- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Amin cümlemizinBen eşimi geçtim kendimden bile soğudum Allah bu süreci sağlıklı şekilde geçirmeyi nasip etsin
Soguma sebebi???Ben eşimi geçtim kendimden bile soğudum Allah bu süreci sağlıklı şekilde geçirmeyi nasip etsin
Olmaz çünkü annemde ameliyat oldu kalamaz yani yavaş yavaş toparladı kendisiniSiz annenizde kalmasaniz da anneniz arada gelip yemek yapmaniza yardim etse?
Hormonlar...Kokuya karşı aşırı hassasiyet,halsizlik sürekli uyku haliSoguma sebebi???
Hamilelik mi yani?
Yok ben eşimden soğumadıım orası yanlış anlışmasın sadece tahamülsüzlük veya ne bilim bir şey istemesi (her zaman değil arada oluyor) zoruma gidiyor yapasım gelmiyor aksine eşimi tek bırakıyorum diye bazen üzülüyorum ama işte onunda işi oluyor tabii bu bi bahane değilSizinde soguma sebebi hamilelik mi yani?
Bence psikolojik sizinkiler arkadasinda öyleHormonlar...Kokuya karşı aşırı hassasiyet,halsizlik sürekli uyku hali
Belki de olabilirBence psikolojik sizinkiler arkadasinda öyle
Yuzde yuz hamilelik kaynakli oldugunu dusunmuyorum psikolojik daha cok bence uzmandan yardim alin. 9 ay uzun surec boyle gecmezYok ben eşimden soğumadıım orası yanlış anlışmasın sadece tahamülsüzlük veya ne bilim bir şey istemesi (her zaman değil arada oluyor) zoruma gidiyor yapasım gelmiyor aksine eşimi tek bırakıyorum diye bazen üzülüyorum ama işte onunda işi oluyor tabii bu bi bahane değil
anneniz kendi evinde yemek yapsa sizin ısıtabileceğiniz buzluktan çıkarıp direk ısıtıp yiyebileceğiniz. eşiniz gelip eve götürse yemekleri. mesela 3-4 çeşit çorba. bir kaç çeşit zeytinyağlı vsOlmaz çünkü annemde ameliyat oldu kalamaz yani yavaş yavaş toparladı kendisini
Bu kadar abartı hamilelik yaşamanız bence psikolojik. Annenize de eziyet ayrıca kadının başını rahat bırakın. Sizin nazınızla uğraşıp duruyor anca. Akşam vakti poğaça isteyen, kardeşim gitmedi diye küsen siz değil misiniz? 2 adım atmaya gocunmayın yani bu kadar. Hamilelik kötürümlük değildir. 7.aya gireceğim neredeyse ve kimseden su bile istemişliğim yok.
Eşinizin de işine geliyor olabilir orada olmanız en azından rahat ediyordur eve gelince. Bilmiyorum 3 ay 5 ay sonra ne yapacaksınız daha şimdiden bu kadar hantallaşmak, mızmızlanmak iyi değil.. Psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.
Bence yaptığı yemeklerden annenize eşiniz uğrayıp alsın size bıraksın.Olmaz çünkü annemde ameliyat oldu kalamaz yani yavaş yavaş toparladı kendisini
Evet katiliyorum ben de bu goruse.Konu sahibi boyle yaparak evinden iyice sogur.her nereye giderseniz gidin gündüz ama evinizde geceleyin.Alismaniz lazim.Boyle aile dirligi olmaz.Sonra zor toparlarsiniz.Ayrica salgin süresinde evinizde olmaniz cok hayirli.Bir de ; esinizin dedesinin yaninda baskasi yok mu kalacak? Siz hamilesiniz sonucta ve tasiyici olabilir size Allah korusunBu kadar abartı hamilelik yaşamanız bence psikolojik. Annenize de eziyet ayrıca kadının başını rahat bırakın. Sizin nazınızla uğraşıp duruyor anca. Akşam vakti poğaça isteyen, kardeşim gitmedi diye küsen siz değil misiniz? 2 adım atmaya gocunmayın yani bu kadar. Hamilelik kötürümlük değildir. 7.aya gireceğim neredeyse ve kimseden su bile istemişliğim yok.
Eşinizin de işine geliyor olabilir orada olmanız en azından rahat ediyordur eve gelince. Bilmiyorum 3 ay 5 ay sonra ne yapacaksınız daha şimdiden bu kadar hantallaşmak, mızmızlanmak iyi değil.. Psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?