• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki o gün hiç yaşanmadı, sanki herşey bir rüyaydı :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
içim o kadar acıyorki.. yaşadığım mutluluk aynı şiddetiyle içimi yakıyor şu anda..

lise 1de başladı bizim sevgimiz. 8 yıl sürdü çok yollardan geçtik çok sıkıntılar çektik ama sona ulaştık diye seviniyorduk. geçen gün bizim aile büyüklerimiz ve onun aile büyükleri tanıştı.o akşam rüya gibiydi sanki onu bizim evde görmek, ailesiyle tanışmak, babamın elini öpmesi herşey ama herşey..

çok güzeldi korktuğum olmadı hiç sorun çıkmadı. çok mutluydum ama şimdi... onlar gideli 3 gün oldu ama en ufak bi yorum yok :( annem(öz değil) bile ağzını açıp bişey demedi. halbuki onlar gelmeden önce çok heyecanlıydı o kadar hazırlık yaptıkki. ama düşünüyorm o gece ters bişey de olmadı. neden böyleler...sadece dediki erkek arkadaşım için yaşından büyük görünüyor, neden öyle... annesi için de çilekeş bi kadın, çok çökmüş dedi.

soramıyorum da kimseye. öz değil ya çekiniyorum... erkek arkadaşım kaç gündür bi yorum bekliyor ama hiç bişey demediklerini deyince çok üzülüyor. hatta dün gece moralim çok bozuk deyip uyudu benimle konuşmadan.
bugun mesaj bile atamıyorm ona umutlanacak diye..

çok üzgünüm :( :(

Olumsuz birsey olmadı diyorsun neden susuyor olabilirler sormaktan baska caren yok..
Erkek arkadasın büyük görünebilir benimki de benden büyük görünür diger bir sorunda benim yasımdan da kücük göstermem. Sevgilinizin sizden büyük göstermesini, annesi' nin cilekes bir kadın olmasını sorun yapıcak degiller ya. Cok merak ettim simdi nedenini?:26:

Bence tanıstık ıste ne yorum yapalım ki dıye dusunuyorlar.
ama sen oz degıl cekınıyorum dıyosun ee sen annem dıyebılecek kadar benımsemıssen
demekkı aranızda yakın bı iletisim var soramamak nıye anlayamadım??
bence uygun bı dılle sorabılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Bence tanıstık ıste ne yorum yapalım ki dıye dusunuyorlar.
ama sen oz degıl cekınıyorum dıyosun ee sen annem dıyebılecek kadar benımsemıssen
demekkı aranızda yakın bı iletisim var soramamak nıye anlayamadım??
bence uygun bı dılle sorabılırsınız.

aramızda saygı çerçevesinde bi ilişki var normalde anne demiyorum burda o şekilde yazdım anne konumunda olduğu için belirtmek açısından. bilmiyorum utanıyorum. belki de korkuyorum.

Belki umdukları gibi bulmamışlardır,sana yakıştıramamışlardır.
Üvey de olsa kızısın.Anneler,babalar kızları için hep en alasını düşlerler.
Seni kırmamak için,olumsuz konuşmaktansa hiç konuşmamayı tercih etmiş olabilirler.

aile yapını,yaşantınızı bilmiyorum ama bence ortada çekinilcek bir durum yok gidip sor bence karşı taraf olumlu ya da olumsuz bir cevap bekliyor diyebilirsin

Olumsuz bir şeyde söylememişler aslında.Bence çekinme ne düşündüklerini sor,önemli olan senin mutluluğun...

canım çok iyi anlıyorum seni. ben de normalde erkek arkadaşlarımı hep tnaıştırmışımdır ailemle (böyle deynce sayıları çokmuş gibi oldu; aama öyle değil :))). görmek, tanımak isterlerdi yani güvenmek adına. şimdi ciddi bir ilişkim var, onların istemediği özellikleri taşıyan biri olduğundan sanırım, bu yaz tanıştırmak istiyorum, biliyorlar da, konusunu bile açmıyorlar ama :( çok sinir bozucu, sanki hiç ciddi düşündüğümü bilmiyormuş gibi davranıyorlar...
sen de sor madem, sormaktan başka çare yok ki, onlar da bir yorum bekliyorlardır, yazık :(

Belki umdukları gibi bulmamışlardır,sana yakıştıramamışlardır.
Üvey de olsa kızısın.Anneler,babalar kızları için hep en alasını düşlerler.
Seni kırmamak için,olumsuz konuşmaktansa hiç konuşmamayı tercih etmiş olabilirler.

ben de bundan korkuyorum .ama sormaktan başka çarem yok artık...çok üzgünüm.

sen kendine yakıştırmış 8 yılını vermişsin onların bi anda görüp verdikleri kararmı göre evleneceksinnn

Back
X