- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi pirayegibi
-
Eşim bunu istese gerçekten bir dakika bile durmaz buna eminim ama hemen boşanmayı ortaya atmak istemiyorumsakın öyle deme bence ..belkide beklediği cevap burdur :):)))))
bence sen CANIM İSTEDİ seni aldım
canım ne zaman isterse bırakırım ..şimdi paşa paşa otur de :))))))
Ayy çok hoşsunuz gerçektenKafasına silah dayamadin ya ,aklı yok muydu ? bide diyelim ki dedin ,geçerli sebeplerin de varmış ,zorlamamissin ki ..eşin sebep arıyor huzur bozmaya .saçmalığın daniskası. .ben olsam , git kendini köprüden at derim . Madem herşey benim dememle oluyor ..toplu temizlik ,kafa rahat :)))
Bazı insanlar böyledir sıkışınca suçu başkasına atarlar yaptıklarının sorumluluğunu almak istemezler. Ben olsam şakaya vurur nikah memuru hiç bir baskı altında kalmadan eş olarak kabul ediyor musunuz diye de sormuştu ama meğer ben seni baskı altına almışım görüyor musun şu işi filan derimya da evlendik fena mı oldu işte seni kendi hakkını savunabilecek biri haline getirdim bak önceden diyemiyordun artık diyorsun bunları filan derdim :) sen sinir olacağına o sinir olsun boş ver
Diyorum zaten ahh sen ne safmışsın kanmasaydın bana diyorumSen de bu kadar saf olmayaydın de.Erkekler patavatsız varlıklar bunu hepimiz biliyoruz.Pek ciddiye almamalısın.Benim eşim de hep erken evlendik diyor.Senin yaşın normaldi ama ben küçüktüm,beni küçük aldın der her seferinde :) Yani çok önemsemeyin,Hergün ayrı boşboğazlık yapıyorlar.
Takılsa böyle birşey dile getirir miesinin senin kadar bu konuya takildigini dusunmuyorum
klasik Türk erkeği egosu malesef
:)Ayy çok hoşsunuz gerçekten
Adam nerden ne bulacağını şaşırdı
Bide aslında onu demek istememişte hani ailen seni zorlamı verirdi yok deme hakkın yokmuydu diyor
Adam takmış kafaya 3 yıl önce ki meseleyi
iste takilmiyoTakılsa böyle birşey dile getirir mi
ahah ya çok tatlısınız :))Ahahah
İyi fikir diyeyim bakalım :)
oğlumu severken aman oğlum sen baban gibi saf olma hiç bir kadın seni evlenmek için kandirmasın diyorum
bence evet ben istedim, istediğim şeyin önüne geçemezsin. böyle konuşmaya devam edersen ayrılmak isterim onu da engelleyemezsin de. kimse kimseyi zorla nikahında tutmuyor pişmansan kapı orda de. bu adamlar deli midir nedirMerhaba kk hanımları
Uzatmadan konuya gireceğim
Eşimle 3 yıl flört döneminden sonra evlendik evliliğimizde de 3 yıl bitti
Sevgililik döneminde benim okulum bittiği için memleketime dönecektim yaşadığımız yer küçük bir ilçe ve her gün görücü gelen bir yer malesef
İlişkimiz ciddi ve evlilik temelliydi
Eşim o zaman askere gidecekmis bende askere gitmeden nisanlanalim demişim ama hatırlamıyorum böyle bir cümle kurduysam bile sebebi bir kaç görücü geldiği zaman babam bundan bunalip madem ciddi gelsin istesin diyeceği içindir ki hatirlamiyirum eşim bir kaç defadir sanki ben onu benimle zorla evlendirmişim gibi muamele ediyor ben askere gideceğim dedim sen evlenelim dedin diyor ve ben artık bu durumdan çok kırılmaya başladım ona iyi bir ders vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum.
Benim derdime de bir el atin kk nin akıllı kadınlar yaa
bebek olmadan önce mükemmeldi ama artık değil malesef:)
Sebep arıyor diyorum ya ..aranız nasıl ?
Neden söyledin diyorumAl karşına adam gibi konuş de ki senin mutsuz olduğunu düşünmeye başladım beni istemediğini eğer git dersen giderim bir dakika durmam diye ciddi ciddi konuşun bakalım hir daha diyebiliyor mu boşanma kelimesinin ben de sürekli kullanılmasına karşıyım ama afam aranıyor
Ben çalışan bir bayanımKonunun tamamını okumadım ama genelde bu tarz durumlar erkeklerin evliliğin sorumluluğundan bunaldığı durumlarda ortaya çıkıyor. Maddi manevi evlilik oturmadan çocuk yapılmışsa, sorumluluklar artmış, maddi geçim zorlaşmışsa insanlar bunalıp eşini suçlamaya başlayabiliyor. Sizde bu tarz durumlar var mı bilmiyorum ama bunları bir irdeleyin derim.
Belki eşiniz evin tüm maddi yükünü çekiyor ve zorlanıyordur...
O zaman yol yapıyor ,katmerli sebep arıyor :)bebek olmadan önce mükemmeldi ama artık değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?