü sağıp vermemen büyük hata benim bebeğim 2 aya yakın kuvözde yattı ve çıktığında dolu dolu süyüm vardı çünkü aksatmadan sağdım. Çok üzgünsen al birde bunu dene daha fazla gecikmeden
Dr sağma bol bol emzir dedi. Bende onun dediğine uydum. Sonuçta çocuk doktoruydu. Beni emmeyi reddedince sağmaya başladım ama 10 cc anca çıkıyodu. Sonra oda bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?