Olmadığım için sizden fikir alıyorum zaten objektif gözlerden. Benim takıldığım nokta o gün tanışalım deyip 15 gün ortadaa kaybolmasıNiye bu kadar abartiyorsun nesin sen prenses falan mi
Anladim niye oyle yapmis sordun muOlmadığım için sizden fikir alıyorum zaten objektif gözlerden. Benim takıldığım nokta o gün tanışalım deyip 15 gün ortadaa kaybolması
Bana başka bir yerden haber bekliyor ama olmayınca tekrar bana haber gönderdi gibi geldi,yani yedekte tutulmuşum gibi hissettim kendimi40 yaşında neden çekiniyor
yalan bence
Başta mantıklı gelmemiş adama
Millet deyince e hadi bir görüşelim olmuş
İşi için şehir dışındaymış. Benim işim de çok yoğun. Bana sadece 2 dakika bu durumu söyleseydi anlardım,bunu düşünemedim dedi.Anladim niye oyle yapmis sordun mu
Oda olabilirBana başka bir yerden haber bekliyor ama olmayınca tekrar bana haber gönderdi gibi geldi,yani yedekte tutulmuşum gibi hissettim kendimi
Kesinlikle40 yaşında çekinen adamdan hiçbir hayır gelmez. Küçük çocuk gibi mızmızlanan erkekleri hiç sevmiyorum.
Ha diğer bir ihtimal, gönlü yok ama öylesine görüşeyim kafasında.
Rainy sen hiç konuşma dşclsğmcNiye bu kadar abartiyorsun nesin sen prenses falan mi
KesinlikleAyni anda birden fazla insanla tanismak istemis size sira 15 gun sonra gelmis olabilir. Ne teyzelere ne adamlara guven olmuyor
Yüzyüze gördük birbirimiziDış görünüşünde değiştirmek istediği bir şey olabilir hazırlanmak istemiştir, cidden yoğundur sakin kafayla görüşmek istemiştir vs vs. Belli bir yaşın üstündekiler buluşma işlerine daha çok özen gösteriyorlar liseli gibi jean tişört burgercide buluşmuyorlar. İnsanları tanımadan olayların iç yüzünü bilmeden tek bir şey için kestirip atmak mantıklı gelmiyor bana
Evet ama ilk buluşma daha farklı bir şey. Kafasında muhakeme edip hazır olup olmadığına iyice karar verdikten sonra yazmış da olabilir. Ben olsam görüşürdümYüzyüze gördük birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?