- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
AhahahSimdide bosanalım diorum :/ de eşine bakalım ozaman ne diycek
Yaa bide taa sevgililigimizin ilk zamanları memlekette ise girme durumum vardı hemen annesini yolluyordu istetmeyeya al işte en çekindiğim konulardan biri ilerde böyle sorun oluyo işte
ben bu tarz girişimlerin hep erkekten gelmesi taraftarıyım
neyse olan olmuş eşinde saçmalamış silah mı dayadım kabul etmeseydin falan diyin bari bilemedim
Simdide bosanalım diorum :/ de eşine bakalım ozaman ne diycek
Ahahah
İyi fikir diyeyim bakalım :)
oğlumu severken aman oğlum sen baban gibi saf olma hiç bir kadın seni evlenmek için kandirmasın diyorum
Boşanalım kelimesini tehdit cümlesi gibi kullanmayın.Maalesef gözlemlediğim tüm erkekler geri adım atmıyor.Bir inat uğruna bile boşanabiliyor siz dediğinizle hebe hübele diye kalırsınız.
İnat ugruna bosanıyosa yolu acık olsun zaten canim boyle adamdanda hayır gelmezkı
pirayegibi Size önerim;
Konuşmak konuşmak ve konuşmak.Küslük,tripler fln bunları uzun süreli ilişkilerde evililiklerde yemez erkekler.Alıp karşına Bana bunu hissettiriyorsun ama kimse kimseyi zorla evlendirmedi.Durum bundan ibaretti sende tercihini benden yana kullandın.Bu kadar basit dersiniz.Daha da uzatıyorsa duymamazlıktan gelceksin.Sıkıldığını ve bir erkeğe bu kadar uzatmanın yakışmadığını alttan almayarak söylersin.Ne çok sevimli ne çok nemrut ol.nokta atışı yap.İnan tecrübeyle sabit ben çok zor bi insan olan eşimi 10 yıl birliktelikte son beş yıl yola getirdim ...
Desene ben imzayı da zorla mı attırdın 3 sene ben kendi kendime mi Flört ettim de madem meraklıydın evlenmemeye gitseydin askere de bakalımAhahah
İyi fikir diyeyim bakalım :)
oğlumu severken aman oğlum sen baban gibi saf olma hiç bir kadın seni evlenmek için kandirmasın diyorum
iyi de 3 sene olmuş evleneli, ne gibi bi sıkıntı var da bunu diyor?
Başka söylemek istediğiniz bişey varmı.Boşanalım kelimesini tehdit cümlesi gibi kullanmayın.Maalesef gözlemlediğim tüm erkekler geri adım atmıyor.Bir inat uğruna bile boşanabiliyor siz dediğinizle hebe hübele diye kalırsınız.
pirayegibi Size önerim;
Konuşmak konuşmak ve konuşmak.Küslük,tripler fln bunları uzun süreli ilişkilerde evililiklerde yemez erkekler.Alıp karşına Bana bunu hissettiriyorsun ama kimse kimseyi zorla evlendirmedi.Durum bundan ibaretti sende tercihini benden yana kullandın.Bu kadar basit dersiniz.Daha da uzatıyorsa duymamazlıktan gelceksin.Sıkıldığını ve bir erkeğe bu kadar uzatmanın yakışmadığını alttan almayarak söylersin.Ne çok sevimli ne çok nemrut ol.nokta atışı yap.İnan tecrübeyle sabit ben çok zor bi insan olan eşimi 10 yıl birliktelikte son beş yıl yola getirdim ...
Kaptancım yanlıs anlamazsan bişi sorabilirmiyim merakımdan soruyorum valla
Çok teşekkür ederim haklısınız gerçekten ama nemrut biriyimBoşanalım kelimesini tehdit cümlesi gibi kullanmayın.Maalesef gözlemlediğim tüm erkekler geri adım atmıyor.Bir inat uğruna bile boşanabiliyor siz dediğinizle hebe hübele diye kalırsınız.
pirayegibi Size önerim;
Valla bilmiyorum inanın ben böyle bir konuşma hatırlamıyorum bileEvlenmek istemiyorsa ayrılsaymış eşinizde, tamam demek yerine ben hazır değilim de diyebilirdi. Sıkışınca ne bulacaklarını şaşırıyor bu erkekler.
sor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?