Sanki zorla evlendik

E tamam eşiniz bu sebeple baskı ve stres hissediyor.. Bu sözlerinin nedeni de bu.
İşte olay burada değişiyor kiii
Kendisi bütün flört dönemi boyunca bana askerlik yapmayacağını söyledi ve bende bu yüzden evlendim evlendikten sonra konu kendince bu yöne çevrildi

İşte olay burada değişiyor kiii
Kendisi bütün flört dönemi boyunca bana askerlik yapmayacağını söyledi ve bende bu yüzden evlendim evlendikten sonra konu kendince bu yöne çevrildi
Askerlik yapmayacağım derken? bedelli yapacağım falan mı dedi... TR de askerlik yapmamak için bir de çürük raporu almak dışında yol var mıydı?
Bir de nişanlanmış olsanız bile askere gider gelir sonra evlenirdiniz. Bilemedim.

Takılıyordur size ya. Benim dedem de ananeme, beni görünce kiraz ağacından düştü derdi. Babam da anneme, seni almasam evde kalıyordun diye takılır hep. Bence takılıyor size. Yani, başka problemleriniz var mı ki ciddiye alıyorsunuz.

Bence erkeklerin her dediğine takılmamak lazım. Ne kadar ciddiye alırsan o kadar çok üsteliyorlar bence.
Biz sevgiliyken bana 60 bin ver seni burdan götüreyim derdi bizimkisi, ne alaka dedim. Senin tayin zor yaa işte nikah yaparız sen istediğin yere tayin olursun falan dedi. Ben de benim niyetim tayin olsa şimdiye kadar evlenip gitmiştim dedim.
Velhasıl öyle böyle bizim ilişki devam etti. Hiç oturup ciddi ciddi evlenmeyi konuşmadık. Sonra bi gün kendi dedi. Evlendik.
Hala arada sırada paracıkların için evlendim diye söyler ben de güler geçerim. Tamamen şaka olduğunu düşünmüyorum ama çok da takılmıyorum:)
Ki ben baya alıngan biriyim ama yine de takmam :))

Ahahah
İyi fikir diyeyim bakalım :)
oğlumu severken aman oğlum sen baban gibi saf olma hiç bir kadın seni evlenmek için kandirmasın diyorum
Bence "boşanmak" kelimesi içeren şakalar yapmayın, yarın bi gün onun ağzından da duyduğunuzda çok zorunuza gider.
Bence siz oğlunuz üzerinden gayet sempatik şakalar yapıyormuşsunuz.

Peki bunu şaka gibi mi söylüyo eşiniz tam olarak maksadı ne yani ben onu anlayamadım?

sakın öyle deme bence ..belkide beklediği cevap burdur :):)))))
bence sen CANIM İSTEDİ seni aldım
canım ne zaman isterse bırakırım ..şimdi paşa paşa otur de :))))))
:)) gercektn adamın düşüncesi bosanmaksa konu sahibi demese bıle bı yerde patlak verck bu adam

Bazı insanlar böyledir sıkışınca suçu başkasına atarlar yaptıklarının sorumluluğunu almak istemezler. Ben olsam şakaya vurur nikah memuru hiç bir baskı altında kalmadan eş olarak kabul ediyor musunuz diye de sormuştu ama meğer ben seni baskı altına almışım görüyor musun şu işi filan derim ya da evlendik fena mı oldu işte seni kendi hakkını savunabilecek biri haline getirdim bak önceden diyemiyordun artık diyorsun bunları filan derdim :) sen sinir olacağına o sinir olsun boş ver

Evlenme teklifi etmeden siz söylediyseniz haklı adam.
Zorla tektaş aldırıp bizamanlar pırlantalar aldıran adam nerde sitemiyle aynı olmuş.

Konunun tamamını okumadım ama genelde bu tarz durumlar erkeklerin evliliğin sorumluluğundan bunaldığı durumlarda ortaya çıkıyor. Maddi manevi evlilik oturmadan çocuk yapılmışsa, sorumluluklar artmış, maddi geçim zorlaşmışsa insanlar bunalıp eşini suçlamaya başlayabiliyor. Sizde bu tarz durumlar var mı bilmiyorum ama bunları bir irdeleyin derim.

Belki eşiniz evin tüm maddi yükünü çekiyor ve zorlanıyordur...

kesinlikle katılıyorum. erkek isteyecek erkek mücadele edecek. herşeyi erkek düşünecek. sonra bir tarafları tavana değiyor. kendilerini lutuf gibi görüyorlar.

Yaa ilk zamanlar ciddiye almıyordum ama bu bir kaç kez olunca artık ciddi olduğunu düşünüyorum
Ya bebek olduğu için eskisi gibi olamadık bir türlü tek problemimiz bu

:)

esinin senin kadar bu konuya takildigini dusunmuyorum
klasik Türk erkeği egosu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…