Sanki yanlış yapıyorum...

Ben çok kustum hamileliğim de... Sanki midemi ite ite orada baskı yaptı. Orda büyüdü. Afedersin tuvalete koltuk koydum yemin ederim o kadar feciydim annem geldi yemek yaptı o yemek yaptığı tavayı çöpe attım. Mesela hamile insan kilo alsın diye istavrit yapılırmı... Balığı çok severim hala istavrit yemem. Ben simit muz ve su yedim neredeyse belli bir aya kadar ve çok az çorba..... Başka bir şeyi midem kabul etmedi ne zaman 6 aylık oldu o zaman bu sorunum bitti. Bide yüklenme kendine hormonlar bende farklı sende farklı özünde kadın olsakda.Ne var Bi sen mi doğuruyorsun yaklaşımını sevmiyorum. Evet Bi sen doğuruyorsun bu senin mucizen kimseye benzemek zorunda değil ne hamileliğin ne ilişkin ne hormonların...Ben doğuma 2 ay kalana kadar çalıştım zamanın çoğu wc de geçsedesen evde daha çok kuruyor hassas anlaşılamamış hissediyor olabilirsin.... Ayrıca niye fitne fesat karışsın evliliğine dinleme anneni ne saçma laf.Birşey olmayacak bu günler geçecek hemde göz açıp kapayana kadar Bi çoşuyo o hormonlar herkese başka başka şeyler yapıyor. Kimi çok ağlıyor kimi çok yalnız hissediyor kimi agresifleşiyor kimi korkuyor yani yalnız sen böyle hissetmiyorsun kimi kadın da hiçbirşey hissetmiyor gayet rahat iştahlı oluyor mesela.... Ne sen ne onlar tuhaf. Herşey normal sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum

O hiç aklıma gelmedi aslında ama bir an önce artık sirkelenmem gerek gidiş halt hiç iyi değil belki öyle yaparım veya yavaş yavaş hassasiyetim gidiyor galiba eskiden et göremezdim artık az da olsa yiyebiliyorum eve geçtiğimde kendimde yapmayı denicem eşimide çok ihmal ettim kaynanamlarla altlı üstlüyüz onlarda yiyor ama o da zoruma gidiyor yarım bir gün laf ederler diye bazen annemde kalmama bile laf ediyor

Mantıklı olan sizin evinizde kalmaniz annenizin gelip size yardımcı olması..şimdiden araya soğukluk sokarsanız, bebek dogdugunda gazıydı kusmadıydı uykusuzluguydu daha cok annenizde kalırsınız.ee haliyle evlilik yıpranır.evinizde kalın..ayrıca eşiniz de yardımcı oluyornuş.duygu durumunuzu anlayabiliyorum, insan bi tuhaf oluyor gebelikte.ben de ilk 3 ay sinirlidyim.doktorum folik asit ilacimi degistirdi.bana biraz daha hafifini yazdı.gecmisti.hic aklima gelmezdi.ama olabiliyormuş.mg ı fazlaysa ağir gelip ofke yapabiliyormuş.
Boyle dedim.diye sakin folik asiti bırakmayin da sadece doktorunuza danışabilirsiniz.folik asit onemli hem de coook.duzenli içmek gerek diyor doktorlar.Allah evladinizi saglicakla kucaginiza almak nasip.etsin

Son düzenleme:
Ay allah korusun oğlu yurt dışında kızları kalmaz diye düşünüyorum torunlarındanda en düşkünü eşim diğerleri biraz vurdum duymaz... haklısınız böyle iyi değil sağlıklı değil ilişki için eşim şayet geceleri kalmazsa evime geçicem alışmam gerek eskisi gibi

Annende gündüz kalman neyse de akşamları geç meç demeden eşinin seni almasını rica et uyurken rahat edemiyorum de yoksa eşin evde olmadığında zaten nerede olduğun pek önemli değil.
Ama diğer türlü haftanın 4-5 günü annede kalmak evliliğine zarar verir, çocuk doğunca sakın yapma bunu çünkü eşinle bebeğin arasına mesafe sokarsın.

Sizin hamile olmanizi dusunmeleri gerekiyordu bence esinizin akrabalarinin.Ne demek kizlari kalmaz.Mecbur olunca kalmayacaklar da napicaklar?sayet yerinizde olsaydim esimin kalmasini asla istemezdim.Madem baska torunlar,kizlar var ,onlarin engeli yoksa cook onemli ,aralarinda dusunsunler size dusmemeli bunu dusunmek yani.Allah saglikla bebeginizi kucaginiza aldirsin insallah Inanin hormon durumlarindan su an icinde oldugunuz durum.Geciyor sonra.ama evinizi asla boşlamayin derim.

benım hamılelıgım cok cok cok agır gectı 14 kılo verdım ben hamılelıgım boyunca
kustum sureklı kustum habıre serum takvıyesı ıle yasadım
son aylarda lımon ve erık yedım sadece
1 avuc leblebı veya yarım elma ıle gunumu gecırırdım tum dunya koktu cok halsız cok agrılı gecırdım reklam gordugumde veya mutfagın onunde gectıgımde yemek ısmı veya goruntusu gordugumde bıle kustum

o yuzden durumunuzu anlıyorum

benım annem anlayıssızdı tek doguran sen degılsın benım hıc canım yokmus demek kı canın ne kıymetlıymıs dedı durdu psıkolojık baskı yaptı bana
doktorda herkesın turlu turlu gecer hamılelıgı, cok normal ,olabılır bunlar ,kımısı cok rahat gecırır kımısı zor kısıye goredır dedı

zira benım o halsızlıgım bosuna degılmıs dogumumda sag yumurtalıgım alındı 38 cm yumurtalık kıstım olmus hamıleyken
ama doktor o bulantılarınla halsızlıgınle bunun ılgısı yok cogu hamıle asırı bulantılı ve kokuya hassas gecırır zaten demıstı

Doktorum bıraktırdı şimdi kan hapı vitamin d takviyesi vitamin d eksikliği gibi bir sürü ilaç verdi onları kullanıyorum valla böyle yazanlar içimi rahatlatıyorsunuz içimde bazen çok korku oluyor veya çıkmaz falan hep böyle mi geçicek gibisinden burda bazıları abartı görüyor ama evde çektiklerimi bir ben biliyorum tuvaletin yanında ağladığımı nefessiz kalıp buğulacağımı bir ben biliyorum ama işim de o kadar şeyler yaparken bende böyle annemde kalmam bana vicdan yapıyor

Sonuna kadar haklısınız ama işte biraz garip bir aileler bir buçuk senelik evliyim pek çözemedim hem sıkı düşkün düşünceli gibiler hem değil gibiler ama benim hamile olduğumu eşimin evde kalması gerektiğini hayatta düşünmezler.. inşallah geçer bazen böyle kalıcak diye çok korkuyorum garip bir şey ama evimi boşladığımı farkındayım dikkat etmemde gerekiyor etmeye çalışıcam artık hem iyi oluyor gibiyimde

Ne demek Allah yardımcınız olsun.size tavsiyem arada esinizle yuruyusler yapin.insana cok iyi geliyor hamilelikte.gece de cok gec degilse cevre uygunsa saat 22.00 de bile yurunur niye yurunmesin
Ben de cok buhranli atlattim hamileligimi.herseye aglardim.bu insanin elinde degil.bunu engellemek icin nefes alın.eve temiz hava aldirin.cam acın.perdeleri açin gunes girsin eve.

Çok zormuş ben bu kadarcıkta bile kötü oluyorken sizi düşünemiyorum ama ne güzel atlatmışsınız çocuğunuzla ailenizle çok güzel günleriniz olsun

Onlara başlamam gerekiyor eskiden yürüğüş yapıyordum onuda ihmal ettim eski tempoma dönmem gerek

Çok zormuş ben bu kadarcıkta bile kötü oluyorken sizi düşünemiyorum ama ne güzel atlatmışsınız çocuğunuzla ailenizle çok güzel günleriniz olsun
tesekkur ederım ınsallah sızı de guzel gunler beklıyor
enı sonu gecıyor hamılelık sayılı gun ... o bulantılar falan son 2 ay kalmıyor
son ayda bana bır enerjı geldı aman allahım kendıme ınanamadım vucut kendını doguma hazırlarken olurmus bu
esınız ve sız hepsının altından kalkarsınız

Anneniz haklı kadın bişi biliyor ki öyle diyor. Eşini evde yalnız bırakma bnce.. Ben de çok mide bulantısı çektim yemek yiyemediğim zaman oldu. Evimden kopmadım bu süre ile.. Eşim beni düşünerek annenlere göndereyim de dedi ben kabul etmedim onu düşünerek. . 3 aylıksınız 4. Ayda geçiyor zaten biraz daha sabredin

maddi durumunuz iyiyse eve haftalik yardimci alın. Temizlik + 1 haftalik sizin yiyebileceginiz yemekler yapsin. Eşiniz de az bucuk yardmci olursa 1 2 aya bu hassas durumunuz gecmis olur.
4 5 gun anne evinde olmak hic mantikli degil .

zor zamanlarinizda kendi çozumunuzu bulmaniz gerekir.

hem anneniz de ameliyatli hastaymis, yük olmamalisiniz.
gecmis olsun, bebeginizi saglikla alin kucaginiza ins

niye esiniz sizi gelip alacak diye aksam gece kadar bekliyorsunuz o kismi anlamadim,
gidin ailenizle gorusun donun sonra kendiniz.
boylece sorun kalmiyor

Evi eşi bırakmanız yanlış. Gebelikten desek 9 ay evi eşi yalnız bırakmak çözümmü peki? Isınacağız varsada olmaz. Sonra bebek doğdu eşim bizle ilgilenmiyor diye konu açarsınız. Ayrıca gebelikle ilişkili durum değil bence yemekten tiksinme fln neysede evden soğumak psikolojik..

Konu sahibi hamile kadın hassas kadındır ver o çok övülen erkeğe Bi doğursun Ben göreyim... Yahu eli kolu çıkıyor çocuğun belli bir ayda oynuyor karnında balık gibi... Bunu yaşasa korkudan ödü kopacak kaç erkek sayarım burada.... Laf ederlermiş. Milletin işi gücü kadına laf etmek zaten. Niye paşa bey evden soğur paşa beyin çorabı ütüsüzmü kalır işte bu nedenle iyiki eşiniz adam erkek değil.... Çünkü adam olan bir adamın karısı olmak önemli evden yada çocuktan soğur diye düşünmeyin zaten doğana kadar bir çok erkek baba olduğunun farkında değil.soğumak isteyen ağzınızla kuş tutsanız soğur bunu kadınlar külübü üyeleri iyi bilir . Haaa bu arada baba olup hala farkında olmayanlarda olabilir fakat sizin evliliğinizde kötü bir şey olmayacak hatta bu hassas durumda evde tek başınıza kalmayın kesinlikle

Evden soğumayı zaten gebeliğe bağlamıyorum psikolojik olduğunu veya mevsimsel olduğunu düşünüyorum kışın evime aşıktım çıkasım yoktu boş oturmak bile keyif verirdi ne zamanki ev sıcaktan hamama dönmeye başladı (çatı katı ve güneşi akşama kadar ful alıyor baya sıcak oluyor hiç sevmem) evden uzaklaşmaya başladım

Ben dediğnizden pek anlayamadım sonu hariç kime sinirlendiğinizi en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…