- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 18
- 35
Kadin dayanisma vakfinin bu tip konularda deneyimli avukatlari varmis. Arkadasimla konustum, tek yapilabilecek iyi bir avukat bulmaktan geciyor. Bu kadar seye ceza almamasinin normal olmadigini düşünmüşler, avukat deneyimsizdir belki bilemiyorum... Ayni vakfin psikolojik danismanlik gibi bir hizmeti de varmis. Internette sayfalari var, bir iletisime gecseniz onlarla ? Oradan deneyimli bir avukat kesinlikle bulursunuz bu konularda.evet avukatım var ama ne bileyim aile konularında iyi midir bilmiyorum. boşanma davamda çok yardımcı olmuştu..
yaşadıklarına çok üzüldüm ve hukuk sisteminin ne kadar berbat olduğunu bir kez daha anladım.Ben bosanma asamasindayken cezaevindeydi. İzinli cikti. 3 gunlugune. Kisa bi tatil gibi dusunun. Bosanma durumlarini konusmak icin bir araya geldigimizde beni dovdu. Gittim sikayet ettim. Rapor aldim. Savci elimin yuzumun halini gormesine ragmen, bu adamin hukumlu olup izne cikmis olmasina ragmen, ben karakoldayken ailemle yasadigim eve girip elinde bicakla beni bekliyorken polislere yakalanmasina ragmen bu adamin izninin devamina karar verdi. Bi de lutfedip 100 metre uzak durmasi karari verdi. Onun izninden kalan 2 gunde yasadigim sehri terk ettim. Sonra kaldigi cezaevini aradim. Teslim oldugunu ogrendikten sonra evime donebildim. Ama ben ne yapayim simdi bu adamla 4 yil evli kaldim. Herseyimi biliyor. Nereye gideyim? Gitsem ne olacak abimlere, akrabalarimiza salca olacak. İnanin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
O zaten başka şehirde yaşıyor ama devamlı geliyorum oraya diye baskı kurmaya çalışıyordu. Sanki biyerden çıkacak gibi geliyor bana... Şu sıra dingin ortalık (10 gündür) ama çok çektirdi 2 ay, hergün birileri arıyordu beni.. o aradı çok seviyorum. Sizde onu seviyorsanız konuşun barıştırın yoksa kötü şeyler olacak diye insanlara devamlı tedirginlik veriyordu.... ben çok hatalar yaptım ama çok pişmanın diye devamlı millete ağlayıp durdu. Düşün patronlarımı aradı barıştırın çok seviyorum ölürüz ikimizde diyeağlamış kaş kere Ve ben boşandığımı özel hayatımı kimseye duyurmamıştım sonuçta iş hayatı gerek yok bu tür konuları anlatmaya diye... ama tam tersi beni rezil etti millete, karektersiz kontrolsüz resmen bir kudurmuş köpek misali saldırdı etrafa... konuşun onla illa konuşun diye milleti yedi bitirdi. Hiç bişeyden korkmaz beni hic bir şey caydıramaz, hapse atsalar 3 gün yatar çıkarım. Hadi 1 sene verseler yine yatar çıkar senin ensende olurum diyordu.
Ya ben bu tür şeyleri duyardım ne kadar uzak gelirdi bana ama gel gör ki tamda içindeyim şuan
Şu yaşıma geldim karakol poli nedir bilmezdim.. ama hayat işte herşey bizler içinmiş.
Şimdide diyor ki (savcılık dava açmış) o davadan vazgec yoksa mahkeme günü oraya gelmek zorundaymışım gelirsem herşey kötü olur diyor. Ben senin peşini bıraktım ama bu mahkeme bizi karşılaştıracak o zaman o şehirden asla gitmem diyor. Vazgec seni rahatsız etmiycem diyor. Ama ben bunun elimde olmadığını kamu davası olduğunu söyledim. Yaptıklarının cezasını çek dedim. Ama böyle diyor peşini bıraktım bu dava beni tahrik eder diyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Keşke dava açılmasaydı bilemiyorum.. : (((
sanki kafam hiç yerinde değilmiş gibi ne işe adapte olabiliyorum ne eve. yani yapıyorum işimi gücümü ama hep bir şeyleri yarım yamalak yapıyorum.
ben bu işi uzatsaydım ondan güzel tazminat alırdım. elimdeki raporlar çok işe yarardı. uyuşturucu kullandığını zaten kanından çıkardı. ben uzatmak istemediğim içinde avukatım sadece boşanmaya yoğunlaştı. ama ben hiç bir zaman ondan gelecek paraya bakmadım. tek istediğim ondan boşanmaktı. eğer bu iş uzasaydı daha çok üstüme sıçraya bilirdi diye düşündüm ama bazen pişman ediyor beni. keşke uzatıp tazminat alsaydım diyorumKadin dayanisma vakfinin bu tip konularda deneyimli avukatlari varmis. Arkadasimla konustum, tek yapilabilecek iyi bir avukat bulmaktan geciyor. Bu kadar seye ceza almamasinin normal olmadigini düşünmüşler, avukat deneyimsizdir belki bilemiyorum... Ayni vakfin psikolojik danismanlik gibi bir hizmeti de varmis. Internette sayfalari var, bir iletisime gecseniz onlarla ? Oradan deneyimli bir avukat kesinlikle bulursunuz bu konularda.
canım benimdavayı açan savcıyı bulup onunla konuşma şansınız var mı acaba? o anlatsın sizin şikayetinize bağlı olmadığını. ya da ne bileyim dosyayı onun olduğu şehre gönderse?
benimki de aynılarını yapıyor. hakikaten yaşadıklarımız birbir aynı... abimin kayın validesine varasıya aradı bizi barıştırın diyedediğin gibi cezaevine girsem ne olacak çıkınca yine peşindeyim diyor senin ki gibi
Tazminati bosverin ama hata etmissiniz, adam her turlu size bulasmis zaten, keske arasaydiniz hakkinizi. Su an dava acilmis zaten, hakkinizi arayin lutfen. Dedigim vakiftan da yardim alin, onlar cok deneyimlidir bu tip konularda. Cok zor bir durum...ben bu işi uzatsaydım ondan güzel tazminat alırdım. elimdeki raporlar çok işe yarardı. uyuşturucu kullandığını zaten kanından çıkardı. ben uzatmak istemediğim içinde avukatım sadece boşanmaya yoğunlaştı. ama ben hiç bir zaman ondan gelecek paraya bakmadım. tek istediğim ondan boşanmaktı. eğer bu iş uzasaydı daha çok üstüme sıçraya bilirdi diye düşündüm ama bazen pişman ediyor beni. keşke uzatıp tazminat alsaydım diyorum
Öyle oluyor, baktığı yeri göremiyor insan, çöküyor ama ayakta kalmak zorunda olduğu için her seferinde silkeleniyor...
Dilerim Allahtan seni biran önce bu beladan kurtarır, Allah ona biraz insanlık,vicdan versin, bu olanlardan sonra nasıl bir daha barışmayı düşünebiliyorlar anlamıyorum. Seninkinin ana babası varmış benimkinin kimsesi yok bildiğin sahipsiz gibi kaybedecek hiç birşeyi yok. Ama ilk evliliğinden 2 çocuğu var.. Git onlarla ilgilen babalık yap diyorum benim dünyam sensin diyor. Bu türleri kesinlikle hastaneye yatırmak lazım. Topluma zarar ziyan, devlet yasalar bunlar bir şekilde caydırıcı olmalı bişeyler yapılmalı. Başa gelmeyince bilinmiyor. Böyle çok kadınlarımız var.
Bizim resmen hayatımıza kast ediliyor. Ve beklemekten başka çaremiz kalmıyor
madem yasal yollarla cozulmuyor, baska abukluklar denesenn, mesela rol yapabilir misin, bence sinir haliyle yapabilirsin, aklini oynatmis gibi ? kapina dayandiginda, bi poset b*k durt eline mesela. tuhaf tuhaf bak, soyledigini anlamiyormus gibi, tuhaf gulmeler , bu tarz biseyler. ise yaramaz mi? zaten yitirmis bu kafayi deyip uzaklasabilir. Ama tabi ise filan devam edersen anlar
ne desem bilemedim..
yanlış anlamadım değil mi? senin eski eşinin de senden önceki evliliğinden 2 çocuğu var. benimde esşi eşimin 2. evliliği bendim ve ilk eşinden 2 tane çocuğu var.
yanlış anlamadım değil mi? senin eski eşinin de senden önceki evliliğinden 2 çocuğu var. benimde esşi eşimin 2. evliliği bendim ve ilk eşinden 2 tane çocuğu var.
dosya oraya giderse geçerli sebepleriniz olduğu için bulunduğunuz yerde ifade vermeniz yeterli olur herhalde. bilmiyorum ki. en doğru bilgiyi avukatınız verecektirAcaba dosyayı bulunduğu şehre alamazlar mı ben burada girerim o orda, Bilemiyorum acaba nasıl yapılabilir bu
Ben vazgectim diyeceğim, uzaklaşmışken bu şehre gelip musallat olmasın.. zaten belli başlı işi yok gelir burda beni rahatsız eder. Yine de insan güvenemiyor. Çünkü eğer vazgecersem birdaha şikayetci olma hakkım ortadan kalkıyormuş. Hadi tutmazsa sözünü... keşke şu dava açılmasaydı acaba dava nasıl düşer avukata sordum cevap bekliyorum canım
saçma sapan cevaplar vermeye başladım bu sabah :) dün gecenin bir yarısı açıp küfredip, tehditler savuran adam bu sabah hiç bir şey olmamış gibi aradı. iyi haftalar demek için. ne haftası? aaa bugün pazartesi mi gibisiden saçmalayınca sen uykunu alamamışsın deyip teli kapattı :) bu yola devam :)madem yasal yollarla cozulmuyor, baska abukluklar denesenn, mesela rol yapabilir misin, bence sinir haliyle yapabilirsin, aklini oynatmis gibi ? kapina dayandiginda, bi poset b*k durt eline mesela. tuhaf tuhaf bak, soyledigini anlamiyormus gibi, tuhaf gulmeler , bu tarz biseyler. ise yaramaz mi? zaten yitirmis bu kafayi deyip uzaklasabilir. Ama tabi ise filan devam edersen anlar
ne desem bilemedim..
saçma sapan cevaplar vermeye başladım bu sabah :) dün gecenin bir yarısı açıp küfredip, tehditler savuran adam bu sabah hiç bir şey olmamış gibi aradı. iyi haftalar demek için. ne haftası? aaa bugün pazartesi mi gibisiden saçmalayınca sen uykunu alamamışsın deyip teli kapattı :) bu yola devam :)
iste bu hallere dusuyoruz. gulunecek hale..ay bu dediğine koptum. Sinirden güldüm valla
evet yeni yeni farkına varıyorum hatamın. onu süründürmeliymişim. belki o zaman babasıyla birbirlerine girerlerdi bana ödeyecekleri tazminat için. ben o bana musallat olmasın diye evimden bile hiç eşya almadan ayrıldım. geçen aramış diyo ki evimi eşyalarımı mahvettin. be ş.refsiz ben hiç bir şey almadım ki neyi mahvedeyim? o eşyaların taksidini de ayrılıp geldikten sonra 1 yıl daha ödemeye devam ettim. o ceza evinde yatarken ben eşya borcu ödedim. ne diyeyim onların hepsi benim alnımın teriTazminati bosverin ama hata etmissiniz, adam her turlu size bulasmis zaten, keske arasaydiniz hakkinizi. Su an dava acilmis zaten, hakkinizi arayin lutfen. Dedigim vakiftan da yardim alin, onlar cok deneyimlidir bu tip konularda. Cok zor bir durum...
iste bu hallere dusuyoruz. gulunecek hale..
bu adamin devreleri yanmis, ona gore kendisini terkeden kadinin, korkular icinde yasamasi gerekiyor, ancak o sekilde sogutuyor kendini. Ama ortada delirmis bir kadin varsa, hesaplasmasi da biter. cunku kadin korkamayacak ki artik, delirmis gitmis zaten.
aynen aynen, bence de devam, bakacak ki yavas yavas gidiyor sende birseyler, birakabilir pesini,saçma sapan cevaplar vermeye başladım bu sabah :) dün gecenin bir yarısı açıp küfredip, tehditler savuran adam bu sabah hiç bir şey olmamış gibi aradı. iyi haftalar demek için. ne haftası? aaa bugün pazartesi mi gibisiden saçmalayınca sen uykunu alamamışsın deyip teli kapattı :) bu yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?