Genel yapısı ohiçbir şey anlamayan ben.
biraz düzensiz yazmışsınız. şantaj nerde?
Anlattıklarımda kısısel özelliğiŞantaj bunun neresin de ?
Evet ama beni yıllardır tanıyor ve huyum suyum karakterimi bildiği halde her şartı zorlama huyu varSana güvenmiyor ki bu adam nasil olucak böyle birlikte olmadan evlenemezmiş ne yani sen (halk dili tabiriyle söylüyorum afedersin asla böyle bir düşüncem yok)kız çıkmazsan bırakacak evlenmeyecek çok çakal bir insan karşındaki bi adım atarken 40 sefer düşün tek tavsiyem
Ne yazık ki ve bu yüzden kendime kızıyorumAyrildığınız bence iyi olmuş.
Bu adamdan koca değil süs bitkisi bile olmazmış :)
Anlattıklarınızda şantaj yokki. Zmanında sen geri de durmuşsun, şimdi adam kendini geriye çekmiş.Anlattıklarımda kısısel özelliği
Santajdan ne anlıyorsunuz acabaAnlattıklarınızda şantaj yokki. Zmanında sen geri de durmuşsun, şimdi adam kendini geriye çekmiş.
O zaman sizde zamanında şantajcıydınız
Hayır seviyorum degılevlilik planları yaparken ayrıldınız.simdi ayrisiniz sizi takip ediyor ama adımı sizden bekliyor oyle mi? e atmayın madem sizde.bu kadar kötü özelliği varsa mutlu olamıyorsaniz görüşmeyin.simdi konu ama seviyorum a gelirse bilemiyorum..
Çekilmez cikkkkEvet ama beni yıllardır tanıyor ve huyum suyum karakterimi bildiği halde her şartı zorlama huyu var
Tşk ederimŞantaj yok diyen arkadaşlari anlamadım. Adam evlenmeden önce benle birlikte olmazsan seninle evlenmem demiş, farkında misiniz bu bir şantaj?
Tşk ederim
Evt boyle iken o bitirdi ya zoruma giden one kadar igrenc bir sey bu ya! Bitmesi isabet olmus.
Ona şantaj denmez,o sadece şart koşmaktır.Şantaj yok diyen arkadaşlari anlamadım. Adam evlenmeden önce benle birlikte olmazsan seninle evlenmem demiş, farkında misiniz bu bir şantaj?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?