Sanki zorla evlendik

iyi de 3 sene olmuş evleneli, ne gibi bi sıkıntı var da bunu diyor?
Bilmiyorum ki
Annesi buradaydı yine sağolsun herseyi halletti gitti giderken huzurumuzuda götürdü
Herhalde eşimde bende buradan mı vurayim dedi bilmiyorum ki bir konu açtı taa buraya kadar geldi

Evlenmişsiniz 3 yıl geçmiş halen neyin davası bu? Silah zoruyla evlenmiş değilsiniz ya. Askerliğini halen yapmadı mı eşiniz?
Evlenmişsiniz 3 yıl geçmiş halen neyin davası bu? Silah zoruyla evlenmiş değilsiniz ya. Askerliğini halen yapmadı mı eşiniz?
Çok ayrıntıya girmeden söyle diyeyim eşimin askerlik yapma gibi bir durumu biz evlendikten sonra netlesti ondan önce böyle bir durum söz konusu değildi

bilinçli değil ya. sanırım çok saçma geldiği için bazı şeyler kafamda oturtabilmek için soruyorum.
bu konuda da konu sahibi eşinin söylediğini yazmış. ama neden söylediğini yazmamış. yani durup dururken mi söylüyor, neden söylüyor? altında yatan başka bişey mi var? bilebilmek için.

Kafana silah mı dayadık pişmansan çık git ben sensiz de var olabiliyorum diye bir cinnet geçir bal bir daha diyor mu

anladım :) ben hiç oyle dusunmuyorum ya direk yazılana odaklanıyorum oyüzden merak ettım. Tskler :)

Kimse kimseyle zorla evlenmez.
İlk adım sizden geldiği için totosu tavan yapmış belli ki.
Şimdi de başınıza kakıyor.
Evlilikten çok şikayetçiyse boşansın madem.
Haklısınız gerçekten ben fazlasıyla fedakâr olduğum için sen bunu konuşabiliyorsun benimle zaten dedim

Haklısınız gerçekten ben fazlasıyla fedakâr olduğum için sen bunu konuşabiliyorsun benimle zaten dedim

Kesinlikle..
Hiç alttan almayın daha çok tepenize çıkar.
Bundan sonra tavrınız sert olsun bu konuda ki yüz bulup aynı şeyi tekrarlamasın.
Burnu güzel bi sürterse aklı başına gelir.

aradan 3 yıl geçmiş hala bu mevzuları açması enteresan geldi bana şimdi mi aklı başına gelmiş eşinin o zamanlar aklı nerdeymiş

Kesinlikle..
Hiç alttan almayın daha çok tepenize çıkar.
Bundan sonra tavrınız sert olsun bu konuda ki yüz bulup aynı şeyi tekrarlamasın.
Burnu güzel bi sürterse aklı başına gelir.
Böyle birşey konusabildigine göre çok çok tepemde galiba
Ben kızıp üzülüncü hemen ben yanlış anlamış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…