Şans vermeli miyim ?

Mulkiyeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
140
79
48
Herkese merhaba. Bayramın son günü akrabalar vasıtasıyla biriyle tanıştık. O gün teyzesi numaramı istedi . Sonrasında 13 gün boyunca ses çıkmadı. Dün aradı ben de aradan o kadar zaman geçmesine rağmen açıklama yapmadığı için görüşmek istemediğimi belirttim . Bugün aracı olan teyzesi aradı işleri olduğu için aramadı çekingen dedi. Yaşlarımız 35 ve 40 bu arada. Bence arayıp işim var diyebilirdi. Ben mi abartıyorum acaba durumu ?

40 yaşında neden çekiniyor

yalan bence
Başta mantıklı gelmemiş adama
Millet deyince e hadi bir görüşelim olmuş

Bana başka bir yerden haber bekliyor ama olmayınca tekrar bana haber gönderdi gibi geldi,yani yedekte tutulmuşum gibi hissettim kendimi
Oda olabilir
Yedek fikri rahatsız eder lakin sebep bu olmayabilir
Adam değiyorsa bir şans daha verin bakalım

Dış görünüşünde değiştirmek istediği bir şey olabilir hazırlanmak istemiştir, cidden yoğundur sakin kafayla görüşmek istemiştir vs vs. Belli bir yaşın üstündekiler buluşma işlerine daha çok özen gösteriyorlar liseli gibi jean tişört burgercide buluşmuyorlar. İnsanları tanımadan olayların iç yüzünü bilmeden tek bir şey için kestirip atmak mantıklı gelmiyor bana

Yüzyüze gördük birbirimizi

Ne istediğini bilmeyen biri diye yorumladım. 40 yaşındaki insanın gönlü varsa her türlü arayıp sorardı. Başkası da olabilir dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…