- 18 Temmuz 2023
- 55
- 61
- 3
- Konu Sahibi pusulamruzgarr
-
HayırMerhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Hayatını karartmak istiyorsan şans ver.12 sene çok değil mi bence sen bu adama bağlanıp emek verdiğin için vazgeçemiyorsun.Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
VermeMerhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Siz burada milletin dertleriyle alay ederek bocek gibi ezilmiş içsel egonuzu ve sarsılmış özdegerinizi bu şekilde yükseltmeye çalışıyorsunuz muhtemelen. Ya da sadece etkileşim almayı seven ergenlerdensiniz, bilemedim.Ben verirdim. Kumarı da bıraktırmazdım. Belki milyoner olacak,önüne taş koymanın manası yok.
atomu parçaladın waw.yahu herkese açık sayfamda yazdığım soruyu fuhuş üstü yakalamış gibi buraya yazınca ne oluyor?Siz burada milletin dertleriyle alay ederek bocek gibi ezilmiş içsel egonuzu ve sarsılmış özdegerinizi bu şekilde yükseltmeye çalışıyorsunuz muhtemelen. Ya da sadece etkileşim almayı seven ergenlerdensiniz, bilemedim.
Ama size tavsiyem milletle alay edeceğinize gidin eski kocanizin ismini cismini nasıl yeni sevgilinizden saklarsiniz ona kafa yormaya devam edin.
Öyle gelene boyle gelirler
Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Ne mi oluyor? Sizin yaptığıniz ne oluyorsa tam olarak o oluyoratomu parçaladın waw.yahu herkese açık sayfamda yazdığım soruyu fuhuş üstü yakalamış gibi buraya yazınca ne oluyor?
Bu nasıl bir yargı? Aynı ortak hesabı paylaşmadan, aynı evde yaşamadan (ki yeri geliyor kaç yıllık eşler bile sonradan ogreniyor) kimin ne oynadığını nereden bilebilirsiniz? Yüz ifadesine yansimiyor bu kimsenin12 yıldır tanıdığım arkadaşım/sevgilim, bu şekilde ilaç ve psikoterapi gerektirecek kadar kumar bağımlısı hale geldiyse ve ben en başında bu durumu fark edemediysem ben önce kendim bir psikolog ile görüşürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?