- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.839
- 123
- Konu Sahibi pusulamruzgarr
-
Bu nasıl bir yargı? Aynı ortak hesabı paylaşmadan, aynı evde yaşamadan (ki yeri geliyor kaç yıllık eşler bile sonradan ogreniyor) kimin ne oynadığını nereden bilebilirsiniz? Yüz ifadesine yansimiyor bu kimsenin
Okuduğunu anlamiyorsun heralde?? 12 yıldır olan bir durumdan mi bahsetmisim ben? 'Son zamanlarda' yazmisim özellikle. En basindan onlem almak istedi bagimlilik boyutuna ulasmasin diye. Para muhabbeti gecmedi tabiki, herhangi bir sıkışma olmadı. Anlayip anlayamamış olma mevzusu yok yani. Okuduğunuzu anlama yetisi gelistirmeden kimseye psikolog önermeyin derim12 seneden bahsediyoruz. Hiç mi maddi durumunda farklılık harcamalarında gariplik fark etmedin? Hiç mi aranızda ben bu ay çok harcadım/az harcadım, param yetti/yetmedi muhabbeti geçmedi? 1-2 yıl, 12 yıldan bahsediyoruz.
Kumarın öncesi sonrası olmaz,öyle güzel yalan söylerler ki bu işi yapanlar,herkes ayakta uyur.Hayatınızı mahvetmek istiyorsanız buyurun bir şans verin.Okuduğunu anlamiyorsun heralde?? 12 yıldır olan bir durumdan mi bahsetmisim ben? 'Son zamanlarda' yazmisim özellikle. En basindan onlem almak istedi bagimlilik boyutuna ulasmasin diye. Para muhabbeti gecmedi tabiki, herhangi bir sıkışma olmadı. Anlayip anlayamamış olma mevzusu yok yani. Okuduğunuzu anlama yetisi gelistirmeden kimseye psikolog önermeyin derim
EvetMerhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
12 yıl kalan ömrünün yanında hiçbir şeydir. Bu kadar uzun ilişkin olduğuna göre çok küçük yaşta başlayan bir ilişki. Bir kaç sene beklemeden terapi sonucu falan alınmaz bağımlılıklar her zaman risktir. Ve tedavi olması gerektiğine göre uzunca bir de geçmişi olmalı bu işin. Geçmişe değil geleceğe bak, uzaklaş.Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Kesinlikle hayır. Düzelsin öyle gelsin. Evlilik öyle hayallerde ki gibi toz pembe değil. Bir bakın bu konularda ne sıkıntılar çeken var bu sitede. Millet sırf kumar için eşinden ayrılmayı düşünüyor. Siz sevgiliden kopmak istemiyorsunuz . Açın kızlar gözleriniziMerhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir
Adam kazanıyor olsa terapi sözü etmezdi yaBen verirdim. Kumarı da bıraktırmazdım. Belki milyoner olacak,önüne taş koymanın manası yok.
12 yıllık sevgililik fazla uzun değil mi? Ha tabi evliliği hiç düşünmüyorsanız o başka. Ama aksi halde yıllarınıza yazık.Merhaba. 12 yillik erkek arkadasiniz son zamanlarda kumara bulassa ve bundan pisman olsa. İlaç ve psikoterapi tedavisi alsa kendi isteğiyle. Destek olur muydunuz? Bir sans verir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?