şantajcı sevgili

neden ayrıldınız . sebep neydi.

bizmesi isabet olmuş . sosyal medyadan takip mi ediyor seni şimdi.

Evt boyle iken o bitirdi ya zoruma giden o

ay hic zoruna gitmesin sakin karsindaki adam olsaydi öyle bir sart kosmazdi. Ben evlilik öncesi birliktelige karsi degilim ama bu karsilikli olan birsey. BAna erkek arkadasim sart kossa zaten inanilmaz sogurum ondan. Senin kaybetigin birsey yok.

Hayır çevremden boyle duyuyorum istemiyorum ama Çan'ımı yaktığı kadar yansın canı ..
Yok santaj yaptığı hareketlerı vardı ayrıca şartı da santajı da

3. Sınıf haber siteleri gibi başlık olmuş. Başlık bomba içerik alakasız.

Tşk ederim

Hayır çevremden boyle duyuyorum istemiyorum ama Çan'ımı yaktığı kadar yansın canı ..
Yok santaj yaptığı hareketlerı vardı ayrıca şartı da santajı da
Canı yansın istiyorsan bırak Allah'ından bulsun.Allah kadar hiçbir varlık daha acı verici şekilde alamaz senin intikamını.
Sen ondan elini ayağını çekmedikçe anca kendini üzersin.

3. Sınıf haber siteleri gibi başlık olmuş. Başlık bomba içerik alakasız.
Ben başlığa yorum yapın diye yazmadım kaldı ki karakter yapısı o dedim .. şantajcı şartlı surtlu genel konu zaten bu

Nerede ?[/QUOTE]
santajı belirtti.
neden ayrıldınız . sebep neydi.

bizmesi isabet olmuş . sosyal medyadan takip mi ediyor seni şimdi.

Evet beni takip ediyor ki onun adım atması her zaman Bu kendide itiraf etmişti kac defa ayrıldıysak sonunda
Suanda çevremden duydum

Ayrılma sebebi o zorladı fakat ben bitirdim
Yıllar geçmiş cocuk gibi beni kıskandırmaları ve yaptığı baskıları ben bunu ona belirttiğimde evlendiğimizde ne kadar dayanacaksın diye bakıyorum demesi yüzümden bitirdim .

Ben başlığa yorum yapın diye yazmadım kaldı ki karakter yapısı o dedim .. şantajcı şartlı surtlu genel konu zaten bu
Başlık içerikle sıfır alakaya sahipse yorum yaparım.
Bu da TDK'nın şantaj tanımı, bundan sonra doğru anlamda kullanırsınız umarım.
"Herhangi bir çıkar sağlamak amacıyla bir kimseyi, kendisiyle ilgili lekeleyici, gözden düşürücü bir haberi yayma veya açığa çıkarma tehdidiyle korkutma."

Evet beni takip ediyor ki onun adım atması her zaman Bu kendide itiraf etmişti kac defa ayrıldıysak sonunda
Suanda çevremden duydum

Ayrılma sebebi o zorladı fakat ben bitirdim
Yıllar geçmiş cocuk gibi beni kıskandırmaları ve yaptığı baskıları ben bunu ona belirttiğimde evlendiğimizde ne kadar dayanacaksın diye bakıyorum demesi yüzümden bitirdim .[/QUOTE]

ne biçim bi konuşmadır bu.
aman sakın kendini ateşe atarsın . uzak dur .
evliliğin anlamını kavrayamamış . ergen insan gibi konuşmalar.

Tamam bunu yaptıysa peki ?

Santaj bunun neresinde ? Santajin anlamini biliyormusunuz?

ne biçim bi konuşmadır bu.
aman sakın kendini ateşe atarsın . uzak dur .
evliliğin anlamını kavrayamamış . ergen insan gibi konuşmalar.[/QUOTE]
Kesinlikle

Santaj bunun neresinde ? Santajin anlamini biliyormusunuz?
İnsanlar neden birbirini kucuk düşürme derdinde işinize gelmezse yazmazsınız, sizin mesela şuan bana hesap sorarken yazım yanlışınız var ne biçim yazı bu dedim mi ?

Konuda yazmamışsınız ki böyle bir şey. Böyle bir şey varsa anlatın o halde.
Evet karakter yapısı genel itibari ile bu
Ama bi derdin varsa birikir birikir ve sen o büyük dertte sadece kucuk bi duruma takılırsın
Benım durumum Da bu
Başlığa takılmak yanlış kaldı ki dizi bi film roman başlığı çok farklı iken konu çok farklı çıkabilir beklentiyi farklı yöne çevirebilir
Yani suan sınavda degılız ki bu konuya başlık ne olmalı diye bi kaygıya girildi

Ayrıca sizin tdk dan kelime anlamı bulmanız saygısızca bilgi ölçmüyoruz ben derdimi yazdım konu başlığı kişisel özelliği olduğu ıcın belirttim

Yazıp yazmamanız size kalmış
Eleştiriye açığım ama bu konu dışı kaldı ki konumla alakalı zerre yorum yok

Konu dışılıkla alakası yok başlığı gören size şantaj yapıldı sanıyor ama öyle bir durum yok. Siz var diyince şantajın tanımını attım ki öğrenin diye bilmemek ayıp değil sonuçta. Hala da soruyorum ısrarınız üzere neyin şantajı bu diye ama cevap yok. Neyse ki başlıktaki gibi bir durum yok buna da şükür diyelim. Iyi günler.

böyle alışmışsa değişmez maalesef ayrılmanız çok isabetli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…