Sans verir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

12 seneden bahsediyoruz. Hiç mi maddi durumunda farklılık harcamalarında gariplik fark etmedin? Hiç mi aranızda ben bu ay çok harcadım/az harcadım, param yetti/yetmedi muhabbeti geçmedi? 1-2 yıl, 12 yıldan bahsediyoruz.

Ne kadar sure oynamis? Senden ne kadar sure saklamis? Bunlar onemli
Bulundugumuz zamanda herkes kolay para kazanma pesine dustu
Bunu farkedip terapi almasi iyi bir adim
Ama sonucuna bakmak lazim
Ben olsam tedavi suresince yanindayim
Ama bir daha boyle birseye kalkisirsan bundan sonraki hayatinda ben olmayacagim kesinlikle bunu da bil derdim
12 yillik iliski cok uzun bir de, acaba evlilik konularina giriseceksiniz maddiyati toparlamak icin yetebilmek icin mi boyle bir yola sapti diye dusunmedim degil

Okuduğunu anlamiyorsun heralde?? 12 yıldır olan bir durumdan mi bahsetmisim ben? 'Son zamanlarda' yazmisim özellikle. En basindan onlem almak istedi bagimlilik boyutuna ulasmasin diye. Para muhabbeti gecmedi tabiki, herhangi bir sıkışma olmadı. Anlayip anlayamamış olma mevzusu yok yani. Okuduğunuzu anlama yetisi gelistirmeden kimseye psikolog önermeyin derim

Kumarın öncesi sonrası olmaz,öyle güzel yalan söylerler ki bu işi yapanlar,herkes ayakta uyur.Hayatınızı mahvetmek istiyorsanız buyurun bir şans verin.

Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
12 yıl kalan ömrünün yanında hiçbir şeydir. Bu kadar uzun ilişkin olduğuna göre çok küçük yaşta başlayan bir ilişki. Bir kaç sene beklemeden terapi sonucu falan alınmaz bağımlılıklar her zaman risktir. Ve tedavi olması gerektiğine göre uzunca bir de geçmişi olmalı bu işin. Geçmişe değil geleceğe bak, uzaklaş.

Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Kesinlikle hayır. Düzelsin öyle gelsin. Evlilik öyle hayallerde ki gibi toz pembe değil. Bir bakın bu konularda ne sıkıntılar çeken var bu sitede. Millet sırf kumar için eşinden ayrılmayı düşünüyor. Siz sevgiliden kopmak istemiyorsunuz . Açın kızlar gözlerinizi

Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir

Bir şans verir gözlemlerdim. Ama asla maddi destekte bulunmazdım.
Ondan sonra en ufak bi hatasında direk ayrılırım.

Ben verirdim. Kumarı da bıraktırmazdım. Belki milyoner olacak,önüne taş koymanın manası yok.
Adam kazanıyor olsa terapi sözü etmezdi ya şimdiye kadar hiç kazanamamış ki iyice dibi görmeyeyim diyor bence. Ya da başka bir bit yeniği var bilemiyorum. Bağımlılar öyle kolay kolay aydınlanma yaşayıp yakınları iteklemeden kurtulma derdine düşmez. Ben konu sahibinin dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. İşin içinden başka pislikler çıkmasın.

12 yıllık sevgililik fazla uzun değil mi? Ha tabi evliliği hiç düşünmüyorsanız o başka. Ama aksi halde yıllarınıza yazık.
Şans da vermem kumar çok kötü bir illet, kolay bırakılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…