- 7 Aralık 2018
- 7.157
- 18.397
- 248
- 28
İyi de neye istinaden gönlü olacak? Biraz görücü usulü gibi bir şey daha ilk defa buluşacaklar. Gönlü olup olmaması ileriki mevzularNe istediğini bilmeyen biri diye yorumladım. 40 yaşındaki insanın gönlü varsa her türlü arayıp sorardı. Başkası da olabilir dikkat et derim.
Yüz yüze görüşmüşler sanırım ilk intibaa önemlidir. Belki de hoşuna gitmemiştir. Ne bilicen kıızİyi de neye istinaden gönlü olacak? Biraz görücü usulü gibi bir şey daha ilk defa buluşacaklar. Gönlü olup olmaması ileriki mevzular
Ya da daha güzelini bulabilir miyim beklentisi.Ne istediğini bilmeyen biri diye yorumladım. 40 yaşındaki insanın gönlü varsa her türlü arayıp sorardı. Başkası da olabilir dikkat et derim.
Teyzesi bugün ben yok diyince çok üzüldü diye belirttiİyi de neye istinaden gönlü olacak? Biraz görücü usulü gibi bir şey daha ilk defa buluşacaklar. Gönlü olup olmaması ileriki mevzular
Öyle düşünme begenmediyse istediği güzele kadar yolu var boşver.Ya da daha güzelini bulabilir miyim beklentisi.
Kararsız kaldım ben de.Evet ama ilk buluşma daha farklı bir şey. Kafasında muhakeme edip hazır olup olmadığına iyice karar verdikten sonra yazmış da olabilir. Ben olsam görüşürdüm
Bir dene ama başlarda bağlanmamaya çalış tanı.Ben yine her türlü görüşürüm ama kalbim kırılsın istemiyorum yarı yolda bırakılıp.
Gidin buluşun her şeyi analiz etmeyin böyle. İşi gücü olan insanlar için 13 gün çok bir süre değil. Görüşünce sorarsınız neden yazmadığını.Kararsız kaldım ben de.
Kendisi tamam dedi,sonra teyzesine arattırdıKabul etmemekle en iyisi yapmışsınız.Istedikleri zaman sizin gorusebileceginizi nasıl düşünürler.Mahcup bir şekilde sormaları gerekirdi.Cok tanımak istiyorsa o seni arasın ikna etsin.Kismette varsa zaten olur.
Teşekkür ederim yorumlarınız içinGidin buluşun her şeyi analiz etmeyin böyle. İşi gücü olan insanlar için 13 gün çok bir süre değil. Görüşünce sorarsınız neden yazmadığını.
Yalan bence bi planı varmış olmamış gibi geldi banaHerkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
Tamam canim belki vakti yoktur gercekten. Tanimadan onyargili olmaİşi için şehir dışındaymış. Benim işim de çok yoğun. Bana sadece 2 dakika bu durumu söyleseydi anlardım,bunu düşünemedim dedi.
Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?
NedenRainy sen hiç konuşma dşclsğmc
eh çekine çekine bu yaşına kadar bekar kalmış olabilir40 yaşında çekinen adamdan hiçbir hayır gelmez.
Siz böyle biriyle hayatınızı birleştirmek istiyor musunuz?40 yaşında siz hayir diyince teyzesi araya giriyor.Yani hadi çok çekingen arayamadi mesaj atabilirdi 13 günlük sürede görüşmeyi düşünüyorsa.Kendisi tamam dedi,sonra teyzesine arattırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?