Sanki zorla evlendik

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
Merhaba kk hanımları
Uzatmadan konuya gireceğim
Eşimle 3 yıl flört döneminden sonra evlendik evliliğimizde de 3 yıl bitti
Sevgililik döneminde benim okulum bittiği için memleketime dönecektim yaşadığımız yer küçük bir ilçe ve her gün görücü gelen bir yer malesef
İlişkimiz ciddi ve evlilik temelliydi
Eşim o zaman askere gidecekmis bende askere gitmeden nisanlanalim demişim ama hatırlamıyorum böyle bir cümle kurduysam bile sebebi bir kaç görücü geldiği zaman babam bundan bunalip madem ciddi gelsin istesin diyeceği içindir ki hatirlamiyirum eşim bir kaç defadir sanki ben onu benimle zorla evlendirmişim gibi muamele ediyor ben askere gideceğim dedim sen evlenelim dedin diyor ve ben artık bu durumdan çok kırılmaya başladım ona iyi bir ders vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum.
Benim derdime de bir el atin kk nin akıllı kadınlar yaa

Yaa bide taa sevgililigimizin ilk zamanları memlekette ise girme durumum vardı hemen annesini yolluyordu istetmeye
Benden gelen bir adım değil yani
Kendisi hep bu moddaydı zaten

Simdide bosanalım diorum :/ de eşine bakalım ozaman ne diycek

Boşanalım kelimesini tehdit cümlesi gibi kullanmayın.Maalesef gözlemlediğim tüm erkekler geri adım atmıyor.Bir inat uğruna bile boşanabiliyor siz dediğinizle hebe hübele diye kalırsınız.

pirayegibi Size önerim;

Konuşmak konuşmak ve konuşmak.Küslük,tripler fln bunları uzun süreli ilişkilerde evililiklerde yemez erkekler.Alıp karşına Bana bunu hissettiriyorsun ama kimse kimseyi zorla evlendirmedi.Durum bundan ibaretti sende tercihini benden yana kullandın.Bu kadar basit dersiniz.Daha da uzatıyorsa duymamazlıktan gelceksin.Sıkıldığını ve bir erkeğe bu kadar uzatmanın yakışmadığını alttan almayarak söylersin.Ne çok sevimli ne çok nemrut ol.nokta atışı yap.İnan tecrübeyle sabit ben çok zor bi insan olan eşimi 10 yıl birliktelikte son beş yıl yola getirdim ...

Evlenmek istemiyorsa ayrılsaymış eşinizde, tamam demek yerine ben hazır değilim de diyebilirdi. Sıkışınca ne bulacaklarını şaşırıyor bu erkekler.

Evlenmişsiniz 3 yıl geçmiş halen neyin davası bu? Silah zoruyla evlenmiş değilsiniz ya. Askerliğini halen yapmadı mı eşiniz?

Ahahah
İyi fikir diyeyim bakalım :)
oğlumu severken aman oğlum sen baban gibi saf olma hiç bir kadın seni evlenmek için kandirmasın diyorum
Desene ben imzayı da zorla mı attırdın 3 sene ben kendi kendime mi Flört ettim de madem meraklıydın evlenmemeye gitseydin askere de bakalım

Başka söylemek istediğiniz bişey varmı.
Evlilik çocuk ve es le ilgili.
Belli ki akıllı bir kadinsiniz
Tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Evlilik gibi büyük bir sorumluluk, ağır mı geldi acaba kendisine?

Sık sık bunu diyor olmasının altında başka sorunlar olabilir mi?

Şaka yoluyla takılıyor da olabilir size...

Çok teşekkür ederim haklısınız gerçekten ama nemrut biriyim
Hemen resti çekesim geliyor

Bikaç konuda senın yorumlarına denk geliyorum hepte aklımdan geçiyo (neden acaba) mesela konu sahibine soru soruyosun cevap geliyo sonra bı baska daha soru soruyosun. Merak ettiğin içinmi yoksa şüpheci oldugun içinmi sorular soruyosun .BN mesela cok merak ediyodum .Şimdiki sorunuda gorunce ogrenmek ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…