Şans vermeli miyim ?

Çok haklısınız

İlk tanışmada yüzyüze tanıştık. Ve ilk zaman bunu yapan beni sonradan hiç umursamaz gibi geldi bana

Yuz yuze gorusmediniz sandim ben, yuz yuze gorusup bunu yapiyorsa daha fena. O adam sizi begense aslllaaaa 13 gun sessiz kalmazdi, kacirmak istemezdi istedigi kadar yogun olsun gerekirse tuvaletteyken mesaj cekerdi ama yazardi.
Sizi cokta begenmemiş bence ailesinden birileri goruş goruş bir taniş diye kafasini utulemiş o yuzden size donmus bile olabilir.

Annesi ve teyzesiyle birlikte bayram ziyaretine gelip tanıştılar

Sen adamdan hoslandin mi? Arada bir çekim olduğunu düşünüyor musun?
Eğer sen de sadece denk görüldüğünüz için tanistiysan,zamanla taniyacaksan
Bana başka bir yerden haber bekliyor ama olmayınca tekrar bana haber gönderdi gibi geldi,yani yedekte tutulmuşum gibi hissettim kendimi
su olaya neden takıldın ki?
Bu dünyanın ennn doğal şeyi değil mi? Belki bu sekilde görüşüp memnun kalmadığı biri vardır,öncesinde onunla komple bitirmistir. Ya da ramazanda başkasıyla tanışmıştır,kız pek oralı olmamistir. Önce kızın reddinden emin olup sonra sana gelmiştir.
Mantık cervecesinde tanismissin yani, bu olay cooooookk doğal değil mi sence de?

Tanıştık bayramın son günü. Sonra numaramı istedi ve ses yok 13 gün. Tanıyalım dedi o gün

Tabi ki başkalariyla denemesi normal ama biriyle tam bitirmeden başkasıyla tanışmak pek etik değil. Ben olumlu ya da olumsuz bir şey hissetmedim ilk tanışmada.

Belli yaşa gelmiş insanların hala iletişimi böyle kurması bana hoş gelmiyor.
Hadi normal diyelim numaranızı teyzesi aracılığı ile aldı.
Sonrasında iletişime geçEmeme sebebini teyzesi ile iletmesinin ne manası var.
Belki de adam evlilik falan düşünmüyor etrafındakiler baskı yapıyor.
Sizinle ilgili değil kendiyle ilgili bir durum olabilir.
O yüzden boşverin kendinizi üzdüğünüze değmez.

Tabi ki başkalariyla denemesi normal ama biriyle tam bitirmeden başkasıyla tanışmak pek etik değil. Ben olumlu ya da olumsuz bir şey hissetmedim ilk tanışmada.
İyi de bayramda denk gelmissiniz tanışmışsiniz. Çok planlı programlı,pastanede keşkül yemeli bir bulusma değil ki.
Tabii ki secenekleri değerlendirecek, sen de o da tabii ki daha akla mantığa ,gonle yatan adayı seçeceksiniz. Çok da kasma yani,işi bu kadar yokuşa sürmeye gerek yok.
Benim bir arkadaşım vardı, yaşı 27ydi o zamanlar. Yeri gelir her haftasonu ayrı adamla tanisma yemeğine çıkardı hep yengeler,teyzeler,amcalar falan birini bulurdu kıza. En son birini seçti evlendi .
O arada mesela biriyle yemeğe çıkınca otekiyle tam bitirmedigi olurdu. O yüzden bana normal geliyor . Ne zaman ki kocasi olacak kisiden emin oldu, herkesle bağını kesti, çocuğu aileye ilan etti. Sonra zaten söz nişan , evlendiler.
Aynı şekilde nabrut diye bir blogcu var. Çok ilginç bir sayfası var, tüm gorucu randevularini yazardı dizi gibi o da aynı şekilde bir sürü kişiyle tanıştı durdu,en son evlendi.
Yani bana normal geliyor.
Eğer adamdan hoslandiysan ilk andan bu kadar triplenme. Bir şans ver.
Ha hoslanmadiysan, tipini,boyunu, mesleğini,anasini beğenmediysen yol ver gitsin

Aynı anda birden fazla kişiyle, görücü usulü adı altında görüşmek; çok çirkin bir davranış bence.Bunun adı da görücü usulü değil.

Teşekkür ederim

Planlı ve amaç belirtilerek tanıştırıldık

Aynı anda birden fazla kişiyle, görücü usulü adı altında görüşmek; çok çirkin bir davranış bence.Bunun adı da görücü usulü değil.
40 yasinda bir adam ramazan-bayram gibi toplu ortamlara girilecek zamanda acaba kaç kişi ile tanisiyordur bana göre normal. Benim çevremdeki kizlarin tamamı bu şekilde. Hatta saatlerce Ahmet'in işi daha güzel ama Mehmet'in gözleri mavi muhabbeti yapıyorlar,hangisini secsem diye tabii bu görüştüğü aylar boyunca degil. İlk tanışma kahvesinden,tatlisindan sonra. Adayları eleye eleye buluyorlar en gönlüne uygun olanı. Bazen onların gönlüne uyan onları kabul etmiyor falan, daha yetersiz adaya bakiyorlar o zaman.
Bana normal geliyor. Sonuçta mantık evliliği .bir tanismakla,bir çay içmekle kimse kimseye sadakat borcu vermez. AMA eğer 'uygundur,goruselim' diye devam ediyorsa tabii ki diger bütün adaylara hoscakal demesi lazım. Benim bahsettiğim bu ilk aşamada gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…